Е ако де , ти почни таква комуникација , битно е да се зближиш , да оствариш добар контакт и потоа напагај
Имаш блок и на повиците на телефонот , имаш блок на вибер , имаш блок на фб , имаш блок секаде а прашуваш како да го откачиш ? Дан ти годи тоа што те бара ?
Имам неколку другарки на кои им го кажав истото и потоа муабетот само се вртеше во круг. Можеби ќе звучи малку чудно, но мислам дека од една страна постои стравот, а од друга зависноста од бившите во вакви насилни ситуации.
технички, ако му пратиш порака а не го побараш за пријател, пораката ќе заврши во едно како спам на страна и веројатноста да ја види е многу мала, некогаш ќе отвори во тие пораки
Јас мислам дека ти го сакаш сеуште и имаш надеж дека ќе биде повеќе од секс. Но тој гледаш дека си го има само тоа зацртано во главата. Не му попуштај....да немаш и ти чуства спрема него и да имаш секс со него само ради забава е ок. Ама ако го сакаш и имаш чиства сексот само ќе те убие повеќе. Он ќе добие што сака а тебе само ќе ти е многу потешко.
Јас потполно ја разбирам.....не и годи...само од што го сака има надеж дека ке се смени. Само за жал не се мењаат.
Мене ми е страв од него,и не сакам да сум со него со оглед на тоа кога ја видол неговата бивша и кога таа фатила дчко и удрил бокс. Доцна се научив за тоа. Му реков ќе те блокирам не ми звони вели знам каде живееш. Сакам да снимам разговор на мобилн, но не знам како... Мене ми се потребни совети,мислења,секако нема да се лутам секој си има свој став а повеќе глави подобро мислат од една
Пријави го за вознемирување, ќе го стресат малку полицајците па тогаш ќе видиш дали пак ќе те бара. Колку години има тој?
Земи гo мoбилниoт oд сестрa ти/брaт ти уклучи снимaње нa звук, кoгa ќе ѕвoни уклучи гo нa спикер и снимaј
Кажи жено на татко, брат, братучед, другар... Нека му заржат малце, па после колку сака нека се сили... И блокирај го од сегде, што уопште му обрнуваш внимание?
Тој некој одлепотка тешка, кај налета баш на таков ама не можеш и да знаеш дека баш за дечкото и мавнал бокс ... бокс бе и останал читав или ? ако го средил дечкото на таа девојка нема тој пак бокс да мава ццц .. знае каде живееш ??? Бог да чува .. па, што ако знае тоа не е тајна сигурно, закани се со полиција во пишана форма и чувај се, немој ништо да бришеш од дописките ... не знам што да кажам ... за жал има и вакви излупани мозоци изгледа. Пробај прво со избегнување, блокирај го секаде откако ќе му кажеш дека ќе го пријавиш за малтретирање во полиција и да го направиш тоа ако не престане. Ќе се тргне порано или покасно ќе прелаже некоја друга и таму ќе премине ова беснило.
Никој од моите блиски не знае дека бев “заљубена„ а овде имаше неколку што знаеа Па да си се искажам, нема кому а морам да си ја олеснам душичкава. Добив корпа, КОРПАА Е така, мојот мајстор или е заљубен во друга или ме нејќи. Си се раскусуривме со наплатата, плакарите одлични фала пријатно, ќе се видиме и така, јас тажна најтажна денес (
E, de kje dojde toj sto e zs tebe ... Korpa ne dal zs ne si go viknala da izlezete. Mozebi to dal do znaenje ne e zainteresiran big deal ...