Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. strawberry06

strawberry06 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    497
    Е и јас ја имам таа дилема ахаххахах. Ќе излегуваме,ќе се дружиме со другарки и ќе бидеме трпеливи. Тоа што треба да си дојде ќе си дојде кога ќе му биде време. Не се брзај, не е тоа се на светот. Побитно е да се пронајдеш себе си. Колку повеќе сакаш одма дечко можеби ќе брзаш и ќе најдеш некој кој не треба и нема да бидеш среќна. Почекај додека не запознаеш некој кој ќе предизвика убави чувства во тебе.

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.886
    Допаѓања:
    173.466
    Изгреби го со канџите и речи му .. извини душо... Може да се извинам на вечера? - треп треп -

:lol:

На buba4e89, Yipman2, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.541
    Допаѓања:
    43.793

Ја па обратно правам, може тоа ми е грешката. :rofl:

На Someonespecial, strawberry06 и Dust им се допаѓа ова.
  4. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.886
    Допаѓања:
    173.466
    Чекаш да те изгребат или откако ќе го изгребеш му викаш - пази кај одиш, слепец глуп:makeup::rofl:

На zymba, buba4e89, baba Rada и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.541
    Допаѓања:
    43.793
    Нее, го викам на вечера, па го гребам, и на крај уште и ми се жали јако сум гризала.

Све лигуши бре!

Едит: Само од мужи примам совети. Од жени само тролање може, као @Dust што ме ребра.

На Marossa, buba4e89, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  6. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    10.244
    И доаѓа келнерот на @Gosh и и вика: Дечконо од шанкот прашува што пиеш?
    Гош: Крв

* И после зошто немала дечко (facepalm)

На Trxmx, Justicija, buba4e89 и 10 други им се допаѓа ова.
  7. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.541
    Допаѓања:
    43.793
    Не лажи... :envy:

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  8. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    8801_nislija_f.jpg
    И чекај сам ќе се фати :rofl::rofl:(highfive)

На Trxmx, crazylady, Dadusicka и 11 други им се допаѓа ова.
  9. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.541
    Допаѓања:
    43.793
    И сеа ќе ми пише некој сериозно?
    Зарем вие сметате дека јас сум способна сама да си фатам дечко? ;(

На crazylady и MayDiamonds им се допаѓа ова.
  10. strawberry06

strawberry06 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    497
    Секој е способен сам да си фати дечко, нема некој друг да го фати за тебе. :lol:
    Ако некој ти се приближи поразговарај,ако е ок можеби ќе биде нешто повеќе.

Ако не ти се свиѓа воопшто, немој да се фаќаш со некој само за да имаш дечко!

Ако пак тебе некој ти се свиѓа ти си таа која прва ќе се приближиш, ќе направиш контакт со очите, ќе се насмевнеш и ќе се охрабриш да поразговараш. Можеби е срамежлив не губи одма надеж.

И најбитно од се: Да се биде сингл не е болест, ако се сите во врска не значи дека мораш и ти.
    Затоа немој со било кого ради реда, биди со некој кој еден ден ќе го сакаш.:)

11. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    ЈАКООООООООООООООООООООО е ова...леле ке пукнам..хаххаххахаа...:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
    :D:D:D:D(y)
    :handshake: Убаво ми почна утрово, со смеење од срце:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  12. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.014
    Допаѓања:
    14.502
    bogami i jas sakam da znam.da pojdam da recam zdravo jas sum taa i taa ima cel zivot da mi se smee

На железната лејди му/ѝ се допаѓа ова.
  13. emotivnadevojka

emotivnadevojka Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    8
    Здравооо на сите.
    Од скоро во нашето друштво се приклучи еден тип, и тој почна да излегува со нас секаде да оди, инаку брачед на другаркава. Јас ептен се заимав со него. И кога не сме излезени сите заедно јас и тој обавезно се слушаме барем еднаш во денот, си пишуваме и така натаму. Мене тој почна многу да ми се свиѓа, и сумм многу приметлива мислам дека тој тоа го има забележано но ништо не кажува. Но не мислам дека и јас нему му се свиѓам бидејќи не покажал такво нешто, но имам забележано дека многу се лути за ситници, на пример ако не му се јавам ако не му пишам и послее со денови го нема , многу долго држи лутина во себе. А тоа време баш би можеле да го искористиме да бидеме заедно ако има интерес и кај двајцата ( од моја страна веќе има ) , а не да се лути за ситници.
    Како би го сватиле ова?

14. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.506
    Плачи за внимание типот. Ајде женско така да се однесуваше ќе разберев, макар што претерана е таа лутина која нема основа, бидејќи не сте заедно. А замисли да започнете нешто, тој штом е таков за се ќе се лути. Секако, се надевам и ти не враќаш на пораките многу касно па да се чувствува одбиен.
    Сепак, дали само лутината е тука во прашање или можеби е зафатен па касно ти враќа?
    Но, штом се слушате и надвор од друштвото сигурно има нешто во работава.

15. emotivnadevojka

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    8
    Не е зафатен, лутина е во прашање. Имам чувство како да сака стално да бидам достапна за него, а јас не сум, не ретко се случува касно да му враќам на пораки, да не му се јавам во денот да не му пишам, и баш поради тоа што и јас како тебе ја сметам таа лутина како неоснована , бидејќи нит ми е дечко , ниту ми покажал дека му се допаѓам, а се лути ???

16. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.506
    Објасни му дека си зафатена и дека не е намерно тоа што враќаш касно. Нека не го зема тоа за зло, знаеме дека не можеме 24/7 да сме онлајн или телефонот да ни е во рака секој миг.
    Ако сакаш да започнеш нешто со него мора да си иницијатор според мене. Можеби тој мисли дека не сакаш нешто со него па остава да сте пријатели.
    Викаш се приметува дека ти се допаѓа, во тој случај можеби само дава време да се запознаете подобро.

17. emotivnadevojka

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    8
    Приметливо е многу убаво дека го свиѓам и дека сакам нешто повеќе со него.
    Лут е само кога прави така, а кога ќе се слушнеме се однесува како ништо да не е/ни да е било.

18. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.069
    Дечкото може и да не плаче за внимание. Мене ми изгледа дека и ти му се допаѓаш на него. Како и да е факт е дека дечкото е уште и како да кажам незрел и можно е ти да си му прва. Разговарај со него и објасни му дека не можеш секогаш да бидеш достапна зошто си зафатена, биди искрена и замоли го да најде разбирање.

На emotivnadevojka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Pamela Daisy

Pamela Daisy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    220
    Јас можам да кажам дека еднаш се осмелив на такво нешти и неуспешно беше.Имаше еден дечко, секое сабајле се возевме во ист автобус и толку многу ми се свиѓаше , што кога ќе се качеше во автобусот , мене нозете ми се тресеа.И некако го начекав, го пресретнав на враќање накај дома( и тоа научив, кога се враќа, каде се симнува :) ) и го застанав на сред улица и му реков здраво - здраво ми рече......да се запознаеме може?....Може... , ми се претстави како се вика и јас му се претставив и си замина.Толку! И си реков од тогаш, не се летам по ниедно машко, некој нека се полета по мене(па и поубаво е чувството кога знаеш дека некој е заинтересиран за тебе).

На marchi-cool и IM.TMKQ им се допаѓа ова.
  20. Afrodite¥

Afrodite¥ Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2017
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    2.979
    можда се збунил човекот..