Едно мислење од маж ми треба Хммм Ми се свига еден , го имам на фб за пријател , сакам да му пишам јас прва , но не знам што .... Бидејки он има 29 години па глупо ми е да му пишам само Здравоо Нешто друго предложете да го шармирам па у несвест да падне
29 има нема шо да го шармираш, почни си некој нормален муабет, здраво, (ако се знајш) како си што правиш, ново старо шо има и после само по себе ќе си тече... ај да одиме на кафе, да испадниме заедно и би требало да му текне шо ти е намерата xD btw не ми се верува дека ти го кажувам ова
За некој од 29 години да „падне у несвест“ треба некоја тешка глупост да направиш !!! Биди едноставна и искрена што се однесува до разговорот, започни нормален разговор. не е страшно да почнеш со здраво.. но продолжи понатаму во стилот... вие „не се познавате“ но сепак си решила да пишеш на Фб со цел да се запознаете и да остварите некаков контакт. „Не знаеш“ како сте пријатели на ФБ па тоа е причина плус за „потегот“. Барем според мене, мислам дека така повеќе ќе те цени Со секој обид да го „фрапираш“ си осудена на пропаст
Не сум машко ама мислам дека поише ќе ти упали добар муабет и малку хумор за почеток... Чувај го шармот за понатаму, заинтересирај го прво со нешто различно од другите женски муабети!
Работата е што точно различно ?? Се извинувам ама прв пат сакам да преземам иницијатива и затоа не знам да се снајдам ...
Тогаш зашто ме фаќаат бедови кога станува во прашање другар, а не било кој ? Постои можност да си го расипам другарството?
Не мора да значи дека другарството ќе се растури.Јас сум пример за таква врска ,а сега и мн год. брак.Може да прерасне и во нешто мн убаво доколку и тебе ти се допаѓа.Ние бевме толку добри другари што скоро секоја тајна си ја знаевме.Мн среќа
Мажи, дали сакате вашата девојка редовно да ви изјавува чувства, да ви се јавува, да ви пишува? Што мислите за девојката која секогаш покажува нежност, љубов, среќа дека ве има покрај неа и слични работи?
Абе некој бега некој останува зависи на каков ќе налеташ. Чуствата треба да бидат искажани преку зборови и дела од двете страни
Имам едно прашање до машкиот пол. Замислете дека сте в кафич, парк или на било кое место (освен дома ). Во близина има две дами. Едната ви приоѓа сосема самоуверено, ви збора, едноставно флертува со вас. Другата приоѓа срамежливо и не знај шо да кажи, ама нејзиниот поглед и гестикулации зборат поќе отколку нејзината уста да речам. Која има поголеми шанси?