Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Оваа е најјака, слушај ја ти бабе;)

На natemila и twoB им се допаѓа ова.
  2. twoB

twoB Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    102
    14642603_1207330435996169_2089062768_n.jpg

3. twoB

twoB Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    102
    Ме расположи малку, фала ти :D

На baba Rada му/ѝ се допаѓа ова.
  4. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Ти уште од сега си се затрескала во него ај ќе бидам груба на наводно нелегнато, не сте имале секс, утре ко ќе те легне ќе те фрли како крпа или ќе те користи кога другава ќе има менструација:fubar:па тогаш ќе видиш како е тешко да си го собереше разумот, кога тој ќе ја шета девојката по свадби, родендени, меѓу пријатели а ти ќе го чекаш само повик.:fubar:
    Сама си рече дека на 16 летаат пеперутки , а сега на толку години што ги имаш се пикаш каде што не ти местото. Од една страна да и тој е виновен што забегува како бесно куче ама од друга страна ако кучката не мавне со опашката кучето нема да отиде.:!:
    Стави го на тест уште од почеток речи раскини со неа па ќе бидеме заедно, а не да те врзува времето ќе покаже. Кое време тоа што ќе го изугбиш и ќе пропуштиш многу прилики оти овој филм ти прави и оти ти си го храниш егото ко демек јака п... па ќе го превземеш од друга.
    Се ветрееш на неебано па на ебано и години ко ќе заглавиш со него ќе сечеш вени.:fubar:
    На крај се се враќа ќе растуриш врска, ама запамти на тебе може брак во иднина по казна, голем е Господ.:!:

На SparkyAngel, Lily92 и Aleksandar1212 им се допаѓа ова.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
  6. elenaeli22

elenaeli22 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    396
    Никогаш нема да разберам и не разбирам како можите да се плеткате со некој кој е зафатен од толку слободни машки.
    А уште помалку коментар од типот терај си го ти кефот, па шо ти е гајле за девојка му, ако него не му е, растурајте се.(facepalm)

Така браво само напред :clap:

На glosipgirl, Nausicaa, jasbi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. twoB

twoB Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    102
    Не е наводно, нелегнато е :D
    Фала ви на советите, можеби е подобро кога некој е така погруб да речам, за да има некое фајде муабетов :D

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. twoB

twoB Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    102
    Нема да разбереш се додека не се најдеш во таква ситуација. По твоја воља или не. Дотогаш може само да коментираме на празно.

На corapce и baba Rada им се допаѓа ова.
  9. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Наравоучение од сето ова...не барај совет, терај си како ти е арно:)позитивните и негативните работи на твој грб ги носиш:)

На fallenangel, GirlLove, natemila и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. twoB

twoB Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    102
    Баба Ратке ти си легенда од човек :bow: дужам кафе, ми даваш позитива :D

На Lily92 и baba Rada им се допаѓа ова.
  11. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Во животов нема правила.....на крај секој сам си го носи својот крст. Никој што не се нашол во слична ситуација ке коментира како можеш и слично. Тие што се во врска и имат дечковци ке ти коментираат како можеш и слично затоа што нели сепак се во врска и може да е тоа и нивни дечко. А има и личности што го поминале тоа ама како сега делат совети. Прва виолина втора виолина може и трета да има. Секако дека е најдобро да се двајца у врска без невера и слично ама па сега нели животот нема правила. Друго @buba4e89 како што кажа она знае за неа нели....ама пак девојка му негова не знае...така да таа е изневерена што не знае дека дечко и после неа оди со друга а сигурно и кажува како му е единствена и ја сака. Она живее во заблуда дека е единствена а не е.

На baba Rada и twoB им се допаѓа ова.
  12. Doris123

Doris123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    543
    Некој машки член за мислење ако може во ЛП ... :D

На Arjanit2021 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    2.160
    :D:D:D Ама ме изнасмеа со ова, а као оваа дека знае па не е изневерена.. така само малку дупена во здрав мозок. :o

Се извинувам на речников ама морав. Какви се не изговори ке се најдат само за газето да си го омрсиме малку. Та и некој погоре шо рече дека ние шо сме го осудувале ваквово однесување сме биле гарант некој шо се во врска.. па као сме се плашеле тој некој дечкото наш да не е.. значи по дифолт вие шо го одобрувате ова сите сте втори јебачици па овде исправате криви дрини преку туѓи проблеми. Или се тешите коа ке видите дека има и други како вас. И погоре исто шо се спомна демек неможиме да коментираме ние што не сме се нашле во таква ситуација, верувајте сме се нашле и тоа многупати. И во пијана состојба, и коа хормоните ми биле до небо рипнати.. Ама златно усте знаело да речи не.:!:

На Nausicaa и jasbi им се допаѓа ова.
  14. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Изговори никој и не бара....ама каде каде боље е да знам дека има друга и свесно сум прифатила да имам нешто...отколку да ми праи филмови како сум му единствена и сакана а да се шетам со рогови. А ако тој си ја сака првата ебачица како што ти кажуваш нема да бара втора. Втората ќе си направи кејф и и го враќа на првата. Секако ако и е само за кејф. Никад и онака не би сакала да ми е дечко. А ако некоја го фати мојот дечко...тогаш секако виновникот е пак тој....или пак јас. Никој трет не може да влезе во една врска кај што има љубов.

На Priroden и twoB им се допаѓа ова.
  15. anja1717

anja1717 Нов член

Се зачлени на:
    11 октомври 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    значи вака.. имам 17 години и ми се сфиѓа еден од подобрите другари. Се дружиме една година, си кажуваме се и ептен сме блиски.. незнам дали да му кажам затоа што не сакам да го изгубам како другар :/ Сакам да ми кажете гледано од машки аспект дали би било нападно да ви признае добра другарка дека сака нешто повеќе со вас :///

16. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @anja1717 Не сум машко, ама сум била во обратната ситуација, каде другар ми признал љубов. Баш на тие години. Најубаво, според мене, би било од околу да се испита теренот да видиш индиректно дали има некакво тло за развивање на повеќе од другарска љубов. Ако нема, за џабе да не се уништува доброто другарство. Јас сум секогаш за таа опција. Отколку вака, директно да се соочиш, па да не знае ни ти, ни тој како да реагира. Cause, let's face it, тоа може да биде прилично збунувачка ситуација, особено ако чувствата не се обострани, дури неугодно ќе биде, кога сме помали, не реагираме и размислуваме баш рационално :) Но, пак, од друга страна, за нас повозрасните кога станува збор, за такви работи, сум и за комплетна искреност и директност без вртење на муабетот, бидејќи сме возрасни и нема што да се лажеме :D

17. Izdrzliv

Izdrzliv Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2016
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    3.077
    Нема ништо лошо во тоа, ако приметуваш дека и тој те гледа со таков поглед. Ако пак не..ке има до знаење... Плус премногу се познавате така да немате ниш др,а за да го изгубиш како др неверувам.Сем ако не е дечко на твоја блиска другарка :)

18. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    2.160
    Мм можам да претпоставам колку е боље да чекаш некој да заврши со него па ти да дојдеш на ред. :mm:
    Ама ок, секој со своите можности, кој колку може..

19. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    @anja1717 со твои 17 години повеќе време би требало да посФетиш на граматика и правопис.

А што се однесува до другар ти, ако му признаеш и ако и тој има симпатии кон тебе - арно. Но, ако не те гледа како девојка, туку само како другарка е тогаш ќе останете на едно "здраво".

20. be.positive

be.positive Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    146
    Zdravo, mene mi treba sovet od maska strana :wasntme:
    So deckovo sme zaedno 7-8 meseci, super ni e, no nisto ne e oficijalno... Bevme razdeleni od nigde nikade mesec ipol bidejki toj sakase, no posle sakase da se smirime I veti deka ke vnimava. Pak sme zaedno I ubavo ni e, no za razlika od porano ne saka da izleguvame, mu kazav deka mi preci toa I kaza deka ke go popravi. Posle nekolku dena izlegovme, no so drustvo I vo eden lokal kaj sto nema mnogu luge. Inaku se slusame sekoj den I ubavo se odnesuva so mene mnogu. Se imase sluceno porano da me izneveri, no se pokaja I prekina so devojceto, barem kolku sto znam jas... Ne znam sto da mislam, a I veke pomina dovolno vreme da se resime na sto sme...