Затоа што сака да манипулира со твоите чувства или да ја префрли топката на тебе, како ти нешто си згрешила па затоа него го нема да ти пише за потоа кога ќе му текне или кога нема со која да дојде кај тебе, да си го потполни времето, да си го нахрани егото и да си ги задоволи телесните потреби. Или има разбрано нешто ко на пример дека го имаш изневерено или нешто стварно си направила. Ако толку те интересира пиши му прашај го што е проблемот, ако тврди дека не е лут тогаш можеби е друга девојка во прашање па се труди да оддалечи од тебе.
pa smaceno mie od devojcinda ne recam kurvi koi odat so sekoj sto gi ponudil ne mozat da recat ne i se pikaat megu drugite ne mu se gajle voopsto za custvata na normalnite devojki se pikaat kaj sto ne gi beri,momentalno gledam edna takva slucka so moja "bliska drugarka" koja ja pominale mnogu maski na samo 20 godini ima izleguvano so 2-3 vo edna vecer sega site mu g svrtija grdobt i se pika kaj simpatija na nejzina drugarka pred nejzninite ocie i ako znae deka mu se dopaga,i toa napadno mu se pika podosadno sustevstvo nemam videno mi se povrakja od takvi samo sakav da se oslobodam od ova da ne go cuvam samo za mene
Штo кoгa бивши, ви пишувa декa не мoже без вaс, мoли зa прoшкa, кoмуницирaте се вo ред. И гo снемa некoлку денa. И вели декa сo вaс имa сериoзни нaмери a не знaе кaкo дa ги oпише,штo всушнoст мисли пoд тие сериoзни нaмери. Зoштo, е тoa тaкa? Штo би нaпрaвиле,штo би рекле??
Ako saka i ima seriozni nameri so tebe nema da go snemuva ni 1h a ne nekolku dena. Nareden pat kazi mu deka serioznite nameri se samo za seriozni licnosti a toj ne e eden od niv.
Другарка ти не е ку*ва туку нимфоманка ако вака прави. Тоа е болест бре треба да се лечи! Имаш зависност од алкохол, дрога, коцка и секс. Е сега она е ваљда зависна од секс. Разбирам дека е млада, дека и врие и сака да се пари т.е. секса ама недозволиво е да излегува со 2-3 типа во една вечер. Нормално никој не и брани, ама на што личи тоа? Господ да те брани и чува од женска беља и женско што не знае да каже “не“. Таквите имаат потенцијал да ги направат најголемите срања во животот заради желбата да угодат на сите, вклучително и сексуални барања. По твоето пишување се чини дека другарка ти сама си го бара и си го наоѓа тоа што и треба. Го снемува затоа што не сака да моли цело време. Ти става до знаење сака да се смирите и се повлекува, што е паметно според мене. Не вреди да молиш и цимолиш цело време. Ако сакаш сакаш, ако не тоа е тоа. Сериозни намери? Да се смирите и секс да имате и љубовта да протече. Играј внимателно, увери се дека има сериозни намери, а не дека сака само да те искористи. Од друга страна можно е да те тестира да види дали би му се вратила, ама не гледам причина зашто би се играл со тебе. На тебе е да процениш, ти го знаеш најдобро, бивши ти е. Зошто мислиш дека е лут? Не можеш да знаеш што се случува во главата на луѓето. Зависи во какви односи сте. Ако сте другари, а ти имаш дечко, не му се пишува пошто знае на крајот на денот некој друг го собира кајмакот. Пиши му ти прва ако ти значи типот не се играј пошто што повеќе време поминува, потешко ќе биде. Јас така со една не пишував 5-6 месеци, па кога почнав да и пишувам она се уплаши малку. Има разни причини зошто не ти пишува: нејќе да те замара, не знае како ќе реагираш, не знае дека го мислиш итн. Затоа стави до знаење.
Нема правда нема мир затоа сме во криза како држава 25 год. За женско да си најде дечко или тип за една ноќ се' што и треба е брз и стабилен интернет хаха. Како и да е преку интернет не можеш да го опипаш производот така што никогаш не знаеш што “купуваш“. Ако е за кратка употреба не е толку битно, но на подоли патеки мора внимателно да се бира. Нимфоманките се ок (соломонско решение ) само што ептен им мрда газето, нека најдат некој ѕвер кој може по 10 пати дневно да ги задоволува и готово... во топ форма ќе се двајцата. Спојлер Шала на страна нимфоманијата е стварно “болест“ т.е. појава. Претерана сексуална желба кажано најубаво. Има супер филм кој ја доловува нимфоманијата задолжително гледајте го без разлика на возраста, иако има 18+ сцени. Nymphomaniac - Volume 1 Nymphomaniac - Volume 2
Za kakva kriza zboruvas ako procita pogore ponudata od zeni e golema, a mazite ne mozat so 5 zeni vo eden den za avantura ne ti treba net ni stabilem ni promenliv ubavo Pisa clenot gore treba samo D's sakas. A nimfomanija ,,, nikogas ne sum razmisluvala za toa, IMA I mazi I zeni sto I'm vrie krvta I toa e toa, a zs se javiva toa sigurno IMA pricina. A vlegov vo diskusija zs ponudata bila kriva de,kolku sto znam koga Odis Na pazar se se nudi do tebe e sto kje kupis
Дали ако на машко му се допаѓа некоја девојка, на која не и ги искажал своите чувства, ќе стои настрана и нема ништо да преземе ако дознае дека некој друг и се додворува?
Па зависи кај се наоѓаш во моментот. Ако е на форум, секако дека си свесен дека сите машки им се пуштаат на одредени популарни жени и секако дека ке си ја пробаш и ти шансата. Ако е нешто во живо во некое друштво, ако ти е близок пријател секако дека нема да му плеткаш конци.
Ме интересира така мислење и од машки и од женски некое искуство слично. Зошто се губите вие машките ? Ве има на фб пишувате нон стоп на некоја со месеци, и вртите муабет од околу дека ви се бендисува, ама никако директно и по неколку месеци конечно викате за кафе да пиете и за некој ден и пак исчезнувате и после некое време пак пишуавте како ништо да не било. Повеќе примери вакви знам и тоа над 24+год не мали деца, не можам јас да сфатам шо се дешава со денешниве машки.
Eve edno prasanje i od moja strana. Sto ve tera da bidete mamini sinovi ? Za se mama za sekoe prasanje mama za sekoj odgovor mama ima li nekoj samostalen maz bez mama? p.s i ja imam sin i nikogas vo zivotot nema da posakam da bide vrzan za mene ili da zavisi od mene ako on celi kon toa so papuca ke go tepam!
^Само за ова се зачлени ? А бе моли се да не се погоди да е мамин син, ако е, тогаш ти тепај а тој уште ке сака. Ако де, од мајка е.
Зависи до машкото, некои машки имаат поголема самодоверба во себе, а некои се плашат да не бидат одбиени и исмеани/понижени. Но генерално сите машки сме срамежливи, и веројатно нормално имаме мала трема бидејки ние треба и го правиме првиот чекор. А за фб пишувањето тоа е стандардна Check yourself проверка, Зашто? Затоа што можеш да се провериш дали си харизматичен, како се снаогаш со девојка, дали си доволно комуникативен, дали си и интересен, но и да добиеш претстава за личноста, дали те бендисува (дали имаш шанса), да видиш како размислува и така натаму.