Убаво ли разбрав? Ти си била ладна во 6 месечната врска.. си играла 'недостижна', а со овој од нет, си враќала кога ти сакаш?
Не не, во врската од 6 месеци баш бев преблиска со него и тој со мене бевме и како пријатели и тој почна еден период да кажува дека му е досадно и решив да се оддалечам малку. Не мислам на тоа 3 дена да ме нема никаде туку да излегувам сама со друштво се па и така не биваше. На што личело тоа? Не знам што да правев. А со овој од нет враќам кога имам време поради работа. И го знае тоа дека работам ама се лутепе едно друго и после како да му стана сеедно
Како можи го додадов за пријател и не ме прифаќа нема ни отворено на профил кај мене а онлајн бил Боже некој ќе ми се допадне и ништо значи немам среќа и немам
Можеби ја има отворено само апликацијата messenger а не и facebook. Јас на пример скоро ич не отварам facebook.
Епа тогаш не очекувај врапче да му каже дека ти се свиѓа. Не губиш ништо само може да добиеш, и онака не се знаеш со дечкото.
Па оти не ме прифаќа на фб господе машко да не прифаќа женско на фб чудно е,а другарите му се на плажа само тој не е
Таквите како да бараат причина ти да ги откачиш. Досадно му било а тој ништо не превзема за да не биде досадно.. Некои се научени се на тацна да добиваат, и ако малку е монотоно во врската одма се повлекуваат и оладуваат. Се се решава со разговор ако се сака. Можеби и ти не си требала да се однесуваш поладно затоа што тоа довело до крај, но штом не оди и искрата ја нема тогаш најдобро било така и за двајцата. За понатака биди си своја, покажувај чувства, како се чувствуваш така прави, ако те сака и почитува некој, ќе се најде начин се да се преброди.
Sto znaci toa koga ke go "snema" od nigde nikade? Bez nikakvo predhodno karanje,se bese vo najdobar red malku ljubomora od negova strana samo toa drug problem nemavme za da go snema da ne mi pise naednas? Nikogas ne mu sum dosaduvala i slicno..
Штом оладил значи дека има друга девојка или друга му се мота низ главата. Дај машки членови ангажирајте се малку на темава совети од машка страна до сите девојки. Сакаме да слушнеме и машки размислувања.
Prv pat da inace ne sme ni oficijalno zaedno mozi da kazi ne e nikakov problem☺ mesec dena se gledame
Се' може да е причина за таквото однесување.. Штом е толку кратко, а и не сте ни 'официјално' задно... буквално се'. Жал ми е, но не би можела, ниту би сакала да нагаѓам...