Mislam deka najdobro e da go stavis na ignor,i koga kje ti se javi nekogas ne treba da odgovaras,sho samo toj li koga saka da ti pisuva i da ti se javuva?
@IM Да само тој јас ниеднаш му немам пишано, се плашам да не ме сфати погрешно ако му пишам прва. Да не испадне сеа оваа веднаш трча по мене. Секој сфаќа различно. А незнам што да правам. Ме фаќа нервоза искрено.
Епа како очекуваш да те бара? Ти би го барала ако тој ни еднаш не те побарал? Ова е обострано и тој сака ти да му покажеш дека ти значи нешто. Тој доволно направил, сега твој е редот да покажиш интерес.
А од нејзина страна?? Повеќе шанси за изневерување ... Чудно е... Кога таа ќе има 27 тој ќе има 37 накај 40 ... А машала секоја чест која била играла толкав ризик,,да си ја упропасти младоста врзана за маж а и понатаму дете.... Сепак,, може ми е неумесен коментаров, секој си има различни ставови и цели кон животот..можеби на некој врв му е да се омажи /ожени и тоа на 20. Наместо да ужива во најубавите години, да се запознае подобро себеси, да се дооформи како личност до некаде. Јас би играла поинаку.
Акo нaвистинa му се свиѓaш ке ти предлoжи врскa. И гледaј дa гo oсвoиш сo муaбет и пoнaшaње. Другo нз кaкo oд мувaтoр дo дечкo.
Директно! И јас би била многу среќна да е мажот невин. Ама вие сите сте растурени како сарма растурена.
Па сакам да е невин, бидеќи имам проблем со виновни, како прво. Како второ, не можам кога ќе видам како им е половиот орган расцветан како карфиол (оти од многу секс расцветува така), бидејќи го пикале во секоја и сечија дупка. И одма ми се снеарнува. Плус, чудно ми се облекуваат овие што се виновни и ми зборуваат за сомнителни работи, како на пример за двоглави чудовишта и ми е страв после (во контекст со муабетот за 'невина' девојка и други шовинистички предрасуди)