Zdravo kako najprvo ke me izvinite za latinicava. Cesto si mislev deka ne mi trebaat mislenja od nepoznati i anonimni no sea resiv da se obidam bidejki svativ i deka ne bilo taka. Znaci vaka, iam 15 godini i sakam edno momce 4 meseci. Od razlicni gradovi sme i nemame nikakov kontakt, neznam nekako mnogu mi e tesko. Go sakam mnogu i mi fali se zapoznavme na more no odtogas izgubivme kontakt. Toj e inaku od Skopje a jas sym od drug grad i sakam da se zapisam sredno vo skopje. Neznam toj sto si misli za mene dali deka sum glupacka ili ne znam provincijalka ali ne ziveam u mnogu mal grad i taka inaku mu pisav i mi nema vrateno na porakite.Inace ne se omalovazyvam ama nez veke so da mislam. Aj neka mi pise ili da mi dae nekoj sovet ako moze skopjanec ili skopjankan Mu nemam pisano 1 mesec od kako mu kazav se deka pisuvam dnevnik za nego i tk ub mu napisav ne napadno.So mislite deka toj misli za mene, Ne znam kako svetot da mi se rusi... daj pomognete dajte mislenja ili pisete u poraki .. i taka fala mnogu ❤️
@itsmemyself Не знам што тој мисли за тебе, ама мене некој по 2-3 месеци познанство да ми каже дека пишувал дневник за мене, па мислам Нема да имам најпозитивно мислење и ќе створам дистанца, бидејќи и нај поетично да си му кажала, тоа звучи creepy. Друго нешто, што е финтата со Скопјанец-Провинцијалка муабетот? Сакаш некој од Скопје да ти пише и да ти даде инструкции како да се однесуваш за да тој те засака или што? Бидејќи е од големиот град е посебна раса или? Мислам Дали разбираш дека од тој аспект си создаваш комплекси? @Mr.Awesome Да да, обавезно, може и предвреме да им соопштиме Која кои вежби да ги прави, која кој хируршка процедура да ја направи, се само за вам да ви биде таман Друго нешто, додека желботеката не се затворила?
Мислам дека желботеката е затворена (надвор од работно време), а ако не е, еве ми ја желбата. Спојлер: Желбата Charlize Theron да направиш да се појави пред мене пошто она е и згодна и убава. Сакам да ја частам кафе и остали ствари. Спојлер Спојлер Реална или нереална желба тоа е тоа, ти ме праша јас одговорив. На сериозна нота кажано, природно си е природно и сакам природно. Еве на пр. не ме палат силиконски гради со големина на фудбалска топка, што ќе и се толкави? Ако некоја женска не е задоволна нешто со себе или смета ќе се осеќа поубаво ако направи хируршка интервенција нека направи, не ми смета. Естетика како естетика, служи за да одреден производ се продаде, но она што е внатре во амбалажата ќе го задржи вниманието на купувачот. Ете така.
Како со несигурен дечко... Како да се привлече без да го исплашам.... (знам смешно звучи, ама сите го знаат за таков без самодоверба) И знам знам сите викаат не ти треба таков, ама ете ме привлекува и стварно не знам како.. Понекад си мислам не ме свиѓа, ама не е така, само многу се кочи. Help?
Направи го да биде посигурен... не можеш никого да смениш освен ако типот сам не се промени, но со несигурен дечко ти ќе мораш да играш сигурно. Нека не те плаши неговата несигурност. Опуштете се со алкохол и музика. Излезете навечер во некој локал кај што се служи алкохол и пијте нешто пожестоко... ќе видиш како алкохолот ги руши сите граници. Можеби советов не е најдобар, така што земи го со резерва. Дефинитивно најдобар help би било да излезете на кафе и ти да бидеш таа што ќе го залапа и ќе го избезуми. Биди таа што ќе зборува повеќе, едноставно опушти го со муабет. Ако ни тоа не успева, отидете во некое паркче и седни му во скут. Уживај во неговата несигурност и како се губи во простор незнаејќи што да прави со тебе во таква чудна ситуација за него. Ти дадов повеќе совети, па еден би требало да функционира. Ако едно не пали, пробуваш со друго. И така додека не биде.
Може совет и од машки и од женски. Немам малце години ама ич, но порано не носев шминка речиси воопшто и не ни размислував за ова. Но во последно време почнав да експериментирам малку особено со кармини и ми се допаѓа. Е сега, работата е што треба да излезам деновиве со еден дечко, а сакам да си носам кармин. Дали машките ако сакаат да бакнат некоја девојка на дејт ќе ги одврати карминот или девојката набрзинка да го избрише (ми изгледа како тоа да би го упропастило моментот)... или? Мислења ако може од двата пола
Мислев тоа да пишам дека не знам до која фаза сте моментално, ама изгледа до ниедна. Фаза: 0, почетна. Ви треба двофазна струја и топ ќе сте. Ако го имаш на фб, почни да му пушташ лајкчиња и да го ослободуваш од стегите од ден во ден. Ќе мораш да бидеш главна во случајов, немој да имаш гордост заради љубов. Љуби и не плаши се. Ретко кое машко одбива цура за кафе освен ако не ја свиѓа. Е пошто ти викаш момакот те свиѓа, ама се кочи и здрвува, биди таа што ќе го изрелаксира со добра масажа. Јас сум од северен пол, така што... јави се јужнааа. Не бе зашто да ме одврати кармин, баш сакам да го размачка карминот врз моите усни додека се бакнуваме. Нормално ќе го избришам после, не можам да шетам во чаршија како кловн. Во ред е, стави си кармин и не се плаши. Бакнувај и љуби слободно. Оставај љубовни траги. Биди ваква
Ахаааа сега се' ми е јасно. И ти си несигурна! Ти, ти, ти!!! Има да бидеш сигурна во тебе дека ќе те свиѓа или засвиѓа. Несигурно на несигурно не иде. Не се играјте и дај опуштајте се еден друг. Работата е кој прв да трепне знам дека тоа е проблемот.
@Mr.Awesome Најдобро би било еден прирачник да им напишеш На несигурните, особено кога се и двајцата, знаеш колку им инструкции требаат Од трепнувањето до дишењето
Па не можам ко ментална да ми пишуем стално Доаѓа момент си чукнуеш главата па може дечково стварно е неизантересиран.. Мада коа се иаме глеано во град порано, очите го издавале дека има нешо.. немоеше пустиот во очи да ме глеа хахахаха Како будалче збори со мене и глеа на страна А со другарки и другари е нормален..
Добра идеја. Сум за практичен прирачник, ама тоа ќе вклучува и практична настава, така што... добредојдени се сите несигурни цурки да ги совладаат вештините на лапањето, дишењето итн. Смешно е бе! Збори и рола со очите вака или хаха. Следи ги инстинктите и твое. Ако веруваш дека те свиѓа и дека има нешто... тогаш стварно има! Нареден пат додека ти збори и се губи со погледот, залепи се до него и диши му во врат и бакнежот ќе биде неизбежен!
Хахаха така некако отприлика Da li to ljubav pravi od nas slabice il' ja to samo tako izgledam al' kad te sretnem meni treba pice u oci da te pogledam
Пази што пишуваш има и минорни жители (испод 18 год.) на фемина. И мене ми треба тоа. Пиќе т.е. пијалок. На тоа сигурно мислиш. Секако да. Само малку те закачам.
Дали има некакво значење кога машко ќе ти речи дека изгледаш постаро од тоа што си, и те мерка као да не видел женска?
Ехе и на 30-40 ги има што купуваат со мамичка, мене лично ми е нормална работа, ако не е претерано купување све, истотака и мајка ти ќе си ја направиш среќна што ќе излезете заедно да купите облека или слично.
Se gledam so eden decko edna nedela nekade, mi deluva kako dobar, predhodno imal vrska ama se razdelile deka navodno devojkata bila ljubomorna. Arno ama mene mi deluva kako i toj da e kako nea uste odma saka da proveri poraki i slicno i mi kaza deka sakal da se gledam samo so nego i obratno... sto mislite za situacijava? Ne deka e nesto a n I ne sakam da baram vlakno vo jajce samo dali e ok uste prv vtor sostanok da mi kaze taka? Fala odnapred