Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Како е најдобро да се изгледа на прв состанок, сите го знаеме она кежуал облека природен НОРМАЛЕН изглед, опуштеност која некогаш е МНОООГУ ТЕШКО да се постигне но што е она што конкретно би препорачале...
    Што е она што одбива а што она ќе ви остави добар впечаток и желба за повторна средба :?:

2. floral

floral Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    И јас имам еден проблем. Пред една година и неколку месеци си најдов Fuck friends.
    Но сето тоа случајно се деси. Бев излезена со другарките и случајно се запознавме со типот 3 гог. е постар од мене ( Се познававме уште од поодамна но никагаш не сме биле ни на здраво). Изглевме од диското кај што бевме јас и тој сами и отидовме кај него дома и се случи што се случи таа вечер (бевме интимни и ни беше прекрасно ) . Мислев дека се ке остане само за таа вечер дека нема никогаш повеке да се видиме , но не испадна така . продолживме да се гледаме и помина веке една година и неколку месеци. Никогаш не сме разговарале на темата дали ке бидеме во врска или не , и мене ми одговараше така да останеме на почетокот и не му спомнував за врска. но сега после толку време не знам како да ја отворам таа тема на разговор и мисла дека е веке касно да прашувам на што сме а сме разговарале отворено и двајцата на многу теми поврзани за нашиот животи и за се друго.Односот и комуникацијата ни е премногу добра. Никогаш за ништо се немаме скарано.
    Се си беше Ок до пред некој месец од кога почнав да се заљубувам во него. не знам како да му го казам тоа и да го прашам на што сме, ми е страв да не го изгубам. пред 2 недели ме побара и не му одговорив на повикот. но не мозев на издржам а да не му с ејавам и по 2 дена го побарав но не ми одговори ни тој на повикот и по еден час ми пиша порака во стилот како немал со никоја друга ништо а јас ако сум сакала да се лутам.и не знам што сакаше да каже со поракава бидејки јас не сум спомнала ништо за некоја друга.
    Некој совет од машка страна што да правам бидејки ме измачува ваквиот однос .
    help!!!

3. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626

едноставно - фармерки, патики и некоја добра t-shirt и супер си ;)

4. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626

ако те измачува почни го разговорот....едноставно е....толку време се гледаме, сакам да знам на што сме....and thats it....а според тоа што ти го кажал, ми звучи дека и на него не му е сеедно ;)

5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

:lol: :lol: :lol: :lol:

Можеби другите те мразат али да знаеш мене ми го разубавуваш денот со глупостите што ги правиш
    :lol: :lol: :rofl:

триксоне

На Phyramide и LivingGlam им се допаѓа ова.
  6. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Хуху вечер кога ке го видам, ке го канам на кафе, држете ми срека :$
    Леле уште од сега сум така малце нервозничка..
    Само се надевам се ке испадне како што треба уффф!!!
    И прв пат се раководам по потписов.. а и прв пат го канам спротивниот пол на кафе, досега било само обратно :$

На Nightwalker и EleMental им се допаѓа ова.
  7. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    Ти само терај, храбро.
    Сакавте рамноправност на половите, еве ви :D
    Мајтап.

И нормално, рапорт чекаме :)

8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Спага во категоријава на некој начин

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :lol: :lol:

9. Sharonn

Sharonn Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    претходното лето бевме заедно на одмор преку школо со друштво.таму запознав мноогу деца и засвиѓав едно,ама ми се чинеше на женкар.сепак решив да се здружам со него за да видам каков е.и онака си се дружевме,цело време ми се пушташе ,ама си мислев дека сум една од многуте ,па ништо не се случи.по одморот се видовме можеби два -три пати ама не даваше некои знаци,туку и се пушташе на мојата најдобра другарка,дури преку мене сакаше да ја праша за мување.сепак малце бев повредена ама продолжив понатаму.пред една недела ,ми пиша на фејсбук да се видиме,што ми падна многу чудно,помина долго време откако не сме виделе.се допишувавме за различни работи , и потоа почна да признава дека ме свиѓал летото ама не сакал тоа да ми го признае..и дека се уште чувствува нешто за мене .и сега незнам што да правам .да излезам со него да се видам (секако,на другарски начин) или пак он има намера нешто со мене ? :^)

10. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    пак ако сте контактирале подолго време т.е од летото сигурно има нешто те бендисува јас лично по мене а сигурно и ти си знајш дека ако не сакаш некој нема воопшто да се замараш. сепак излези на кафе не мора да правите ништо онака другарски и тестирај го малку

11. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    386

Не сте се виделе скоро година можеби...плус сакал преку тебе да ја праша за мување другарка ти. Ти се пуштал на тебе, на другарка ти... а и на којзнае уште на колку женски како што кажа и самата дека си приметила дека е женкар :)
    Е сега може ств сака да се видите, може тогаш те свиѓал, да, ама дека сеуште чувствува нешто некако не ми се верува, сепак поминато е долго време, не сте се виделе.. немало некоја авантура меѓу вас за он да почувствува нешто подлабоко за да може да трае до сега..:)
    Штом те вика да се видите сигурно има намера нешто со тебе... излези види се, на другарски начин, па ќе видиш што понатаму, а и мала си па мн да се замараш : )))

12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да прашам некое момче па може и девојче да одговори.Како да осети момчето сигурност кај некоја девојка?како може да знае дали може да ја има истата доверба од порано после бурна расправија?
    Бидејки немав контакт со него некој период сакам да му докажам дека може секогаш да смета на мене,сакам да знае дека не го мразам,дека и покрај се јас го немам сменето мислењето за него.

13. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Со текот на времето,после многу многу внимателни чекори довербата може да се врати. А ако се работи за вистинска љубов,довербата никогаш не би се ни изгубила.... :)

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Јас сум за не, по муабетов ми изгледа ко да му снемале девојчиња за мување сеа, па по 1 год. ти признава дека чувствувал нешто за тебе no way. Тој да чувствувал нешто за тебе немало да бара да се мува со другаркати ниту пак да чека година дена за да ти каже.
    Штом те вика да излезете сигурно има некоја намера со тебе, ти кажав што мислам дека најверојатно е.
    Ако сепак се решиш да излезеш со него немој одма да му се предаваш на мување и такви работи, биди си на дистанца за да му ги препознаеш намерите. Прилично сте нездрели, пак ќе ти кажам си бара девојче за мување и бидејќи еднаш те имал мисли дека може пак ;)

15. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    јас мислам да почекаш да видиш колкава му е желбата да те види..

16. AdoLf

AdoLf Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    13
    Види вака девојче јас мислам дека ќе ти помогнам а и братчево ќе се сложи-највероватно :talk: . Го имав истиот проблем со девојка ми, и со една две пред тоа, малку сум постар ко што можам да забележам, значи!!- ти и другарите него сте му два одвоени система- не значи дека не е заинтересиран за тебе ако е со нив, гледа фудбал игра сони, се пијанчи или слично, тоа што ти се налутил е во право зашто си го навредила, погрешно си ги сватила работите а него му е до тебе и затоа ти бил лут, стварно се небулозни муабетите од типот јас или другарите и помалце се себични. Искрено!!!

17. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Јас пак во недоумица. :D

Бивш (најголемата љубов досега), со кој имам раскинато пред 9 месеци, со суптилно отерување у курац, и инстантно прекинување на секаков контакт, повторно ме исконтактира, демек случајно. Знам дека има(ше) девојка, ама сепак излегов со него на пријателско пиво, и ми направи муабет што ме запрепасти.

Мислам дека нема поента после толку поминато време да се навраќаме на старите работи, иако искрено не ми е баш сеедно. Ви се свртело некогаш низ глава да побарате некоја бивша од одамна, и заради кои причини?

18. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    ^

Kaко девојка да,сум барала бивши за да го испитам теренот пак,да видам дали може да се обнови врската.Не ми се верува дека е случајно.Повеке би рекла дека сфатил што загубил па те контактирал да види дали има шанси пак кај тебе :)

Џокси фала ти за одговорот,мене сега ме интересира друго нешто.

Па добро бе,сакам да знам,што машките сакаат од женските?постојано да ги молиш?зошто постојано го менувате однесувањето кон некоја девојка?во стил те сакам не те сакам пријателка си ми бла бла,и се кријат некогаш,те стават во друга група на шит бук а веке следен ден се однесуваат како ангел паднат од небо и те растурат со муабет,до колку треба да оди некое девојче за да го освои?по секоја цена?ви годи кога ве бркаме а а кога ви го вртиме грбот трчате по нас.Алал да ви е.Барам да ми се објасни ова

19. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    На што ендаш му било ставено крај, зошто навраќање? И онака истет луѓе сте и понатака ќе ги имате истите проблеми поради кои вече сте раскинале. Што е-тука е. Животот иде понатаму

20. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Не ме сфати, не планирам никакво смирување со него, само ме интересира машката перспекитва на повторно контактирање со бившите. :)