Јас ќе ти дадам совет од женска страна,ако прифаќаш. После неверство љубов нема.Да имало ќе немало да те изневери. Женска,неверство никогаш не се простува ова да го запамтиш.Имај гордост малце,остави го пред да те направи глупава два пати.
Sekako deka prifakam, ti blagodaram mnigu. Toa bese na pocetokot, uste koa pocnavme da se gledame I zatoa ne go sfativ mnogu seriozno...
Може не излегува со тебе на јавни места пошто пак има некоја на страна и не сака со тебе да го види, или некој да и пренесе. Во секој случај, многу внимателна да бидеш со некој што еднаш те изневерил, и во никој случај немој да му веруваш се што ќе ти каже.
Istoto I jas go mislam, zosto porano nemase nikakov problem bilo kade da odime I denes ako insistiram da odime na nekoe mesto kje odime ama nema da mu bide mnogu po kejf. Inaku me interesira so da pravam bidejki po 8 meseci sto e ubavo toj ne prezema cekor plus, da bideme povekje od status "gledanje"...
Малце треба да си поработиш на самодовербата. Кога сака ти раскинува, кога сака си иде со други, на крај пак ќе се врати кај тебе. Многу му идеш по гзот, а он го искористува тоа. Батали не е за тебе
Здраво. Ми треба совет од машко, полудев веќе. Пред некој ден излегов со едно момче, и се смувавме. Кога заминував ми рече дека му се свиѓам и дека може да се гледаме, а во меѓувреме ќе се слушаме додека дојде за нова година (затоа што работи во странство). И другиот ден никаде го нема, ниту да пише, ниту да јави. Му пишав али ми одговори другиот ден дека немал време , имал обврски. И ми пиша дека е ЛАДЕН за разлика од овие машки овде. Неможам да го разберам....Ве молам за совет....
Откачи го ! Кога ќе дојде „ТОПОЛ“ (или спремен за „топлење“ како и да е) за нова година, кажи му дека веќе си оладила
Изгледа е по навика со тебе или од ради реда. Еве според мене зошто не сака да искочи со тебе сам во град. 1.Не сака да биде виден со тебе 2.Не му се искача со тебе, бидејќи како што кажа не сте дечко и девојка официјално. 3.Е со тебе заради забава, тоа не значи мора да искача со тебе. 4.Има друга, и не сака да се знае дека ти се вратил. Седни го и прави сериозен муабет со него, на што си со него и каде терате Не примај празни одговори како пример, ќе се средам, ќе се поправам, незнам каде тераме, да оставиме време па да видиме. НЕ! Доволно ви се 7 месеци да знаете на што сте. Ако, чао пријатно, може има некој што сака да ти биде дечко, и сака да искачате. И не се враќај на стара љубов, тоа не си го научила сега, прочитани сте.
Ovaa poslednata opcija e taa so ja mislam zosto ne mu preci da znaat deka sme zaedno ama ne saka da izleguvame. Me prasuva I doma dali znaat za nas, zosto ne sum go pokanila nikogas kaj nas I sl. Dali da pocekam uste malku bidejki pred nekoj den zborev ili da zboruvam sega? Mnogu laden tip e. Plus me interesira zosto drugar mu znae se za nas? Jas doznavam od drugarka mi...
ПОшто може на него му кажува што и како планира со тебе, другар му изгледа е по информиран од тебе. Ја ти кажав седни го да муабетите, очигледно последиот пат не били ништо сериозно, или типацот едноставно бега од сериозност. Твое е да одлучиш што понатака, и така и вака мораш да знаеш на што си.
Inaku da, mu kazuva na nego, a drugar mu go sovetuva deka ne treba da se obvrzuva. Posledniot pat I jas ne bev dovolno seriozna I resitelna, a toa mu ostavi prostor na nego da ja izmanipulira situacijata... isto taka mislam deka bega od odgovornost. Verojatno mu e ubavo so mene kako sto kazuva cim sme zaedno 8 meseci, ama ne e sozrean za raboti... Sakas da kazes da mu recam toa ili toa?
Бубаче коментарот ти е гром, браво! Е сеа, ме интересира што би советувала за другата страна, за профилот на девојка кај која се враќаат ваквите? Дали се тоа среќни девојки? Глумат лудило и свесни се со каков човек се или пак стварно сите потреби им се задоволени и се топ, венчавки бебиња фамилии? Жена си е жена, можно е на навистина да не знае?
Бог да чува, од такви што имаат женски а се вртат на страна со еден збор пи*ки што не можат да раскинат па да вараат уффф!
девојки се заљубив во едно момче на море бев со мајка ми последниот ден. Беше многу фин и добар инаку пливач 11 години тој има 16 години ми остави мн добар впечаток. Игравме табла на плажа и слично, го гледав на плажа секој ден но ете последниот се случи да се запознаеме. По неколку дена му беше роденден и јас му честитав во 00:00 му напраив видео потоа му пишав кога беа заемјотресите но тој не ми врати ништо па дури и мојот роденден не ми го честита. А јас не го заборавив и поминаа 3 месеци од тогаш и пишувам дневник посветен на него. И мајка ми знае и вчера и кажував за него и се расплакав. Ве молам помош зошто не би ми вракал, зарем толку не го интересирам??? Ми пишуваат погрешни момчиња но оној вистинскиот не и никој не ме интересира. Ве молам помогнете ми Јас многу го засакав не можам да го заборавам следам шо праи на инста и фб и лајкува на многу грди девојчиња разголени а јас не ставам такви слики и ништо оф до што е?? инаку мн е убав висок 186 а јас сум 172 . помош(((
oд различни градови сме но јас верувам во мојата љубов и постојано се молам , што ми преостанува (((((
[QUOTE="itsmemyself, post: Јас многу го засакав не можам да го заборавам следам шо праи на инста и фб и лајкува на многу грди девојчиња разголени а јас не ставам такви слики и ништо оф до што е?? инаку мн е убав висок 186 а јас сум 172 . помош((([/QUOTE] Малку офф топик, ама ова он е висок толку и толку ја толку. Ми делува како оние вицовине со математички [Ако има авионот има 16522672 патници, 1/3 се женски а останатите мажи колкава е масата на сонцето? хаха] Нема врска да се вратам на проблемов, си се опседнала со погрешен тип. Пробај да не гледаш што лајкува на инстаграм и фб, на крајот на краиштата вие и ништо сте немале, колку и сурово да звучи може од култура те прифалтил типот во пријатели на фб и инстаграм. Насочи си ја енергијата и дај им шанса на деца што ти пишуваат што се трудат околу тебе. Извини што бев сурово директна, не ми беше тоа намерата. Колку порано го баталиш толку поубаво за тебе. Среќно!