Како што пишав погоре, мала доза љубомора некогаш може да биде и кјут. Во одредени, ретки ситуации. Секој во врска покажал во некој момент. Нема ништо страшно во тоа, ако знаеш да го исконтролираш и да поминиш преку тоа. Ако стани хронично, тогаш да, болест е.
Точно така душо, луѓето и те како зреат, се до оној суден ден кога ќе презреат. Многу работи вчера што сум ги кажала, денес би ги пропуштила
Што значи во превод многу си добра, не си за мене, не сакам да те повредам. Демек денеска ме бара и да не очекувам дека пример наредна недела ќе ме бара или да го барам?! А има можност да ме побара тој, по месец, два...?! Нз сеа се разочарав.... Како тоа многу добра? Не чинам ли?
На машки јазик: фина девојка си а нему му е до секс или мување, зависно од годините, па културно ти кажал дека сака да е сам. Но, остава опција да те бара доколку му е досадно или веќе не сака да е "слободен тип".
Голема девојка си, не губи време и енергија со ваков тип, заслужуваш подобар. Поголемо клише од тие игри на мачка и глушец дефинитивно нема. Голема девојка си, најди некој тип кој ќе е заинтересиран за тебе. Личност која те сфаќа сериозно и сака врска со тебе ќе се обиде да те освои на секој начин. Од кафе, ручек, вечера до прошетки на кеј или во маало.
Типично за машко, како да кажи на друг начин, туку да мн си добра ти за мене бла бла. Ако сакам да бидам со некој и да е добар тој многу оти да не ми биди пример ? И зошто ти да го бараш? После ова шо ти го рекол, единствен маж е, остај го не го барај баш, игнорирај, не е центар на твојот живот тој.
Од 4 убави девојки која машките би ја избрале? 1 секогаш дотерана, спонзоруша што сака да биде центар на вниманието 2 убавица но без пари, сама се бори преку својот труд и поминува потешко 3 девојка со богат татко 4 девојка од соседството, не многу убава но позитивна
Ако му е за сериозно, девојка со карактер, став, шо знај шо сака во животот, културна, убавка. Ако му е за така, јака на тело, без мозок, шо се убедува лесно.
Site maski kako i site zenski ne se isti taka da zavisi od licnosta i na koj do so mu e Iskreno jas bi izbral broj 2
Ама зависи за што да ја одбере. Ако имам 20 години и не барам ништо сериозно, првата. Ако имам поише години и барам само да легнам нешто последната. Ако немам пари а имам сериозни намери, третата. Ако имам пари и сериозни намери, втората. Ама најверојатно без разлика на години, намери и пари, ќе ја одберам петтата која има убава насмевка, позитивна енергија и топлина во очите. И делува психички неурамнотежено во темница.
mi treba sovet od maska strana ako moze odgovor odam so decko mi 3 godini ipol i na pocetokot bese se ubavo no po godina ipol imavme nekoi nedorazbirajne kavgi i toa posaka pauza kao demek mnogu sme se karale pauza sakam i pocna so dr da se dopishuva go vidov vo grad so bivsa mu i nisto se oprostiv se smirivme no od togas pa se do denes 2 ipol godini nie se raspraveme doverbata se gubi toa od nikogas ne sakase so mene da izleva si izlevase sam so negovive drugarii kaj nego nikogas ne sum ni bila a mi vele kao demek mnogu te sakam se bi storil za tebe