Уште не ви е распуст,од понеделник сте официјално, уствари вас цела година ви е распуст само мобилните ви се главна преокупација и ете и лапањево било
@Captain-Omni, @Mr.Awesome, @Згодно Момче фала ви за советите) знам дека не е пожелно да се прави нешто со колеги ама јас се впуштам во ова зашто дечкото после нова год не ми е колега веќе) не ми е дојдено до врска во моментов, сакам повеќе само дејтање со типов, ама проблемот е што он претпоставувам мисли дека јас сум за нешто сериозно и нејќе да направи некој чекор, зашто и он нејќе врска. Јас му дадов до знаење дека не сакам врска онака уз рандом муабет, ама не знам колку ме сфатил. Уште цело време ми пишува и флертуваме, веќе ми станува без поента, мислам океј ќе останеме на пријатели само ама мене не ми е тоа тоа, зашто знам дека може да биде многу поинтересно. Не знам дали јас да бидам „мажот“ и јас да го направам првиот чекор или да го оставам он да одлучи ама ко што гледам ако чекам на него нема да мрднеме повеќе од флертување.
Респект за мислењево. штета што на многу не им е гајле дали другата страна има дечко/девојка па се мешаат во врска.
Што е погрешно со девојкиве што пијаме по чаша,две алкохол или што воопшто не пиеме? Не сфајќам? Такви сме во друштвото скоро сите и ни рекоа дека сме премногу мирни????
Не е ништо погрешно, и да пиете и да не пиете. Сепак мала забелешка, ако пиете да не пиете премногу за да не се глупирате и да не сте лесна мета на оние што сакаат да ве искористат кога сте пијани. Тоа што ви викаат дека сте премногу мирни значи дека не пиете онолку колку што тие очекуваат да пиете за да бидете поопуштени и евентуално полесни за смувување или уште повеќе. Затоа варкајте се. Ако ви се пие, пијте онолку колку што ви е мерката, ако не ви се пие, ич не пијте и не слушајте други што ќе кажат.
Јас немам проблем туку само се двоумам па ако сакате машките да ми одговорите нешто Што носете повише црн или бел часовник,сакам за роденден да му купам ама се мислам зашто видов два исти ама бојата ме кочи
Нема нишо погрешно.. погрешни се луѓето кои тоа ви го викаат. Едноставно вие треба да бидете ДАМИ а не да се начукувате повеќе и од машките со вас. Типовите во друштвото гарант се некои тешки ропаци штом си дозволиле тоа да ви го речат. Тешкотијата(или леснотијата) за собирање на девојка тие ја мерат во промили алкохол, така да неам шо повеќе да ти кажам на ова. Бидете дами едноставно !
Бел ти е ризик дека може нема да му се допаѓа, ама црн, кафеав, или метал боја, немаш утка. Има и двобојни, пример црн, со кафеави ременчиња и добро стои и со црни и со кафеави кондури/каиш.