Тој секогаш беше супер со мене никогаш ништо лошо ми нема кажано.Ама ете се плашам на некој начин, се плашам да не направам некоја грешка кога ќе зборувам со него, едноставно не знам ни како да го започнам тој разговор ни како да му кажам се..
Па девојко не си убила човек па да се плашиш дали ќе идеш у затвор или било самоодбрана. Сите се плашиме од нешто и сите не ''копка'' нешто верувај, едноставно треба да го убиеме она од што се плашиме, човекот со најголема воља секогаш успева. Тој е супер, ти си супер имај самодоверба...Ќе зборуваш со обичен дечко кој ти се допаѓа, кој го познаваш, ова е обострано. Едноставно е биди своја, биди таа која ја запознал и врз која развил чувства. Who dares wins.
Dajte mi predlog idea shto mozam da ja izvedam dodeka sme vo kafikj izlezeni za povtorno da mu gi vratam simpatiite i filmovite sto mu se vrtele za menemoze i da e poluda ideata zatoa sto do sea sme nemale nisto a sea sme na strana pa dosadeno mi e vekje Me fakja strav poradi toa sto e takov da ne izbegne situacija kako da go “zadrzam” vo momentot?
Za mene e znam deka ne mu e seedno i tvrdoglava sum po priroda ne se odkazuvame taka lesno samo treba dobar nacin
Posle poslednive gluposti se neame na socijalnite mrezi vcera imav napisano kako stojat rabotite ama ne sakam toa da mi e precka pa zatoa odam na sigurno oci vo oci vo zivo
Nema da upali vise so mob iskreno ne sakam taka dosta e gluposti koa znam deka si znacime..sto pati do kavgi ne donele i soc mrezi i mob zato sakam vo zivo i baram originalna idea
Jas koa i da izlezam nadvor koga sme vo klub toj izleguva po mene kao slucajno pa planirav togas da iskoristam situacija
Ете гледаш...ти си знаеш, кога е најдобра ситуација, ја не ги знам сите детали...тогаш напаѓај само, јако