Ти си себична. Наместо да му угодиш, да му зготвиш нешто убаво кога ќе отидеш кај него или да го опуштиш и измасираш ти го замараш со секс. Не ти е важно што тој е уморен само твоите потреби ти се важни? Си се запрашала ли дали го сакаш навистина или само за секс ти е и да те задоволува? Ако го сакаш нема да го тормозиш со ова. А он да не сака да одвојува време со тебе нема ни да те вика да си лежите. Значи уморен е ама сепак сака да е со тебе и затоа те вика да си лежите. Прочитав и дека си го изневерила сега ми е јасно дека многу го сакаш.
Средна. Повеќе накај ниска отколку накај висока, ама сепак средна. Зависи и до кого стои. Сеа не знам, машките нели растат неретко и преку 1.80, па можеби нивните очи гледаат поинаку.
Се работи за дечко висок околу 190 сантиметри, не знам точно колку но е толку висок од прилика А јас имам само 164 и малку ми е глупаво. Што ако му е глупаво и на него? Што ако подоцна му се допадне некоја друга затоа што е повисока од мене? Како успеал, како луѓето успеваат да пораснат толку високи?
Висината ти е идеална како за девојка во Македонија каде што нема многу високи мажи. Со добра штикла совршено ке изгледате еден покрај друг, па дури и на рамно. Поженствено во секој случај. Никогаш не сум ги сфаќала комплексите со висината кај девојките, пониските девојки секогаш имаат поголем избор за мажи отколку повисоките - се разбира во случај на вторите да им е проблем да имаат понизок маж до себе. Не се замарај ова ти е предност според мене.
Mnogu mi preci koga nekoj kasni.Toa znaci nepocituvanje.Onaka visish a nekoj treba da se smiluva da dojde. Ko da mu e so sila natureno.Ednostavno ako kasni sekogas znaci nesto ne e vo red ???
Ha ha ha mene ne mi preci .Na moi 155 neznam kako sekogas mi pasuvale od 185...Majka mi vikase e kako be kerko ne ti licat tolkavi mazi, sto vishle tie vo tebe??? Ama ne mi precelo, porano so shtikla sekogas a sega i vo patiki mi e gajle, kako mi e udobno taka.A ako saka toj povisoka, poplava ili poslaba koj moze da go spreci? So sreka neka mu e!