Совети од МАШКА страна за сите девојки

Discussion in 'Сингл' started by TheBunny, Sep 17, 2010.

1. baba Rada

baba Rada Популарен член

Кои хумори човече:rofl::rofl:
    Ова овде е вицотека...какви прашања, па какви одговори од демек мажишча:sun::rofl:

Извинете модератори за опаскава моја сеирска:rofl:појакко е од мене...:rofl:о:rofl:

natemila, Purplelilac, Gosh and 2 others like this.
  2. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Истото мислење го делиме :)

+++ likes this.
  3. Rainman

Rainman Истакнат член

Не знам од кое женско го имам слушнато ова, може беше и фејсбук статус:
    “Ако ми се свиѓаш си упорен, во спротивно си само напорен“. Значи она ако го свиѓала, после секоја порака би летала во облаци. Дали е досаден или не е прашање на перспектива, во случајов на другарка ти.
    Зарем многу девојки не започнале врски со некои момци само затоа што биле упорни да ги освојат? Зошто мора да биде окарактеризиран како несозреан? Нека му даде шанса другарка ти, нека излезе со него, ако се знаат краток период сигурно не се знаат најдобро, можеби ќе биде пријатно изненадена, ако не ќе има за што да трачари со другарките, а дечкото веројатно ќе извлече некоја поука ама бар самодовербата нема да е толку падната зашто сепак успеал да го убеди девојчето да излезат. Крај краева, ако е толку сигурна дека не го свиѓа, нека му каже директно и готово, искреноста може ќе боли, ама добива повеќе почит.

sj *O* and Outlook like this.
  4. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Таа излезе со него и кај неа не се развија никакви чувства. Сигурна беше дека не сака ништо со него па фино му објасна. Останаа другари. Иначе фала на советот.

Rainman likes this.
  5. Purelove92

Purelove92 Популарен член

А што помислувате кога и ставате прстите во уста на партнерката, растегнувате со палецот.. кога ќе немате секс, само гушкање, галење? :$

6. josifova1000

josifova1000 Истакнат член

Прв пат се заљубив пред 9-10 години,да не должам ќе раскажам на кратко, само пишувавме 2 години по фб,се смувавме еднаш иии крај, затоа што малиот сакаше да седи на повеќе столчиња. Е сега после 5-6 години идиотчево ме аднува на фб а и јас и тој си имаме долги врски . Да ми дадете мислење што сака после толку време???

Justicija likes this.
  7. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

kjotek. obicno od maskive sum slusala "jas kaj sto plukam posle ne lizam' ama eve imalo i slucai koi maskite "lizat kaj sto plukale" pa sega odi razberi gi. i uste na kraj kazuvaat nie sme bile komplicirani. svasta

8. josifova1000

josifova1000 Истакнат член

Ѓубренце бе ,мајка му ја бара сега ..

mira.mira likes this.
  9. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Сака да те ебе. :bandit:

10. +++

+++ Популарен член

А што имаш ти да се замараш со човек од твоето минато? Чим во минатото нешто си направила со него и си видела дека не е во ред, нема потреба ни да се замараш со такви луѓе. Блокирај таму и терај си ја оваа врска која ти трае долги години и ти е со стабилен партнер.

11. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
    Пробува дали ќе се задави ако ја погали по крањиците.

И што ако му каже дека му се допаѓа, голема работа можи само со потсмев или да го исплаши нели е срамежлив типот, епа не пали.
    Можиш на 50 да им кажеш дека ти се допаѓаат ако не покажеш ѓабе е се, можи малце гушкање малце посилно, да и подариш цвет, да и купиш сладолед и да се задевате со сладоледите, да ја пустиш понапред и да и се стрчаш да ја крениш враце, да ја земиш преку рамено (малце да ја зачиниш ситуацијата).
    АМА НЕ ТРЕБА ДА ТИ Е СРАМ.

Last edited by a moderator: Sep 2, 2017
  12. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Како што кажа членката тој е срамежлив, така да сигурно овие работи нема да ги направи тој. Ако неа и се допаѓа нема ништо лошо во тоа да го направи првиот чекор. Сите сме луѓе, помина времето кога само машките приоѓаа кон девојка. Ако и нему му се допаѓа тогаш сигурно ќе се опушти бидејќи ќе знае дека на сигурно оди.
    @+++ добар совет и даде на девојката, нема таа што да изгуби само ќе си ја проба среќата. :)

aleksandra4444 and +++ like this.
  13. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Момци
    Што мислите за девојка кога че ви понуди пријателство на фб.
    Дали очекувате да ви пишува на фб ?

biGirl likes this.
  14. Justicija

Justicija Форумски идол

Ако го свига не ! Јас сум аднувала лично , но штом прифати очекувам да ми пише , ако не пише можи не му се свигам или не се замара со женски по фб .
    Ако сакаш да покажеш заентересираност лајкни му слики две три , и ке видиш дали е заентересиран :)

Срекно :)

15. sj *O*

sj *O* Популарен член

Посесивноста никогаш не е добра карактеристика. На дечкото би му советувала да поработи на самодовербата, а на другарка ти да ја кажи вистината и да расчисти со целава работа ако не сака ништо од него.

+++ and IM.TMKQ like this.
  16. diskreten32

diskreten32 Популарен член

Ako me adne devojka na fb cekam da mi pisuva da vidam koja e sto zs retko se desava da te adne nekoja devojka se razbira ako ne ja poznavas ako se znaete druga rabota

Dadusicka and sj *O* like this.
  17. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Тоа и го направи му кажа дека не сака а тој пак ја прашал зошто. Му кажала дека така се чувствува и да останат пријатели. По 2 дена ете пак праќа пораки како си, што правиш, каде ќе стигне... Која му е сега целта кога знае дека ништо нема да има меѓу нив. Разбира таа како другари но толку често да пишува не и е јасно зошто...

sj *O* likes this.
  18. sj *O*

sj *O* Популарен член

Ако продолжи вака речи и на другарка ти да го блокни од секаде и да не му дава број, камо ли да спомува за излегвања и сл.....посесивен манијак у пм....

19. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Број му даде, нели како пријатели. И таа незнаеше дека вака ќе испадне, прво и беше симпатичен па после почнал вака посесивно. Дури и имаше пишувано (тоа што пишав 10 пати кога таа не му вратила) па и звонел на тел цела минута демек што е работата зошто не му враќа, а до тогаш воопшто не комуницираја преку тел. Потоа се му објаснала, па по 2 дена како што кажав пак и пишувал. Што нема по светов... No selfcontrol..

20. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Со еден дечко уше од основно се трткам ама никако ништо не се дешава. Во 8-мо му признав дека го сакам и он ми даде надеж 5 минути за после да ми каже дека ме гледал само како другарка и дека порано ме сакал. Ама па од тогаш цело време ми е у близина и понекогаш е љубоморен кога ќе чуе или види нешто за мене а кога некој/а ќе ме спомне на него збори како да сум најгнасното девојче на свет. Знае на фб и инста да ми лајкнува многу често, со дечко ми некако не се трпеа, местеше негови другари да му се стаат на дечко ми и да му кажат дека јас уствари него сум го сакала, вреѓаше други машки со кои имав искачано и почна на гитара да ја свири песната која што ни беше омилена на мене и дечко ми (станува збор за електронска музика која што он никад не ја слуша ама одеднаш таа песна омилена му станала) Никогаш не ме гледа во очи кога ми збори и никогаш не започнува тема прв ако се најдеме надвор случајно. Искрено, мене ми е смачено од човеков ама ме интересира од машка перспектива што мислите пошо до ден денес не можам да си го објаснам неговото однесување.

Update: Само што ми лајкна нешто пак :headbang: