А што е толку битно дали на машките им се допаѓаат високи или ниски? На некои ке им се допаѓаш на некои не, без разлика дали се машки, женски, или дали си висока, ниска. Најдобро е на себе да си се допаѓаш, ич да не ти е гајле за други.
Стара ???? Море ке те подберам 3 год само сум постара од тебе !!! Имат една мудра изрека : Боље старо да ме учи , него младо да ме мучи
Аа, па ја мислев дека си 30+ затоа пишав стара , ама висока си не ја бива работата , плус слаби сакам јас, а некаде прочитав дека ти не си баш таква или погрешно сум прочитал ??.
По 100 ти пат кажувам 184 см и 75 кг , дебела ме нарече Дугокосиот т.е. педерот што ти го преземаше твојот ник . Инаку за себе и за момакот сум екстра , мн си се сакам себе а и остали ме сакаат мене.
Odbojka, Kosharka i sportovi koi baraat skokanje. Lichno mene mi se najdobri devojki koi vezhbaat borechki veshtini i joga.
Додека не видам, неможам ништо да кажам , ама секако не идеме никако ние заедно, она 184 cm и 75 kg, а јас 180 cm и 67-68 kg, смешни би биле
@Prijatelot ако е идеално дечкото да е 10-15цм повисок од девојката, колку треба да се високи момците кои би ни одговарале на мене и на @anakonda88 ? Она 184цм, јас 182цм.... Не грижи се, знам да собирам, но каде да собереме толку високи... Хаахха
Хаха. Тоа е веќе филозофско прашање. Зависи од вкус ... али треба нешто блиску до ваша висина. А иначе вака и двете бурек ќе ми јадете на глава.
Хаахаа Е замисли колку смешно би изгледале ние две со мали мажиња до нас (без навреда, ова не е за вас двајца) А и 10-15кг разлика е малку, барен за мене. Јас сакам, покрај тоа да е висок и снажен да е