Јас на пример очекувам да ме прифати, почитува и сака таков каков што сум. Како што јас би го сторил тоа за неа. А на 17-18 години и не може да знае што сака, кога уште се пронаоѓа во средината.
Точно е тоа дека младите не се трудат за врска, од едноставна причина што можат секоја вечер да бидат со различна. Толку голема е слободата во изборот кога и со кого ќе бидат и спрема тоа не им е гајле дали ќе започнат или не една врска.
Изгубен случај. Ако е 30+, а претпоставувам дека е, до сега требало да те викне нa date. Чим боцка и аднува батали го
Znaci vaka,povekjeto maski koi mi se pustaat se zenkari,koga nekoj kje mi pise posle toa doznavam od drugarka deka i na nea i pisal,mn nekjam vakvi,a site moi drugarki si imaat decko samo jas sum single,ednostavno ne sakam da izleguvam so sekoj posebno so vakvi zenkari koi pisuvaat na sekoja devojka,navistina ne gi razbiram...Se nerviram mnogu,posto vekje so godini ne mozam da go najdam praviot,vistinskiot,koj kje me ceni i saka a ne da gleda da me iskoristi samo.Ne znam vo sto e problemot ,od strana gi gledam drugarkite kako se srekjni so svoite sakani a jas forever alone.Ponekogas mozam da poznaam koe masko mi se pusta deka e zenkar,no nekogas ne i navistina ne mozam da veruvam vo sekoj,taman mislam deka onoj ne e zenkar,kje ispadne obratno,i sekogas se razocaruvam...Kje pocnam da pagjam vo depresija
Само да ти кажам дека не си единствена, многу се соочуваат со таков тип на депресија. Инаку во право си сите денес гледаат да искористат некого и да го повредат. Но не треба да се разочаруваш , иако искрено знам како ти е и јас го имам истиот проблем само со уште неколку други отежнувачки околности. И не се нервирај и не се секирај бидејќи само ќе се разболиш како физички така и психички. И размисли дека не си само ти со овој проблем. Јас се тешам со фактот дека другите луѓе се соочуваат со поголеми проблеми од моите. Ајде само не губи надеж ќе дојдат и твоите среќни и убави денови. Обиди се да разговараш со некој од твоите блиски ќе видиш дека ќе ти го кажат истото. Таков тип на разговор може само да ти помогне во оваа ситуација.
Какви изненадувања сакаат машките? На какви места сакаат да одат со девојка освен во клуб/ресторан? На какви женски потези паѓаат?
Малку ти е општо прашањето треба да прецизираш. Плус не можеш да знаеш сите машки сакаат различни типови на изненадувања. Треба подобро да го запознаеш за да знаеш какви изненадувања сака. Има логика?
Ако имаш сопствено возило предложи му да излезете на некое место во природа, има убави излетнички места, убави манастири сместени во убава природа па викнете му ја една партија на некоја ливада, со убав поглед кон природата. По убаво изненадување здравје.
Додека мислите само на бапнуење ништо не праиме...туку ти @Medicine25 појасни малку шо сакаш да дознаеш. Дали сакаш секс изненадување дали ти е дечко батката или не ти е па сакаш да ти биде....по прецизно постави го прашањево