хахххаха девојчево шејк нема пробано уште може е, а може и не е мајстор во твојот превод хахахха ќе чекаме завршница хахаххаах
Ми се спиеше хаххахахах јас до тука знам што да ти кажам момците за заведување веројатно знаат повеќе, ќе кажат штом си решила
Чекајте чекајте....само без чекан по глава да е приказната ДОбра ноќ, отидов да се давам во милк шејк ))
Шо викаш, да го опие а ? која беше, што беше, помина хахаххахахах лош совет е ама ај, нејзина е одлуката хаххаха
Не да го опие бе.. таман работа... ама типот на кафе не сакал, цедевита одбивал... па си викам ако одбие девојка и алкохол... ебате педерот хахаха
А, не е така, работа си е работа, ќе си плати за плакарот, а после другите работи ако сакаат. Не е педер тој, паметен е.
@Outlook гледаш како одет работите... поубо 2 пива -100че и гратис плакар со отворена можност за идни плакари, комоди и тн и тн и тн + гратис останати сервисно-услужни задоволства
хахаххаха така оделе, маззно економично хаххахахха тој не знае хаххахаха затоа одбива хаххахахах добар е момакот, добар ќе го биде хаххахахха
Тврд орев, паметен момак хаххаха ќе видиме нека заврши прво со плакарот па, ако мора да се врзе @jasmina00 ќе ја нареди и таа работа. Лека ноќ од мене супер сте, пеј му малку @jasmina00
Џони ) си кажав јас мајстор (е добро де не прецизирав, столар ли е водоинсталер ли е ) , туку ти прибери си ја маштата, да не ми напрајш овде некое филмче ма шубо си се насмеавме вечерва сите на сметка на мојот мајстор
пу брееееееее пиво не ми текна )) јас на мајстор кафе нудам крали марко литар и пол.... Ах јасминооо главата кај тие
Како да го откачам мојот бивши,што секоја ноќ ми звони за секс а мојот одговор секогаш е НЕ, при тоа е насилен???? Што да направам,како да му кажам, кога и не разбира по се изгледа кога му велам дека не сакам ништо и никаков контакт со него?????
Не ми треба ЛП еве јавно ќе си прашам Ако на машко треба да му пратам некој податок и јас го правам во порака на фб без претходно да побарам френд реквест, сум згрешила така ?? Требаше прво френд реквест да си побарам - мислам ако сакам нешто повеќе?? Е сега прашањето ми е, како да ја поправам грешката ако може да се поправи? Или да не се замарам, штом ни тој ми врати со реквест туку само инбокс, значи на тоа останува??