Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Misterkesh

Misterkesh Нов член

Се зачлени на:
    30 јули 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    3
    Jas imam edno prasanje.Jas sum nesocijaliziran tip i sakam poveke da sedam doma i da igram igri megutoa isto taka sakam da si fatam zenska.koga sum nadvor imam anksioznost i stradam od nesto sto se vika spotlight efekt.prasanjeto mi e dali zenskite poveke sakaat momci sto stalno izleguvaat i imaat poveke drugari i znaat kako da se zabavuvaat ili nema vrska toa.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  2. butterfly_mk

butterfly_mk Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2017
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    369
    Немој да продолжиш така, едноставно немој! Женска ќе фатиш секако, оди прво излези надвор, за почеток оди во теретана или пешачи низ градот, имај некаква активност. Дружи се, најди другари што играте игри заедно излезете на кафе, итн. Немој да седиш сам дома залутан во виртуелниот свет, ќе полудиш. За твое добро ти кажувам затоа што сум го видола ова со свои очи!

ПС, нема врска, женските барем тие што се сеуште се во нормала ќе сакаат да имаш време за нив, да излезеш со неа, ќе се радува ако е изненадиш на било кој начин, зависи и до женското на некои им е битен дечкото, на некои и цело друштво ама пак не секогаш дечко и друштво одат заедно. Од тука, на повеќето женски не им е битно дали излегуваш и дали си во друштво итн пошто таа ќе се труди да те извади од дома по секоја цена ако и дојде до излегување, ако е одбиваш ти и ако продолжуваш со твоите игри тоа би значело крај на врската.

Пак ќе речам погорниов параграф е за женско што е во некоја нормала, има различни видови женски и може многу проблеми да те снајдат, некој сакаат пари, на некој едноставно зацртано им е да "немаат среќа во љубовта" од скитање настрана по други мажи итн.

Последна измена: 30 јули 2017
    На "Zoki" му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Misterkesh

Misterkesh Нов член

Се зачлени на:
    30 јули 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    3
    Fala na expresniot odgovor:):).Vo pravo si treba da gi zaebam igrite.No pocnav da ne izleguvam zasto porano stalno me zaebavase drustvoto.pa zatoa poubavo mi bese da si sedam doma.ama sega pa sum epten izoliran;(;(

На Olitomboy12 и butterfly_mk им се допаѓа ова.
  4. sg1

sg1 Нов член

Се зачлени на:
    31 јули 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    5
    Igrite tebe ne ti se problem masko, da najdes srodna dusha da se druzhis ti e problem. So deka ke izlezes na kafe so nekoj drugar, legendata veli deka devojka od na kafe ili srejken brak retko izleguva, splet na okolnosti i slucajnosti se toa. Vo denesno vreme imas tehnologija samo ne stanuvaj manijak po fejsbuk,baraj komuniciraj online so luge slicni na tebe, ako si gejmer imas i devojki sto se gejmerki se shto treba da pravis e da se druzis vo krug na luge od tvoj rang.
    Devojka mozes da zapoznaes i dodeka cekas vo zavod za vrabotuvanje da se prijavish so kartonceto, i dodeka kupuvas toalet papir od prodavnica,se e splet na okolnosti.
    p.s. novata gta ja proba?:)

На VictoriaSan и Outlook им се допаѓа ова.
  5. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Овако јас сум девојка при крај на своите дваесеети години , со љубовта малку сум скарана , но повекепати јас сум си крива.

Еден бифши од друг град ми имаше барано на моб , тој бифшиот ме откачи пред 7-8 месеци... И му пишав на вибер -Што ме имаш барано ?
    Он - Бев во твојот град сАкав да пиеме кафе .
    Јас : Ок .

И после некое време гледам ме блокирал на вибер ????
    Што му е на типов ?
    Инаку многу го сакав а тој ладно крвно ме откачи со разлог дека ништо не сака со мене ...

6. PiaMia

PiaMia Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2015
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    626
    Чим те барал сакал да те види после толку време, ама со тоа што си му вратила само „ок“ на неговата порака он сигурно го сфатил како откачување па затоа и те блокирал.

На natemila и sj *O* им се допаѓа ова.
  7. Згодната

Згодната Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    311
    Тоа што ти требало да го сториш одамна, сега он го сторил
    П.С добро е штом те блокирал, значи му влијаел твојот одговор :D(y)

8. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    @PiaMia не знам како поинаку да му одговорев коа тој мн ладнокрвно ме откачи и ми рече дека не сака ништо со мене и после долго боледувАње го преболев и ме шокираа неговите повици просто незнаев како дА реагирам....
    @Згодната јас го преболев уште одамнА, тој беше многу јасен , прашањето е зошто ме барал , зошто ме блокирал .....

9. eca333

eca333 Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2017
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    18
    Има еден дечко, си пишуваме скоро месец дена во кој само еднаш излеговме , се запознавме во живо , а притоа тој беше иницијаторот за излегувањето , јас нормално, сакав и прифатив. Тој и понатаму ми пишува , ме бара, се интересира за се што збориме , но не покажува знаци за нешто повеќе. Односот и муабетот му се само пријателски. Незнам дали јас да го поканам, или сепак да почекам да не се избрзувам.
    Можеби има друга или не е сигурен во врска со мене.Тој е инаку од друг град .
    ????

10. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Нема ништо лошо во тоА ти да го поканеш , напротив .
    Не се сите машки нападни од прва да те соблечат, постојат и културни и пАметни и сакаат добар впечаток да остават .
    А зошто до сега не си го прАшала дали има девојка?

11. eca333

eca333 Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2017
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    18
    Не сум го прашала затоа што не е дошло до муабет за тоа , и некако незгодно ми е бидејќи муабетот му е само пријателски. Ме бара, ми пишува, се интересира. Но не е покажал заинтересираност за нешто повеќе , и затоа не знам што да прам , збунета сум.

На Tamatam му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Зарем не те прашал дали имаш дечко?

13. eca333

eca333 Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2017
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    18
    Не.

14. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    По колку годинки имате ако не е тајна?

15. eca333

eca333 Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2017
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    18
    Јас 22 тој 27

16. Meliha.

Meliha. Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    119
    Се смирив со бившиот јас повторно.Е првите денови беше се убаво нормално,али сега овие последните се одалечивме некако..Нема кредит,и ми звони од мајка му,татко му,ама навечер кога ќе си дојде дома од работа..Не си пишуваме на фб,не е толко онлине....Некако изгубивме комуникација,не се слушаме често...И му кажав дека ми смета што немаме многу контакт и ми вели ти си сменета не си таа во која сум заљубен јас...Многу си нападна ми кажа;(Сум сакала секоја вечер заедно да бидеме,сум се лутела за глупости,ми сметале многу работи...А тој сваќа обратно дека со тоа што му кажувам ми сметат,демек му наредувам и не сакам секоја вечер да сме заедно туку сакам само да знам каде е нели тоа е врската се да знаете еден за друг...Денес бил на шетање,не ми кажа...што има веза тоа ми вели а порано се си кажувавме кај одиме...Дали е подобро малце и јас да се испуштам,да не му звонам толко,да не се гледаме често,или како да постапам според вас?:)

17. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Мора да разговАраш и уз муабет на зезање прашај го дали има женска , можеби си повлечена личност па не сака да биде директен

18. eca333

eca333 Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2017
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    18
    Da, povlecena sum i sramezliva. Ne znam zosto no pak i pak mislam deka na toj so navistina mu se svigjas ke ti go pokaze toa bez ogled na toa kakov da si. Mi se nabilo toa u glava

19. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.069
    Добро е што си се соочила со него и си го прашала што е проблемот. Е сега, тој ти кажал дека си премногу нападна. Прашањето дали си нападна или не можеш само ти да си го одговориш и никој друг. Анализирај си ги постапките. Ако си премногу нападна (сакаш да му го контролираш секој негов чекор) тогаш би ти препорачал да ја спуштиш топката и да го оставиш малку да дише и да имаш малку повеќе доверба во дечко ти. Ако сметаш дека не си до тој степен нападна т.е. се однесуваш нормално тогаш би ти препорачал да ставиш крај и да продолжиш понатаму, иако тоа не е лесно, но подобро тоа него ли да се измачуваш. Зошто тогаш во тој случај очигледно е дека тој нема некојси голем интерес за тебе веќе и „мати“ нешто во неговата глава.

20. diskreten32

diskreten32 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    3.069
    Te baral zs nemal so kogo da pie kafe pa musko ko musko u drug grad ajde da si ja probam srekata on valjda ima devojka zatoa te blokiral inaku bi te cuval za sledniot pat koga ke dojde vo tvojot grad . Izvini ako te razocarav ama toa e realnosta pa dobro sto ne ste se sretnale

На Mrs.Styels, biGirl и СуперДевојка им се допаѓа ова.