Kolku sto ostanaa normalni zeni sepak, sami sme si krivi, sakas seks - poveli, sakas rabota - eve ti ne raboti jas ke rabotam, sakas deca - poveli. I sto ocekuvate deka ke stanat mazite?? Razmazeni derista. Zenite si se krivi za se
Нема нормални машки во светов или па ретки се. Јас викам да се полезбејчиме, да си сториме еден грли клаб барем забавно да ни е.Ти е*ам ненормалниот свет Се ме нервира, (пмс ли е што ли е) се познава?
Не знам како тоа мислите секс на прв, трет дејт, како прво не го познаваш човекот. Ценете се малку, поставете се убаво и никој нема да ви предложи секси ни на прв ни на пети дејт. ЈАс до сега оти не сум добила непристојна понуда тоа ќе го речам, оти за мене е. ПРвин треба да се запознаеш, приврзиш, чуства, не знам за мене да, за секој различно, а не оди со секој шо ќе го сретниш. ЈАС го сакам старомодниот начин, а не сега не се знае кој со кого е, шо не се прави, не знам како можи да не се цени човек и кога ќе речи секој задоволството, да со секој втор/а шо ќе го сретниш. После плачите за љубов, а секс на прв дејт, е нема после љубов.
Здраво на сите Нова сум на форумов, го отворив профилот затоа што очајно ми треба совет. Но ако може некој да помогне преку лп, стварно не сакам да споделувам јавно. Thanks in advance
истото и јас го мислам, потполно се согласувам со тебе и не си само ТИ, туку верувам не има многу..... п.с. и машките истото го мислам и сакаат, само пуста суета тоа е тоа и после и они страдаат немало љубов, чувства, не сме поврзани итн....
Сексот на прв или втор или трет дејт ни малце не е мерило за тоа дали некој се цени или не. Може некоја и воопшто да немала секс и со некој од прва да легне и да има убава и стабилна врска со тој, или пак некоја што имала многу претходно па да чека после месец да има секс и после таа ноќ се да заврши. Иначе дефинитивно се согласувам со тоа дека не се знае више ништо. Но сите сме криви
Шу има веза на кој дејт ќе падне секс. Зависи како ќе се поклопат коцкичките, хемија ово оно. Може без дејт да падне секс. Ако не сакаш не се мешај али не праиш ништо погрешно ако се видите. Како сакаш така.
Мислење и мислење, за мене има, ако некој,а се цени, почитува, ако е стабилна личност, ќе размисли малку, ќе го запознае човекот, не е се одма до сексот.
Јас не реков дека е се одма до сексот...него има ситуации кога имаш секс на прв дејт и после тоа со таа личност имаш стабилна врска. А има и каде што го запознаваш и чекаш да помине време и имаш секс и после го нема. Значи нема правило во тој поглед. Но тоа секако не значи дека треба со секој на прва да се има секс.
Во денешно време ретко останаа женски со гордост што се ценат самите себеси па и затоа машкиве станаа по одвратни.
Совет од машко......хаха....мислам ни ми требало ни ќе ми затреба. Секогаш си тргам од сама себе и си правам она што јас осеќам дека треба. Едноставно кога имаш свое ЈАС во животот не ми треба совет.
Порано се знаеше бре, еднаш ќе заѕвониш колку да покаже дека си го мислела и доволно беше. Овие сега ќе се утепаат од е**ње и пак не знат на што се...
Ја мислам дека би се сложиле со мене дека нити е сексот нити тоа дека нема да падне секс ако после некое време двајцата заклучат дека не си одговараат или пак едниот е разочаран од другиот.. Она за старомоден и нов стил на врски или секс, е само потреба и желба во дадениот момент. Мала чашка алкохол во некои моменти е пресудна за обете страни да направат некоја непромислена работа ама па убаво им дошло на двајцата, ако и никој не ги видел, уште поарно