Како да се заборави првата љубов со кого сум излегувала само како тајна врска ?Значи други што сум сакала не ми биле толку многу во главата , а во овој се заљубив за прв пат така вистински ама од негова страна не ми изгледа како да е така само ме искористува за да се направи важен. Дали е начин да пијам? Или да фатам други ? Или нешто друго за да го заборавам ако имате начин кажете ми.
Пиењето нема да помогни Остави на времето за да фајчаш други Уживај во животот Јас би рекол - Дама па макар и сама
Аууу, никако...па мажи со таков карактер се најпредизвикувачки липицанери за скротување и се разбира, да ги научиш на послушност
neznam tesko e stom se zaljubis znam od licno iskustvo mozes nekoe vreme da zaboravis,ako ne go gledas no zasekogas da go zaboravis nema da se sluchi.pienje i glupiranje e cirkus pravenje od sebe.podobro doma sama otkolku so drug
Почнавме да пишиме со еден пресимпатичен, ми пиша тој прв и од тогаш сме во контакт онака површно.. не сме од ист град и незнам како да воспоставам контакт освен на фб.. искрено и преглупаво ми е фб контактирање.. не сакам ни да испаднам као очајна пред него пошо стварно не сум а некако ептен ми се засвиѓа.. може некој совет? ☺
Предложи му кафе, да се запознаете, Тоа мислам дека би ти бил добар прв поголем чекор, не секогаш машките нас мора први да не поканат.
Не знaм кoлкaвa си и кoлку време зa трoшење имaш, aмa еве идејa. Нaјди си другaркa и дoгoвoри се дa oтидете вo негoвиoт грaд дa се прoшетaте. Спoмни му декa ќе oдите, смисли некoјa рaбoтa штo другaркa ти требa дa јa нaпрaви. Мoжеш и дa гo прaшaш кaј се нaoѓa некoе местo, не мoрaш дa му спoмнувaш ништo зa испaѓaње. Кoгa веќе ќе спoмнеш oдење тaму сигурнo ќе ти спoмне нештo зa зaпoзнaвaње. А мoжеш и еднoстaвнo дa му речеш декa би сaкaлa дa гo зaпoзнaеш пoубaвo.
Па не знам колку време контактирате на фб, ама ваљда ќе дојде момент кога ќе треба да се видите во живо. Ако си нестрплива, покани го ти, според мене нема што да измислуваш приказни, биди си директна. Крај краева што можеш да изгубиш?
супер ти е идејава само ќе мора малку да почека работа обврски хаос шанси нема за брзо па да не испадни кај беше до сега ама друг начин ваљда нема иначе за годините јас 25 тој 2-3 години постар
Здраво на сите ,не знаев во која тема да се обратам и одлучив тука ,најверојатно повеќето од вас ме имаат читано во темата врска со оженет човек ,но сега се е крај со него почнав да се гледам со еден колега од факултет со кој си се свиѓавме на некој начин долго време и конечно одлучив да нправам нешто со него и се на почетокот беше супер и дечкото е многу супер ,на секој дејт си поминував одлично и возбудено постојано се беше забавно едноставно прекрасно одамна ен сум се чувстувала вака но се појави проблем откако му признав целата вистина за албанецот ме одбегнува кога му кажав не изреагира баш најубаво ми одговори навистина не те сметав за таква и дека го сменил мислењето за мене и од тогаш на факултет ме одбегнува а на фејзбук онака две реченици ако размениме јас ако му пишам,јас само бев искрена можев и да не му кажам навистина мислам дека не го заслужувам ова. Ве молам за совет што да правам ?
Ти твоето си го направила и си била искрена, повеќе од тоа не можеш. Дали тој ќе премине преку тоа или не, зависи само од него. Сепак треба да ја цени твојата искреност пред се.