Добро бе , што машки се тие што нон стоп те бараат , ти симнуваат ѕвезди , ти кажуваат поезиии и прозии , ти кжуваат дека сакаат да го поминат остатокот од животот со тебе и итн. , и иако не е твој тип покрај сево ова мислиш дека заслужува да му дадеш шанса , и излегуваш со него и ? И после го нема никаде , нема више Ало Ало , нема више прозии и поезии , нема више ја те сакам дрн дрн , што им е на ваквите машки ???
Би сакала некој совет од вас,се заљубив во бившиот на една другарка,почнавме нешто но на лоши патишта,тој повторно и допишува на другарка ми,инаку таа незнае за нас
Ти си се заљубила, а не помисли дека тој може те искористува за да ја повреди неа, да ја направи љубоморна, да дознае што се случува со неа, да добива информации од тебе за неа и ред ствари. Најдобро оттргни се од него. Ида раскинале тој дечко може и сигурно и значел на другарка ти, така да нема да остане рамнодушна на тоа што се гледаш со него, туку на крај ќе ја изгубиш. Прва опција како одговор, те легнал, го добил тоа што го сакал и повеќе не си интересна за освојување. Втора опција не те легнал, си му ставила до знаење дека си за озбилна врска, сфатил дека нема тукутака да се засладува со тебе. Трета опција некој со муабет уништил интерес. На крај четврта опција како одговор едноставно си потполнувал време или пробувал да заборави некоја бивша, па може се помирил со неа и тоа е тоа. Опции како одговори многу, што е точно им се врти на машките во глава никој точно не знае освен ако самиот се изјасни што мисли и чувствува и зошто тоа е така како што е.
Опциите ти се сосема точни . Ова ми се случува веке по трет пат , и немаше никакви односи на прв состанок, па чудно ми е зошто толку трчање , молење колење лажење за едно излегување .. Секако дека сум за озбилна веза , не можам да се зезам
епа вака... пред 3 недели раскинавме со дечко ми со кој бевме во врска 2 год и скоро 8 месеци,причината за раскинувањето е што врската ни стана монотона и на него ова му беше 4 пат да му здосадам па бевме и на паузи во тој период и кога ќе му помине тоа пак си беше се нормално,односи не сме имале скоро 11 месеци од оправдани причини,е сега ме интересира дали пак ќе му зафалам,дали пак би ме побарал? а тој беше првиот кој што рече дека најправилно е да раскинеме иако кога се разделивме не му беше сеедно
pa sekako i toj neli ti kaza deka e za ozbilna vrska so tebe ,,,,,,,,dodeka ne te izebe i toj ne se zeza
Moze da te pobara. No jas ne bi go pribrala nazad. Ne si ti popatna stanica pa da si odi i da ti se vraka koga saka.
Mozebi ne si licnost sto ja saka,moze ne si gi ispolnuvala negovite kriteriumi sto treba da gi ima edna devojka. Moze da ne e do tebe tuku licnosta da e takva. Ne znam kolku god si no pretpostavuvam mlada si. Ne se zamaraj tolku,ispagaj uzivaj vo zivotot i ke go najdes vistinskiot . Najubavite raboti doagaat koga najmalku gi ocekuvas
Aj edno prasanje do site i maski i zenski. Sto mislite koga toj posle nekoi mesec i pol skoro dva meseci kade sto ne mu imam piseno ni jas nitu toj da mi pise sega i da se pravi kako da e nesto lut iako ne priznava? Zosto taka se odnesuva sto mislite?
Pa da ti odgovoram i jas ne znam...neznam sto custvuvam na momenti bes na momenti koga ke se setam na pominatoto vreme so nego.. sega mi e seedno no nesto me kopka pak...