Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. malalola

malalola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2018
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    199
    Оставен е на мира,ама ми недостасува..

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.890
    Допаѓања:
    59.571
    Сигурно не седи дечкото само дома.
    Разговарај со негов другар нека го покани на кафе, пиво или нека побара услуга за нешто да му помогне до некаде и појави се ти.
    Само не знам што би разговарала со човек кој не сака да те види.

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.147
    Стави се на негово место, ти не сакаш, а тој сака ... што би му рекла ? Ќе ти помине, така и тебе ќе ти помине ... дешава се ...

На КикиМаус и malalola им се допаѓа ова.
  4. malalola

malalola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2018
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    199
    Работата е што сака да ме види и баш тоа го избегнува,му се навраќаат сите работи,и покрај тоа знам дека не ме заборава и дека му паѓам на памет ама како да се заштитува со тоа што не излегува а јас сакам да излезе не треба да се потиснуваат чувства и да се глуми нешто што не си

5. malalola

malalola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2018
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    199
    Мене ми е доволно само да се гледаме од страна ако не ништо повеќе знам дека се ќе е поинаку во таква ситуација

6. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.147
    Не знам што точно е работата, зошто и тн., ти му се јави, а тој не сака да се видите ? Погоре читам потиснувал чувства ... секој на различен начин се носи со нештата ... ако е таков, остави го малку,дај му време, нека сврти тон филмови во глава па, можеби и тој ќе те побара.

На buba4e89 и malalola им се допаѓа ова.
  7. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.890
    Допаѓања:
    59.571
    Како тоа го знаеш?
    Да е како што кажуваш, тој секако ќе те побара после одреден период.

На buba4e89, malalola и Outlook им се допаѓа ова.
  8. malalola

malalola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2018
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    199
    Дај боже да е така,јас се плашам да не се оддалечи и да ме заборави,ама не верувам..фала ви

На buba4e89 и Outlook им се допаѓа ова.
  9. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.147
    Релакс, секое лошо за некое добро ... за некое време пиши што се случи. :hai:

10. malalola

malalola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2018
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    199
    Важи се надевам дека се ќе се среди оптимист сум :)

На Outlook му/ѝ се допаѓа ова.
  11. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.198
    Што сум те читала претходно ми делуваш многу позрело, а сега бараш детски совет. Ако не сака да те види, не сака. Има ситуации во животот кога емоциите мора да се потиснат и да се постапи со разумот. Сигурно тој тоа го прави. Може овој му е единствен прифатлив начин. Не вреди со сила ако има виша сила против која тој не е спремен да се бори. Барсјќи помош од другар, знај дека и другарот ќе е во незгодна ситуација и може да направиш кавга меѓу нив. Понекогаш треба да се откажеме кога веќе нема напред. Тешко е ама и со тоа треба да се носиме.

На natemila, buba4e89 и malalola им се допаѓа ова.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    @malalola јас мислам дека ти мислиш дека тој сака да те види, а тој уствари не сака.

На Anon, mira.mira и malalola им се допаѓа ова.
  13. malalola

malalola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2018
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    199
    Знам дека е детски напоменав дека и ми е смешно прашањето,ама знам дека потиснувањето на емоциите не е решение и тие кога тогаш пак излегуваат на површина барем кај него.Не барсм директна помош не сакам да праам такви кавги меѓу нив ама глеам дека и со нив ретко се гледа и не излегува.

Верувај дека саака се случиле работи шо покажуваат дека сака,ако не сакал многу полесно и јас би се одкажала

Последна измена од модератор: 8 април 2018
  14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    @malalola ако сакал што го правите комплицирано? Кога може да биде едноставно.
    Можел да ти се јави да ти каже, ама тој сака ти да се замараш. Другите се можат да кажат,ама признанијата лично од него се повредни.
    Така да не си ја залажувај душата со тоа дека сакал ама потиснувал.
    Да сакал до сега ќе бевте среќно заљубени. Баш ми е жал што не можеш да се помириш со тоа.

На malalola и СуперДевојка им се допаѓа ова.
  15. MacaMarchy

MacaMarchy Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2016
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    87
    Ај некој љубовен совет, бидејќи навистина немам среќа во љубовта. Во кратки црти мојот љубовен живот бившата најдобра другарка се муваше со мојата долго годишна симпатија која подоцна сфати дека не е толку по женските и сега е геј и си има дечко. Другата случка е со тој што ми се свиѓаше сега скоро ми пиша за да ме праша што мислам за мојата сегашна bff (за да му ја и така. Сфаќам дека е проблемот во мене ама не знам што точно е тој проблем и во што се разликувам од другите. ХЕЛП!

На Milita18 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Колку години имаш?
    И не, не е до тебе проблемот.

На MacaMarchy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.506
    Ќе се појави и некој за тебе, некој кој ќе има очи само за тебе.
    Живеј си го животот, се се случува спонтано.

На MacaMarchy и theowndemon им се допаѓа ова.
  18. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.984
    Не е кај тебе проблемот. А што да кажам тогаш јас кој немам никаков љубовен живот што треба тоа да значи дека ми фали нешто дека не сум нормален. Или да не треба да сечам вени сега. Не туку ќе се размислиш дека некој има поголеми проблеми од тебе и дека и ти ќе сретнеш некој кој ќе те сака и почитува. Со текот на времето се ќе си дојде на своето.

19. beauty.princess

beauty.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2015
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    176
    здраво на сите.. би сакала да ги прашам машките што се подразбира со привлекување на една жена, само тело или и лице... како да препознаеме ете оти мажите сакат со нас нешто повеке а се малку по срамежливи од колку што треба и понекогаш прават преокрет да мислиме нешто сосема погрешка за нивното мислење?!

20. lilly57

lilly57 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2018
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    395
    Мене ме интересираат неколку прашања.
    1.Дали машките кога се во долга врска и кога имаат секс со партнерката размислуваат за некоја претходна која ете можеби била подобра од сегашната?Дали у текот на сексот мислат на некоја друга особа а притоа вам ви кажуваат дека сте вие совршени во кревет?Дали прават споредба?

2.Дали машките мислат на првиот секс кога го имале?Дали и тие како ние женските не го забораваат?Дали го опишуваат како нешто што ќе го памтат цел живот?

3.Ме интересира зошто машките одат со курви?Нели е гнасно тоа ?Како би имал нешто со таква а притоа знаеш дека ја поминал кој стасал,знаеш дека е гнасна и дека е озонска а сепак ја носеш во кревет?Знам дека со некоја таква само се празнат и не осеќаат ништо, знам дека некоја таква може да му ги исполни сите фантазии на некое машко, меѓутоа не ми е јасно како ? нели е тоа гнасно?

4.Дали мастурбираат иако имаат редовен секс?

5.Зошто некои машки не кажуваат за минатите сексуални врски?Мислам ова е и мој пример.Заедно сме 2 години а секогаш кога ќе потпрашам на таа тема некако ко да се срами да ми кажува и никогаш ништо ми нема кажано.А баш ме интересира.Сепак и за наше здравје се работи, и тоа има удел тука.Што ако било без кондом па сега и мене да ми пренеси нешто, мада ова било пред 3 години.

На beauty.princess му/ѝ се допаѓа ова.