Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Ако сте се гушнале при поздравување не се важи тоа. :D
    Гушката мора да трае бар 5-6 секунди минимум за да задоволи критериуми за потенцијално љубовна гушка. :lol:
    Битно е дека сте се гушнале, верувам ќе има се' повеќе и повеќе гушкање. :)

На Summerlover му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.196
    Допаѓања:
    3.327
    шо знам јас само застанав до него, тој се сврти ми се насмевна и ме гушна :l::inlove: добро ок со оглед на то дека слабо се знајме и дека немаме зборнато а со а, задоволна сум :) шо викаш? според ова нешто би биднало или не?

На Mr.Awesome му/ѝ се допаѓа ова.
  3. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.424
    Допаѓања:
    16.854
    Дали вие машките што сте над 20 купувате заедно со вашите мајки?Конкретно симпатијава мој има 24 и постојано купува со мајка му облека и др други работи.Малце глупо прашањево...

4. Принцезичка1

Принцезичка1 Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2016
    Пораки:
    1.064
    Допаѓања:
    5.399
    Ај нека ми пише некое машко да прашам нешто за совет

5. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.589
    Допаѓања:
    5.936
    Што правите кога ваш бивши партнер вади невистини муабети/./..????? Некој нека ми пиши ЛП

6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Го игнорирам.

На eloves и Summerlover им се допаѓа ова.
  7. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    И јас имам прашање до мажите тука:D Да речеме дека сте излезени и дека има две девојки што ви се допаѓаат со тоа што едната е поубава, а другата позгодна. На која ќе и се пуштите?

8. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    На поубавата 8), а може и на никоја ако не ми се допадне нејзиниот карактер.

9. Муа86

Муа86 Нов член

Се зачлени на:
    23 октомври 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Здраво, би сакала и машко мислење. Благодарам на одговорите.
    Пред 10 месеци се гледав со едно момче, кое ми остави длабока трага по раскинувањето. Јас имам 30 години, а тој 27 години. Двајцата сме од различни градови, се гледавме на далечина добри 6 месеци. Пукна од многу причини се разделивме, тој ме избриша од секаде. Јас многу патев затоа што го љубев во срце ми беше, имавме прекрасни мигови кои не сакав да паднат во вода.
    Сега после толку време тој ме заследил на Инстаграм и ми ги лајкнуваше сите фотографии, јас го игнорирав. Кога ќе ставев по грешка лајк тој веднаш ми пишуваше во пошта. Бев дрска и иронична кон него и самата незнаев зошто го правев тоа. Пред некое време бев во неговиот град и несвесно се тагнав на Инстаграм, тој видел и ми пиша да пиеме кафе повторно го одбив со иронично НЕ.
    Од таа ноќ јас се почувствував како не сум дала шанса да се искаже, почнав да се прашувам зошто по толку време ме бара и зошто со мене би си го трошел времето.
    После некое време од тој настан јас му пишав на вибер чисто информативно и го поканив на кафе, тој не ми рече не туку ако имал време. Му реков дека ми е сеедно, а не ми е. Верувајте не би го пишувала ова, но како да ми се врати се. Потоа пак го поканив на кафе бидејќи е често во мојот град работно и повторно следуваше дека немал слободно време за кафе. Комуникацијата ни е секојдневна, но не е тоа тоа. Незнам како да го сфатам ниту разберам. Ве молам за совет.
    Да ви кажам дека во теков на врската сме имале односи.

10. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.933
    @Mya86 И двајцата не знаете што сакате.
    Не значи не. Нема иронично не.
    Да значи да. Нема иронично да.
    Почеток е почеток, крај е крај.
    Толку.

На *Amethyst*, honey.11, twoB и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Katzi

Katzi Нов член

Се зачлени на:
    14 октомври 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    30
    Ми треба совет, нека пише некој во лп

12. Mamasita123

Mamasita123 Нов член

Се зачлени на:
    22 октомври 2016
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    ми треба одговор од машко.... зошто еден маж споро свршува и му треба еден саат да сврши ако девојката го привлекува премногу. Дали е тоа некој психолошки проблем, или пак има некаква врска со претерано секојднневно конзумирање алкохол ?

13. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.784
    Психолошки проблем и консумирање алкохол може да предизвикаат проблеми со потенција или еректилна дисфункција, а не одложена ејакулација.

А зашто му треба еден саат да сврши? - на некои луѓе едноставно им треба поише време иако, не верувам дека се работи за буквално еден саат, тоа ми изгледа претерано. Поверојатно објаснување ми е дека веќе мастурбирал дента, пред да имате секс.

На *Amethyst* и fallenangel им се допаѓа ова.
  14. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Можеби поради користење на вијагра.:?:

На buba4e89 и anakonda88 им се допаѓа ова.
  15. darko clash

darko clash Активен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2016
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    191
    Шу пишуеш дали се читаш?

На anakonda88 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. darko clash

darko clash Активен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2016
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    191
    У тие случаи драго ми е да сум сеуште популарен и актуелен.. али ти веројатно ги прашуеш жените,малце си утнала тема

17. hooked on shapes

hooked on shapes Активен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2016
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    70
    More i 3 pati da sum masturbiral ako e neshto novo taze i vozbudlivo za 5 minuti ke i svrsham.
    Najverojatno se uhodale poslem dolgo vreme( mu se zdosadila)...mislam saat vreme ljubov se vodi taka najchesto.

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Грешка си тука Mr. Rodriguez ова го зборам од мој аспект. :) Умерен алкохол е добар за ерекција. Ги шири вените и капиларите и крвта со полна пареа се слева доле и настанува бомбастична ерекција, бар кај мене така функционира. Ова зборам кога ќе се загреам со алкохол (таман да испијам колку што треба). Ако испијам повеќе ќе ми се уринира често и да дојде до ерекција ќе паѓа заради ова. :) Се' што е претерано не е добро, посебно важи за алкохол ова.

Затоа што го исцедил до последна капка претходно да може да си тера на долго и на широко после. Или затоа што не е доволно напален, ама како тогаш добива ерекција? :^) Од психолошки проблем прво нема да може да се дигне, а камоли да сврши. Исто важи и за претерано конзумирање алкохол секој ден, се суши мозокот и стапот. :D

Јас нема шанси да издржам 1 саат да не свршам ако девојката ме привлекува премногу или ако немам мастурбирано 2-3 дена, обавезно експлодирам во рок од 5-10 минути откако ќе почне главната игра, па после од втора партија можам и повеќе да траам, откако се ослободила првичната нуклеарна енергија што се таложела во боевата глава т.е. двата резервоара со денови.

Ова прашање и одговор беа повеќе за темата секс. :D

Вијагра и алкохол убитачна комбинација. :)

На ♣ Alba Viduam ♣, Summerlover, anakonda88 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    опасен си :D

На Mr.Awesome и natemila им се допаѓа ова.
  20. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Thanks. :wasntme:

И ти си опасна. Анаконда црна & ватрена. :)

Да не бидам офтопик да дадам и друг совет.

На двете. Готово решен проблем. :D

Таа што е поубава, а не е толку згодна може да вежба и да направи топ тело (а ла анаконда т.е. змиско тело :D) и да плени и жари, додека таа што е позгодна, а да кажеме во фацка не е толку убава има естетска хирургија и ќе биде пластична лепотица и пак ќе ја сакам. :) Секоја девојка е убава на свој начин.

Телото може да се обликува без разлика кој колку згоден или незгоден се родил, така што дефинитивно очите прво ќе ми забегаат накај згодната девојка да и ги видам тие тенки секси нозе како и витката става. Сигурен сум и убава ќе е. Згодно и убаво обично иде во пакет. :)

На Freya123, Olimpija17, buba4e89 и 2 други им се допаѓа ова.