Кои хумори човече Ова овде е вицотека...какви прашања, па какви одговори од демек мажишча Извинете модератори за опаскава моја сеирскапојакко е од мене...о
Не знам од кое женско го имам слушнато ова, може беше и фејсбук статус: “Ако ми се свиѓаш си упорен, во спротивно си само напорен“. Значи она ако го свиѓала, после секоја порака би летала во облаци. Дали е досаден или не е прашање на перспектива, во случајов на другарка ти. Зарем многу девојки не започнале врски со некои момци само затоа што биле упорни да ги освојат? Зошто мора да биде окарактеризиран како несозреан? Нека му даде шанса другарка ти, нека излезе со него, ако се знаат краток период сигурно не се знаат најдобро, можеби ќе биде пријатно изненадена, ако не ќе има за што да трачари со другарките, а дечкото веројатно ќе извлече некоја поука ама бар самодовербата нема да е толку падната зашто сепак успеал да го убеди девојчето да излезат. Крај краева, ако е толку сигурна дека не го свиѓа, нека му каже директно и готово, искреноста може ќе боли, ама добива повеќе почит.
Таа излезе со него и кај неа не се развија никакви чувства. Сигурна беше дека не сака ништо со него па фино му објасна. Останаа другари. Иначе фала на советот.
А што помислувате кога и ставате прстите во уста на партнерката, растегнувате со палецот.. кога ќе немате секс, само гушкање, галење?
Прв пат се заљубив пред 9-10 години,да не должам ќе раскажам на кратко, само пишувавме 2 години по фб,се смувавме еднаш иии крај, затоа што малиот сакаше да седи на повеќе столчиња. Е сега после 5-6 години идиотчево ме аднува на фб а и јас и тој си имаме долги врски . Да ми дадете мислење што сака после толку време???
kjotek. obicno od maskive sum slusala "jas kaj sto plukam posle ne lizam' ama eve imalo i slucai koi maskite "lizat kaj sto plukale" pa sega odi razberi gi. i uste na kraj kazuvaat nie sme bile komplicirani. svasta
А што имаш ти да се замараш со човек од твоето минато? Чим во минатото нешто си направила со него и си видела дека не е во ред, нема потреба ни да се замараш со такви луѓе. Блокирај таму и терај си ја оваа врска која ти трае долги години и ти е со стабилен партнер.
Пробува дали ќе се задави ако ја погали по крањиците. И што ако му каже дека му се допаѓа, голема работа можи само со потсмев или да го исплаши нели е срамежлив типот, епа не пали. Можиш на 50 да им кажеш дека ти се допаѓаат ако не покажеш ѓабе е се, можи малце гушкање малце посилно, да и подариш цвет, да и купиш сладолед и да се задевате со сладоледите, да ја пустиш понапред и да и се стрчаш да ја крениш враце, да ја земиш преку рамено (малце да ја зачиниш ситуацијата). АМА НЕ ТРЕБА ДА ТИ Е СРАМ.
Како што кажа членката тој е срамежлив, така да сигурно овие работи нема да ги направи тој. Ако неа и се допаѓа нема ништо лошо во тоа да го направи првиот чекор. Сите сме луѓе, помина времето кога само машките приоѓаа кон девојка. Ако и нему му се допаѓа тогаш сигурно ќе се опушти бидејќи ќе знае дека на сигурно оди. @+++ добар совет и даде на девојката, нема таа што да изгуби само ќе си ја проба среќата.
Момци Што мислите за девојка кога че ви понуди пријателство на фб. Дали очекувате да ви пишува на фб ?
Ако го свига не ! Јас сум аднувала лично , но штом прифати очекувам да ми пише , ако не пише можи не му се свигам или не се замара со женски по фб . Ако сакаш да покажеш заентересираност лајкни му слики две три , и ке видиш дали е заентересиран Срекно
Посесивноста никогаш не е добра карактеристика. На дечкото би му советувала да поработи на самодовербата, а на другарка ти да ја кажи вистината и да расчисти со целава работа ако не сака ништо од него.
Ako me adne devojka na fb cekam da mi pisuva da vidam koja e sto zs retko se desava da te adne nekoja devojka se razbira ako ne ja poznavas ako se znaete druga rabota
Тоа и го направи му кажа дека не сака а тој пак ја прашал зошто. Му кажала дека така се чувствува и да останат пријатели. По 2 дена ете пак праќа пораки како си, што правиш, каде ќе стигне... Која му е сега целта кога знае дека ништо нема да има меѓу нив. Разбира таа како другари но толку често да пишува не и е јасно зошто...
Ако продолжи вака речи и на другарка ти да го блокни од секаде и да не му дава број, камо ли да спомува за излегвања и сл.....посесивен манијак у пм....
Број му даде, нели како пријатели. И таа незнаеше дека вака ќе испадне, прво и беше симпатичен па после почнал вака посесивно. Дури и имаше пишувано (тоа што пишав 10 пати кога таа не му вратила) па и звонел на тел цела минута демек што е работата зошто не му враќа, а до тогаш воопшто не комуницираја преку тел. Потоа се му објаснала, па по 2 дена како што кажав пак и пишувал. Што нема по светов... No selfcontrol..
Со еден дечко уше од основно се трткам ама никако ништо не се дешава. Во 8-мо му признав дека го сакам и он ми даде надеж 5 минути за после да ми каже дека ме гледал само како другарка и дека порано ме сакал. Ама па од тогаш цело време ми е у близина и понекогаш е љубоморен кога ќе чуе или види нешто за мене а кога некој/а ќе ме спомне на него збори како да сум најгнасното девојче на свет. Знае на фб и инста да ми лајкнува многу често, со дечко ми некако не се трпеа, местеше негови другари да му се стаат на дечко ми и да му кажат дека јас уствари него сум го сакала, вреѓаше други машки со кои имав искачано и почна на гитара да ја свири песната која што ни беше омилена на мене и дечко ми (станува збор за електронска музика која што он никад не ја слуша ама одеднаш таа песна омилена му станала) Никогаш не ме гледа во очи кога ми збори и никогаш не започнува тема прв ако се најдеме надвор случајно. Искрено, мене ми е смачено од човеков ама ме интересира од машка перспектива што мислите пошо до ден денес не можам да си го објаснам неговото однесување. Update: Само што ми лајкна нешто пак