епа ај сеа сите ќе играме игри топло ладно ќе чекаме денови да не испаднеме не дај боже заинтересирани.Скраја да е од одма да си кажеме дека сме заинтересирани пошо топ е вака да се мачиме е дали ме мисли дали му се свиѓам дали ќе ме викне пак.Топ е да си ја мачиш душата и мозокот тоооп ...
А,дали фаќате за половина другарка? Едно машко поминуваше зад мене и тој истиот другар шо пишував ме фати со едната рака за половина i ме тргна накај него.Можи звучи глупаво ,но ме интересира
Сакам да слушнам мислење со бившиот раскинавме пред година ипол а толку време и се немаме видено, од некој другари слушнав дека има топ врска мислам сериозно скроз и долго време се заедно а еве пред некој ден ме додаде на фб. Од која причина би го направил тоа?
Од радозналост што ти се случува во животот или има желба да те плесне повторно за добра стара времена.Штом има сериозна убава врска врска батали го за на крај ти да не бидеш повредена.
Raskinavme pred eden mesec i jas odma gi izbrisav site sliki so nego i od instagram i od fb, a sega proveruvam kaj nego i sekoja mozna slika so mene mu stoi..Dali toa treba da znaci nesto ili...?
Не. Па и бивши ми не ги брише нашите а раскинати сме одамна. Некои бришат некои не. Слики се тоа. Женско од инат ќе ги избрише, машко не се замара. А околу тоа дали се фаќа другарка за половина има две страни, ако ти е прав другар и вие го гледате така нема да е ништо посебно некој знак, а ако не го гледаш така ќе ти е чудно и можеш да го перцепираш како знак. Меѓутоа да ви кажам гледајте други знаци, поглед со очи пример.
Немојте да трчате по Фраери и не го барајте Принцот на белиот КОЊ бидејки тој постои само во бајките.
posto zena mozes bez problem da ja napravis srejkna a maz e tersene za da go usrejkis...eve edno prasanje za temava: osven sto e mozno povejke zeni da legnat ima li nesto drugo sto moze da gi usrejki mazite??
Се запознав со едно машко пред неколку дена,правевме муабет денеска и ми го запамтил датумот на раѓање и каде живеам,кога зборувавме забележав дека поцрвенува....Дали ме симпатизира?
Па види, спријатели се со него, употреби го стариот рецепт кој секогаш функционира, али според ова што ми го пишуваш ми се чини како да е малку срамежлив типот. Пробај започни разговор со него и после тоа ако ви оди муабетот и ти се види дека човекот е на место со однесувањето, тогаш терај. Оди пополека, не се залетувај, можеби е и нешто друго во прашање, ама обично машките знаат кога на пример некоја им се допаѓа да пребараат сè во врска со таа личност.