Masko sum i slobodno me pitajte so sakate..znam ja psihologijata na maskite imal sum milion drugari sakate pp sakate tuka isto mie
nekoj za sovet vo inbox. itno mi e i ve molam pisuvajte mi nekoi koi se so pogolemo iskustvo i povozrasni, bidejki problemot mi e pokompliciran , Blagodaram
Бев излезена со еден со кој веќе два месеци пишувавме ама сите муабети ни биле општи, немало воопшто флерт или нешто слично. Излегвањето беше супер, интересно малку ми делуваше тој како да размислува два пати дали да го кажи нештото или не..и кога дојде сметката за плаќање тој аи го плати само неговиот дел.. Што мислите за оваа постапка? Мене од една страна ми е океј..дека можеби мислел дека не е ова како дејт дејт па да не испадни глупаво во ситацијата..ама од друга страна па и се запрашав.. Исто да додам и дека ме испрати ништо не се деси и дека во тој поглед е многу културен и сето тоа..
Не, мене баш ми е океј значи, не сакам никој да ми плаќа нешто..а и добро што се надмина таа фаза дај јас ќе платам..не јас..и така натаму.. Сакам да прашам зошто останатие кога им го кажав ова беа како..зошто не платил тој се? Како да не е нешто во ред.. Не сфаќам што е погрешното во то?
ajde da mi kazite ama otvoreno - poveke sakate da bidite vo vrska so devojka so sredno ili so faks? imav otvoren odgovor od maz licno - deka saka devojkata da e ili glupa ili da glumi deka e glupa, ne svaka itn. toa vi doaga kako nekoe bildanje na ego ili sto? sakate vo sekoja situacija da se posuperiorni od zenata? ete stvarno ne znam - mozebi zatoa sum solo
Сериозно? Дефинитивно не си затоа соло. Ни јас не ги разбирам, еве нека кажат што мислат машките членови, баш ме интересира
Личнo, oсеќaм декa oглупaвувaм сaмo шo прaaм муaбет сo тaквa и гледaм штo пoбрзo дa прекинaм кoнтaкт, не пaк женскa дa ми биде и дa се гoрдеaм сo тoa.
Нема ништо лошо една година разлика, мојата прва девојка беше постара баш една година. Она '87 јас '88 и се мувавме во школски двор, градинка на скалите, цела година а пред другите се криевме и се правевме дека сме само другари!!
vo red e toa,i jas sum takva devojka sto nesaka da mu plaka sekoj sakam da sum ramnopravna i vo red e nekogas i jas da platam se ne se sekiraj sto velat drugite
Е како го процени ти дека е од поквалитетните? И што треба да поседува за да биде од квалитетните? Таа поделеност на луѓе со факултет и луѓе со средно во смисла паметни-прости умре некаде 1995 година, така што не му давај да се вади на тоа, а и ти не си придавај или одземај значење заради една диплома која секој во државата ја има. И најбитно, никој не бира девојка по степен на образование, што ти е? Мажите не седат дома со дигитрон да пресметаат колку им одговара некоја девојка како партнер. Или му набиваш тестостерон или не. Толку е едноставно.
Prv pat masko otvoreno da mi odgovori - go doziveav i toa. Znaci se e do testosteron i nema vrska dali e nekoja glupa i se pravi glupa? Aj da mi kazis so kolku zenski koi si gi smetal za pametni si bil vo vrska, ajde neka ne bidi diploma? Ne mora ni tocna brojka da mi kazis, procentualno opisno neka e....Ama jas mislam deka sakate da vi go bildaat egoto - za egoto i majkata ke si ja prodajte za eftini pari.
Zosto po sekoj 3ti dejt deckoto ocekuva seks? Sto e so vakvite maski, koi gi ima na golem broj, na primer deckoto e super, odi I muabet I pravo seks? Ako kazam zosto tolku brzo, odgovaram odgovor: mnogu me palis, a I sto ima loso tuka. Sfakam se, I 19god sum, no nemozam na 3ti dejt, I normalno tuka zavrsuva se....postojat li normalni decki ziti se..
Па можеби до тебе е... немаш поголема вредност па само за секс.. Ама добро , мала си 19... Започни да размислуваш надвор од тоа само да изгледаш добро, имај хоби некое, нешто со што повеќе ќе додадеш на себе како личност... ако ме разбираш што сакам да ти кажам..
a onie koi samo brkaat zeni bez obavezi do 40? posle op abe jas da se zenam, zemaat na dusa nekoja od 23 za da im rodi deca. a zenite po 30 se stari taka? za muvanje se ok, ama za brak stari. true story barem vo mojot grad