Е не е баш така. Обично сите работи што ми се интересни, што ни се допаѓаат што не привлекуваат и работите што се убави секогаш ги запомнуваме. Ништо не е случајно.
@PogbaPol @ELIDavor Значи секој си е посебна карактер. Јас лично значи, ако бендисам некое машко тогаш буквално ќе се борам и се ќе запамтам, нели општи работи за него пр. Омилена боја,музика итн.
Me интересира машко мислење Дали за да се гледате со некоја девојка онака за секс мора да имате некои чуства спрема нејзе или не мроа да значи?
Хмммм јас никогаш не би се гледал со некоја само поради секс, тоа е понижување за девојката па после и за самиот себе. Е сега мое мислење околу ова прашање е дека мора да има чуства, затоа што прво е понижувачки ако ете одма ќе се соблечат и двајцата и ајде удри како да немаш видено. Без разлика на ококлностите мора да има бакнежи галење а сето тоа е извор на чуства. Самото тоа што сте голи еден врз друг телото комуницира со друго тело го чуствуваш движењето на телото отчукувањата на срцето, топлината на телото, дишењето. Па затоа според мене самиот секс по себе си носи одредени чувства.
Чекај сега, ова се однесува за истиот тој кој ти го запамтил датумот на раѓање и местото на живеење? Значи за тој кој се вцрвенува како селско јаболко во образите така? П.С. Мала шега (за селското јаболко), не се лути.
Ајде нека пишат машките, но според мене има многу различни карактери. Некои толку ќе ја испревртат работата секако од срам и ќе чекаат на прв чекор од другата страна. Сепак ова многу зависи за која возраст и зрелост зборуваме. Некои машки се срамат но сепак ќе пристапат како што доликува или ќе даваат притаени знаци колку да испитаат терен дали и таа ги сипматизира.
Како би реагирале ако некоја девојка ви понуди да побара работа за вас? Сега работам во Ск и имам врски ко би можеле да му помогнат на машкото шо го бендисувам за работа. Му реков дали би сакал да исконтакрирам со стварите колеги да ги прашам за работата. Нз дали згрешив што се понудив..
Ако се работи за добра работна позиција, а ти не си му убава / не му се допаѓаш, ќе те гледа како златна патка, if u know what i mean
Би и рекол фала нормално. И ако за вакви ситници се потресуваш дали си згрешила, ќе си имаш мака со оваа или евентуално некоја друга врска понатаму. Мора да искулираш. Важно е ти да имаш чисти мотиви и искрено да се поставуваш во врските со луѓето, искрено да љубиш и помагаш, а ако некои тоа погрешно си го протолкуваат, тоа си е нивен проблем. Ако некој не знае да го цени тоа, што ќе ти е таков во животот?
Weirdo-vci се претвараат > во превод: се кочат и изгледаат многу чудно. Зависи каков однос имам со девојката. Во секој случај ќе и кажам браво за понудата.
Што помислувате кога за време на секс и ги ставате прстите во уста на партнерката? И за орален исто се однесува
Помислуваат дека добро би било да си ги подзаплакнат малку.... Кај ти текнуваат бе мало вакви прашања, бљак....
Кога ќе подразмислам, никогаш до сега за време на секс немам ставано прсти во устата на партнерката иако речиси секогаш и е подотворена за да може да дише подлабоко. Додека пак, за време на орален, најчесто со нетрпение ги чекам зборовите од типот "еби ме" , "збрцај го до крај" и сл, по што продолжувам со оралниот и ја "измачувам" уште некоја минута додека конечно не решам да ја исполнам нејзината заповед