@anakonda88 ke izlezete ke go napiesh malku i da vidish ke mu svetnat ocinjata. Ne iskra cel plamen naednash
@anakonda88 Почни со некои лабави муабети, музиче нешто сподели, кој каде на одмор, кој каде излегува, почни муабет за некои дешавки низ град, и ке видиш од негова реакција дали да го викнеш на кафе или не.
абе ме покана тој на кафе , али кога го прашав дали има девојка , он ми рече: Немам , и не ми треба! И сега?
Стани му преку маса и бакни го во уста...поголема искра, здравје... ако се тргне, барем ќе бидеш на чисто, на што си...
Abe site taka vikaat. Izlezi na kafe zboruvajte, ti treba da mu gi smenish mislite i da misli deka ke mutreba zenska!!
Нема врска веруј ми, така одговорил. И мене мојот да ме праша дали имам дечко слично би му одговорила, мислам прва реакција би ми било тоа. Не губи надеж продужи комуникација со него, може сака да види кјолку си упрона бе.
Ке одам на кафе , али нема да бидам упорна и нападна , чисто другарски ке пијам кафе со него , и ке оставам све на него . Па ке видиме
Ослаби 10кг. Проверено. Што бара тогаш да те кани на кафиња ако не сака да те бркне. Другарка да не му треба нему? Или можда дечко бара?
Да одиш на кафе, после првото кафе ќе си знаеш кој да ти биди следен чекор Искористи го шансата (мојот мајстор замина на одмор ))) кафе мое се пролонгира, ти пиј и уживај, ако е за тебе ќе си биди работата
хахаааа ова со слабеењево тешко ми оди Тоа што ме покана на кафе не значит ништо . Али можеби значит и после тоа да ме покани домаму да гледаме филмови Али ладен тип е премногу , од сега се мислам што муабети да му правам за да ја разбивам тишината што ке ме снајде
Крај краева бидете си „другарчиња“ бе или на англиски шо би се рекло Friends with Benefits Ваљда не е толкав сељак па да не прифатит
Може да ми пише лп некој заинтересиран да дели совети во комплицирани ситуации? Не ми се пишува јавно во темата,во случај да се препознае нешто.
Грешка голема. Бараш совети од машки, ама пак планираш да си тераш по свое. Треба да знаеш дека и ние мажите сакаме бар малку женска нападност. Ако бидиш така пасивна тој тоа може да го сфати како да не си сигурна во себе дали тој навистина ти се допаѓа. Мораш малку да покажеш иницијативност.
Е сега ама прашање. Треба како на филм да ви напишам сценарио? Значи тоа што го очекувате од машка страна и вие правете го барем малку. Задевајте по малце, кажете по некој комплимент, искористете прилика да го уштипате по образ, прегрнете преку рамо онака другарски и сл.