Imam prasanje. Zosto imam tolku golema potreba za nekoj da me gusne. Zosto postojano se custvuvam nesigurna. I mj treba pregratka vo koja ke se custvuvam sigurno. Bez decko sum godina ipol, vistinska vrska nemam pocustvhvano veke godina ipol. Dali toa e pricina.
Секој човек има потреба да сака и да биде сакан.Да добива внимание и да се чуствува сигурен. Нормално е. Ке најдеш некој се во свое време.
Здраво, имам потреба од машки совет, односно сакам да прочитам повеќе мислења. Скоро година ипол се гледам со еден тип и е далеку од сериозно помеѓу нас. На почетокот кога почнавме ми викаше дека сум премногу добра, со тоа што секој ден сум го прашувала како е. Откако прекинав да се оптеретувам со него, ми викаше дека сум премногу ладнокрвна, не сум го прашувала како е. Последната дискусија пред неколку дена траеше долго со објаснувања, за на крај да слушнам дека му е многу убаво со мене, јас сум девојка со добро срце и убавина, меѓутоа карактерот што го имам јас, го нервирал, секогаш сум сакала се' да биде по мое и тој тоа не можел да го поднесе. На сето тоа му одговорив дека тој мене воопшто не ме познава, за да може да заклучи каков карактер имам јас, бидејќи нашата комуникација секогаш се сведувала на општ муабет, што ниту тој, ниту пак јас, сме можеле да знаеме кој каков карактер вистински поседува. Неговата одлука беше, да седнеме како луѓе, да јадеме и пиеме и секако подобро да се запознаеме. Ама некако оваа негова одлука остана на кажаното, од тој ден ниту тој ми се јавил, ниту пак јас него .. Ме интересира од машка страна, што точно сака овој човек и дали воопшто знае што сака? И ако некој не ти одговара како карактер, зошто би се гледал со него и би тврдел дека ти е убаво ? (Да го тргнеме сексот настрана)
@Scyx76, типот очигледно не знае што точно сака, ама веројатно очајно му треба некоја па си подзамижува на фактот дека не му одговараш на карактер. Да бил заинтересиран за нешто посериозно, немало да трошиш саати на објаснувања што е што и ќе покренел иницијатива многу порано да се запознаете подобро. Јас би ти рекла да не си го губиш времето, да се тргнеш на страна дури ситуацијата не стигнала до врска и да бидеш среќна што не си во врска со некој таков, затоа што не ти треба нестабилен човек. Под нестабилен, мислам на нерешителен, некој кој не расчистил со самиот себе пред сè.
Совети од машките ве молам Не е некој проблем ама многу се нервирам..Во последно време се е на работа,изморен е и немаме баш многу односи.Е сега јас секогаш кога ке одам кај него,нормално ми се прави таа работа а тој вели те викнав да си лежеме самопа мене не ми е баш до лежење и јас си имам потреби,и се нервирам кога неаме а во последно време ич немаме,ке заспи веднаш сега знам дека е изморен работи цел ден,сега и болен е плус ама јас едноставно сакам односи да имаме и секојпат сакам кога ке се видиме..Дали јас сум ненормална или тој нешто не е во ред?Или можеби има нешто друго..
Зависи што работи. Ако работи во администрација, сигурно не е толку изморен, ама ако копа бунари со тетин му, е тогаш оправдано.
Сакав да кажам доколку работи физичка работа и ако е на работа по 10-12 саати тогаш е оправдано доколку му се спие. Ти работиш ли? Не дека е оправдување, ама доколку работи од 7 до 4 некоја напорна работа тогаш сигурно нема време да се швалерисува. Ама ако работи во канцеларија, колку и да е напорна работата, 8 саати не се многу. А ти ако седиш дома по цел ден, секако дека ќе имаш енергија и ќе сакаш постојано да имате секс.
Јас студирам и си шетам цело времеЕ добро тогаш фала што ми кажа и јас сум била изморена премногу некојпат па не сум одбила.
Јас не знам дали ти студираш или работиш по цел ден. Само ти кажав дека доколку дечко ти е на работа по 12 саати не е ич чудно што е преморен и му се спие. Ама ако работи во канцеларија, е тогаш може се уморува на друго место. Не ги знам јас вашите активности, сумирав генерално која би можела да е причината.
Ок јас знам дека работи и дека е изморен ама во последно време стално не сака,па малце ми е сомнително колко и да работи пак треба време за мене да одвои..Грешам или
Епа не можам да знам, ти си му девојка. Пообјасни ја ситуацијата. Ако нема никакви сомнителни активности можеби типот едноставно е изморен. И јас сум имала периоди пример 2-3 дена не сакам да помислам на секс. Немало никаков проблем, не сум била уморна, едноставно сум сакала да пиеме кафе и да правиме муабет.
Грешиш.. Ако работиш пола ден тешка физичка работа, кога ќе ставиш глава на перница ќе заспиеш за 3 секунди.. Пробај ти за промена 1 недела, па ќе видиш
Разговарав нормално,ми го кажа тоа што и очекував дека цел ден работел и дека бил изморенАма сакав и други мислења да слушнам
Пробај за промена поработи некоја физичка работа,или еве не мора да работиш,отиди во теретана извежбај се едно сат време и после сама ќе го најдеш одговорот зошто не сака(неможе) легнува одма да спие.А да земеш една масажа да му направиш па можеби ќе те усреќи Мор и тој има душа сакаш да скине конци