Срцка можит не сака да започне нешто оти нели рече тазе разведен е ,,,... Па можеби сака да биде сам некое време ... Али биди во контакт со него и поздравувај го одвреме навреме еве некое машко нека даде совет
Не си ти страшна иако си анаконда ) Ќе имаме ние уште средби со мајсторчево, сигурно уште 2-3 Наредна средба ќе нудам какао Шала на страна, брзо кревам раце од се. Иако овде не ми се креваат раце некако, но ме пресече денес некако
Ајде варам машки совети за да се среди ситуацијава од јасе и да дојдеме до некаков заклучок П.С. што е во хороскоп ?
@jasmina00 , штом ти рекол дека не пие кафе, а и за чајот и цедевитата не фала ништо не треба, 99% не е заинтересиран. Ако ептен се брзал негде ќе ти рекол во наредна прилика. Ама што го затворил муабетот, и следен пат да му понудиш - пак исто ќе ти рече. Не си го губи времето, има и други мајстори
@Херкул ))) Овој навистина е мајстор ) и дома доаѓа нешто преправам кај мене. Дома му понудив кафе да сварам или цедевита ) Што значи дека мора повторно да дојде кај мене, ако не повеќе 2 пати сигурно. Ако не кафе, сигурно ќе дознаам барем дали има некоја друга, можеби затоа ме става на игнор иако рече дека никогаш не пие кафе. мајсторот мора да си ја заврши работата, ако не со домаќинката барем со мебелот .)))
Ме насмеа вечерва како што сум уморна барем се насмеав хаха Не знам зш маживе не ти кажат ... убаво се тоа што тебе ти се допаѓа дечкото ама тој ако дошол кај тебе да работи нешто тој твите покани може ги смета за "услуга за услуга". А ние сите од воздух не живееме, затоа нека заврши човекот што има работа кја тебе па, ако му се допаѓаш остави малку, тој нека те викне тебе или после покани го ти, јас со романтични намери маж до сега не сум поканила на кафе така што не знам што да ти речам освен, со среќа, убаво да си поминете.
Олабави, многу нудење на мајстор НЕ хахха посебно алкохол НЕМОЈ додека работи, ќе преправате после хаххаха ... многу риби има во морето, откако ќе платите гледај како се однесува ... за понатаму не знам да дадам мислење ... момците подобро знаат.
Момците )) не ги гледаш, јас за вистински мајстор што прави плакари тие за мајстор-голгетер им оди памет )))