Цела година одевме чат пат на кафе кога можевме де, и после некое време смуваме се и сега излаваме ама кога кој може и така.
Едно прашање.. Долго време се дружите со дечко кој имал повеќе девојки.Многу драга личност ви е ама подоцна е јавуваат чуства и вие му признавате се.Тој веќе одамна знае дека го сакате од вашите погледи,однесувања итн.Нема намера да ве повреди затоа што му значите и ви признава дека би бил со вас кога ќе почнете сами да одлучувате за некои работи и дека секогаш ќе биде тука за вас. Како да постапам со ова?Да бидам отворена за се што чуствувам? Знам дека работава води кон врска ама тој чека јас да го направам првиот чекор бидејќи се оддалечив од него без причина пред 2 месеци.Многу го сакам и спремна сум на се само ми треба помош за тоа како да започнам и како да постапам.
Shtom ste se druzele togas znaes odprilika sto saka sto mu e zabavno..stom go sakas napravi go prviot cekor seti se na nesto sto znaes deka so sigurnost ke upali
Аа од дека да го знам каков е, до дека се гледаме добар е комуникативен, забавен, знае да насмее, а со други па не знам дали излава. Машко е сепак не можеш да го знаеш целосно. Искрено мене ми беше друго прашањето, кога пишав не тражам совет да ми кажат како да го натерам да ме праша за врска, туку како машките го тоа прават, оти тука кај нас изгледа или не знаат или не се интересират или пак јас погрешно ги толкувам, ама ајде нема веза. П.с. Ова подобро ќе требаше да го пишам во женски совет а не машки. Хехех без навреда.
Поарно и да не се најдеш. Тешко е со мене секогаш, машкото ако не покаже поголема заентересираност, јас пак ич не покажувам, иако се знаеме цела година.
Животот е прекраток за чекање посебно ако се емоции во прашање. Штом сте биле пријатели сигурно те познава добро, биди отворена и своја нели тоа го привлекло кај тебе. Тоа што имал девојки е минато, не го дефинира, најбитно е кон тебе како се однесува. Накратко go for it ! Со среќа и немој повеќе да го туркаш од себе.
Te sfakjam.Do negde si vo pravo ja sum beter od tebe.Ja i da sakam ne znam da pokazam.Ama nekoas na ovoj nacin mozes da oddalecis i nekoj sto stvarno ti znaci
Jas sum momentalno vo takva situacija i iskreno neznam kaj mi e glavata,se nadevam deka ke se sredi se.Zatoa ceni go toa so go imas da ne bide kasno koga ke sfatis deka navistina ti znacelo.
Проблем е тоа што не знам на кој начин да му се отворам целосно и дали воопшто да побарам да се видиме.Крива сум за тоа што се оддалечив од него и поради тоа ми е лут на некој начин а сепак ми призна дека би бил со мене.
Со квалитетен разговор. Сум била во слична ситуација каде што прекрасен дечко исто се оддалечи од мене, кој ми беше прво пријател,па емоции..слично. Јас не му дадов втора шанса и не му дадов да ми се отвори иако беше спремен за тоа. Имаш среќа што дечкото има разбирање, се гледа дека му значиш многу штом ти овозможил покрај се да му се отвориш т.е да му објасниш. Секако дека ќе идеш на ризик али животот е ризик, неможеш секогаш пред целта да се повлекуваш.