Ееее и Џони е лош после! Шо ти викав јас... на секој мајстор обавезно се нуди алкохол после и пазарот оди полесно ама вие не слушате.... као демек Џони не е мајстор а? Ум за друг пат
хаха проблемот е шо таа не знајТ дал тој воопшто пиет пиво Иначе... мајстори колку да сакаш имат.. шо викеТ ... со лопата да риниш (од тие со пиво де )
#anakonda88 и #JonyBravo алал да ви е, браво со мислите на феминкава Сега ќе барам некој друг мајстор ) ќе смислам нешто, струја, вода....и шише пивце ќе чувам сега, какво кафе, какво 3во1)
Мерката е мање више една глава под мене. Тоа е као идеално. Испод тоа не ми се допаѓа многу. Може и повисока да биде од мерката до максимум колку што сум јас. Повеќе не. Така претпоставувам и повеќето машки гледаат на работите.
Тоа е индивидуална работа, јас пошто сум 180 cm, не би сакал некоја повисока од 175 cm, ама и да не биде некаде под 165 cm, за да не бидеме голема разлика.
Ако е висока 175, рачунај кога ќе си ги стави штикличките 12ка, ко дете ќе бидиш покрај неа цела глава ќе биде повисока од тебе...
Па на тоа рачунам, баш затоа сакам барем 5 cm пониска од мене, и не се разбирам баш у штикли , 12ка колку cm е?
Идеално е 10-15cm/kg минус. Ако сум јас висок 173cm и имам 70kg, идеалната девојка би ми била 155-163cm висока и 55-60kg, зависи од телесната градба и други пропорции. Али се е до вкус, фантазија и енергијата на личноста. Порано ми се допаѓаа ниски девојки, сега ми се допаѓаат 10/15 +-. Во принцип се зависи од личноста ... физиката и не е толку битна.