Девојче викаш дека не го сакаш, од една страна, а пак од друга страна викаш дека не можеш да престанеш да мислиш на него. Тоа нешто и јас не можам да го сватам. Тогаш изгледа е до двсјцата проблемот. Тука нема решение и ќе си бидеш психички уништена.
Сакав да кажам дека не го сакав толку за да ми е вака како што ми е сеа а не можам да престанам да мислам зошо го прави сето ова зарем има крај нештото и како јас целосно да се оттргнам за да не може да направи со своите постапки да мислам на него
Тој што се плаши дека некого ќе изгуби, прави се за да те задржи. Остави го, заборави.... и секогаш кога ќе посака да се врати покажи му каде му е местото. Верувајми подобро еднаш крај и да патиш ќе преболиш, отколку на секое негово враќање да се чуствуваш така како што се чуствуваш.
Оддалечени сме ептен,не се гледаме воопшто,пробав се за да се среди не помогна и решив да се тргнам и да продолжам понатаму.И тоа ќе биде океј се додека се сретнем.Кога ќе се сретнеме сакам да почувстував дека ме изгубил и да увиди колку згрешил.Како да го сторам тоа?Како треба да се однесувам за да сфати дека ме губи засекогаш?
Бега од мене, се плаши да му се навратат емоциите, а од друга страна прави цело време постапки за да ми каже дека не ме заборава.Јас сум од тие што сакаат се да кажат и да им биде кажано во лице ама на овој начин со него не можам, мора во негов жанр да е за да сфати сериозно
Продолжи си со животот понатаму така и себе си ќе си направиш услуга и нему. Некои работи никогаш веројатно не се забораваат, тоа се спомени, ако се вратите заедно ако се лепи каде што се скршило фино ако не животот оди понатаму.
Знам дека мора така,фала Фала,ќе го искористам ова белким ке сфати.. Сакам да чујам мислење и од машки,ве молам за мислење стварно ми значи ако може да сфати и да се среди се Од другарите мои,второто
Мала како да види дека згрешил? Работи на себе..биди секој ден се подобра и подобра. И тркалото ќе го направи своето и ќе докажеш
На мене тоа не ми игра улога,но кога би морал да бирам задник од тие два би го одбрал вториот. (Без навреда на првиот)