Незнам кај да го напишам ова, мислам дека е ова најактивна тема. Многу често ми се случува, период кога немам никој во животот никој не ми се допаѓа и никој не ме бара, а имам и периоди кога на повеќе машки во исто време им се допаѓам и сакаат да излезат со мене на date. Како треба да се реагира на ова, дали е во ред да се запознаам со сите или не? Зошто се чуствувам неодлучно, сите се убави, и cool на зборење... Што кога ни се допаѓаат повеќе машки?
Ти многу си се оптеретила со прашањава. Не сум машко ама ќе ти одговорам дека овие прашања ти се банални. Ниту едно машко нема да признае дека мастурбира ниту дека мисли ма др жена додека имаат секс. Ако те сака ќе те има тебе во главата. А тој филм што си го правиш тој бил со некоја пред тебе не мора да значи дека таа била болна со нешто. Се оптеретувате со минатото место да живеете во сегашноста.
3. Што е курва ко прво? Колку треба да имаш за да си курва? „Озонска“ ?! Се знае зошто се има секс за една вечер, за задоволство и задоволување на потреба. Не е гнасно, секој си има различни перцепции за тоа. И ако имала повеќе партнери не значи дека „може да му ги задоволи сите фантазии“, што и да значи тоа. Не некои и жената може да им ги задоволи сите фантазии. Не значи дека ако си мажен или во сериозна врска не може да имаш добар секс. Различни луѓе - различни желби. Не биди толку затворена и не осудувај и вреѓај. 4. Некои да, некои не. Некои сакаат, некои не сакаат. Ама не гледам причина зошто не би мастурбирале па дури и да имаат редовен секс. Нема некое посебно значење тоа. 5. А зошто би кажувале? Немаш потреба ти да знаеш за тоа и верувај само лошо ќе биде после тоа. Ќе си напраиш филмови и само лошо ќе се осеќаш. И какво здравје? Ако имало нешто од пред ТРИ години, до сега ќе сте имале и двајцата симптоми и ќе ти било пренесено. Сума сумарум: Не се оптеретувај со глупости и не го напињај дечко ти за глупости.
Сакам да знам, која е поентата на провокациите од страна на машко на социјалните мрежи по раскинувањето? Имате потреба од некое докажување, глумење мачо мен или нешто трето?
Се надевам дека ке ми одговори некое повозрасно машко (30+) Има еден згоден дечко што пред неколку години нон стоп ме боцкаше на фб , но јас не му обрнував мн внимание бидејки бев во долга врска нормално е да не му обрнувам внимание , но како што сега сум сингл почнав да кокетирам на фб со него (инаку сингл е ) и ок сврзавме еден муабет и толку . После тоа тој ги аднал за пријател на мои две братучетки и нивни другарки (да напоменам дека јас и тој не сме пријатели на фб ни на инста ) , кој кур проблем му е во главата на овој ??
Dobro lugje,edno nesto me interesira. Pred nekoe vreme izleguvav so eden ama onaka tajno,vo javnost ne doagjase da se pozdravi so mene ,se pravese bukvalno ko da ne me poznava i ednas go prasav zosto taka,mozebi se sramis od mene toj rece mozebi. :/ i drugpat my pisav poraka deka ne me poznava nisto ne mi vrati.Pa dobro ako se srami da go vidat so mene ako sum mu grda togas zosto izleguva so mene ne mi e jasno...Ne razbiram.Inaku izlegovme dvapati i prviot pat bese super.Posle toa me barase tri cetiri pati da izlezeme ama jas postojano lazev,se odnesuvav ladno kon nego iako go svigjav.Zatoa stoo znaev deka ima edna cel so mene a toa e seks.I koga konecno izlegov so nego vtor pat,glumev nedopirliva,postojano go trgav toj sakase seks ama indirektno go kaza toa.Jas ne sakav i posle otkako go odbiv,od toj pat ne me barase.I me izbrisa od socijalni mrezi duri...Posle tri meseci povtorno me pobara,mi pisa ama ja ne my vrativ.Bevme vo ista prostorija mn se iznervira i si krena.E od togas vekje nemame nisto,a jas postojano mislam na nego,vekje pominaa dva meseca a jas mislam deka go sakam...Pred nekoj den doznav deka izlegol so druga.Mnogu mi e tesko.Ve molam sovet
Според мене не треба да се замараш повеќе со него терај си понатака со животот. Сепак пак на тебе останува каква одлука ќе донесеш. Мојата проценка според кажаното е дека сака да те искористи, ама што знам може и да грешам.
pa vikas deka ste si napraele eden maabet so toj i posle toa toj gi add tvoite bratucedki neznam so e loso tuka? zaso da ne gi add, sig mu se aresala i sakal da komunicira so niv i tako
Neka ne ti e tesko! Toj, tvojot poznanik spored ona sto go kazuvas imal samo edna cel kako da te legne. Da imal nekoi drugi nameri za poseriozna vrska ne gledam od napisanoto. Mnogu poinskov e pristapot na masko koga misli za poseriozna vrska. Moj sovet e BATALI GO i ne misli voopsto na nego.