Е сега може би си помислил ако и побарам број веднаш да не мисли дека избрзувам и не сакам да сум стрплив со неа.
А бе женски стално погрешно не разбирате, ако побара број , Еј види го бе одма ми бара. Ако не побарал Еј бе на овој изгледа не му се допаќам хахаха. Може не му текнува,
Razgovarame za baranje na tel br. bez komunikacija nema nisto I dosta go pradvase mn gi branis mazite na zenski forum si bidi solidaren
Шала на страна да бидеме по сериозни..Ако му се допаѓаш нема филмови од типот е срамежлив...ќе си побара и те како. Друго....не ѓи разбирам девојќиве што одма после прво гледање се лигават со пораки од типот " мило ми е" ова она. Остави бе него да му е мило и драго и да посака пак да те види, ако посака. Ако не фала многи чао.
Ете така ја доловивме вистината, убаво кажано. Понуденото на тацна не секогаш е вкусно иако е можеби така
Tenka e granicata znaci megju uctivost I laden tus izvini toa bilo tus da si znae devojceto da si brka rab na dr mesto, nisto strasno
ај да ви се вмешам во муабетот.. колку шо сфатив, првиот состанок поминал а не и побарал телефонски број како ја организирале средбата тогаш и како ќе договорат нова, ако немаат броеви разменето ?? хммм абе остај то, на денешницата, културен и фин е дечко ако не и побара да му "даде" на прв состанок, а не тел број!
Инстаграм колешке , Инстаграм напредна технологија на денешницава,прво гледаш слики па после договараш
Точно, се сложувам. Секојдневно комуницираат веќе 2месеци а тој освен што ја покани на кафе друго ништо не презеде со изговор дека само тој и пишел и само тој ја барал. Вториот пат другарка ми го покана ама бидејќи не можел долго се видоја само на 5минути...
Даа, ништо повеќе од тоа и исто и реков да не му пишува дур не пише тој прв. Фала ви на одвоеното време на ситее