Навистина? Ајде тогаш кога ке напишам филмско сценарио со заведување од женска страна ке го постирам....некогаш
Од последниве коментари не можам да заклучам нишо друго освен тоа дека девојкиве уште не излегле од онаа “пасивност“ во машко-женскиве односи. Дури и во случај кога тие сакаат да почнат нешто пак очекуваат спротивната страна (машкото) да биде иницијатор на случувањата (зборувам генерално за запознавање, отпочнување на излегување и сл). Значи ако направите барем една четвртина од тоа шо го очекувате од спротивната страна, овие разговори ќе бидат бајаги поедноставни.
Бев у Охрид на одмор пред некој месец, се стапивме со другарите у онаа дискотека шо има жива музика, почнав да играм со певачката, ми пријдоа две девојки од СК и игравме , игравме, па си споивме маси абе незаборавна вечер...
Да ,али таа нападност може поинаку да ја протолкува .. Што ако пак ми рече Не ми треба девојка? Мене ова ми изгледа ко да сака да ми даде знање: Не надевај се?!
Сограѓанке, ве немало бајаги време... сте м’теле вода и сеа сакаш девојка од еднаш да му станиш.. по муабетов те осешчам сакаш и девојка за везден да си му Покроце тро.. не ми се љути ама знајш како викет .. фрли рипче да фатиш крапче ... морат да се „жртвуваш“ малце.. не мојт све од одма
Ако пак ти рече така ке пропаднеш в земја или во несвест. Па тој тогаш можеби ке ти пружи вештачко дишење и ете ти прилика, зграби го.
Ете јас се најдов во ваква ситуација, си пишував со еден дечко на фб све океј, слични интереси, се видовме прв пат, едноставно се беше опуштено и сакаше да имаме односи, а јас имав период. Почна да ми збори колку сум го напалила дека не му е важно дека имам, а не ни знаеше дека јас уствари немам имано односи. Ништо не се случи, 4-5 дена додека ми траеше периодот пишевме но не ме викна ни да се видиме..Од кога поминаа 5 дена ме праша дали уште имам, и цело време ми збореше на таа тема, секој муабет беше поврзан со таа тема, и јас се почуствував искрено ептен никакво и му кажав да не си губиме време..Пред да се видиме беше многу фин, како да сакаше нешто повеќе од гледање, ми даваше до знаење дека сака врска. Се прашувам дали има значење тоа дека порано имам испаѓано со негов другар, а негов братучед ми се додворуваше но мене не ми се свиѓаше...Живеам во мало место и тука секој со секој се знае, и според мене нормално е ова, но не знам како е од машка страна.. Искрено бев убедена да имам со него, зашто според мене сексот нема врска дали е после 2 месеца или после 2дена, и тоа не значи дека ќе останат само на односи.. кога и двајцата сакаат зошто да не....но тој буквално ме напна и во последен момент се предомислив зашто разбрав дека се гледа и со други, знам дека ќе го засакав на некој начин и ќе ми беше тешко, зашто ќе ми беше прв пат со некој кој ме посакува само физички.. Нашата комуникација заврши на беден начин а можеше да биде многу...
исто ко гледањето филмови кај него дома [/QUOTE] Mojt, ama i ne morat da znaci. Znajs da varis kafe, taka?
Мила овој сака само да те легне и толку ништо повеќе. Кое машко нормално на прв состанок т.е на почеток прашува за менструација па дечко да ти е подолго време ќе ти биде незгодно да те потпрашува за твоја интимна работа? Уште од старт ти ставил до знаење дека си го напалила, си сфатила дека се гледа со други што уште треба за да го откачиш? Повлечи се додека си на почеток. Не си ставај здрава нога во трн. Подобро да биде пропаднат состанок отколку месеци, години со некој кој од старт си го покажал право лице и вистински намери. А ако заглавиш и си се гледаш само за секс со него, кога ќе се разбуди во тебе емоција ќе бидеш повредена.
Mojt, ama i ne morat da znaci. Znajs da varis kafe, taka? [/QUOTE] znam , a znae i on! Sum bila na kafe domamu , cisto drugarski ali togas ne go imam svateno seriozno
znam , a znae i on! Sum bila na kafe domamu , cisto drugarski ali togas ne go imam svateno seriozno [/QUOTE] Шо бидна со кафето сега ? Хахаха