Еден дечко ми се засвиѓа на прв поглед и по некое време почнав од зезање да му се пуштам,он продолжи,и не мислев дека од зезање ќе дојде до ова,ама зезањето го направи своето.По неговите насмевка и погледи дури и другите забележале,ама проблемот е што тој има девојка и последниве денови почнав постојано да мислам на него,не знам дали да продолжам со ова или да се откажам.
Finansiite se najbitni bre kakov maz koga gledam kakvo vreme e semejni nasilstva duri i ubistva ne pomisluvam nikako na maz,
И ти претера сега. Ене гледам сите мажи ги изнеле надвор жените и ги тепаат. Значи како знаете да генерализирате тоа е ненормална работа.
не постои љубов, постојат исполнети критериуми... аха има кратка коса, плави очи, или пак да карактерот е како што сакам да и се приврзуваш стануваш зависен и тоа сето се нарекува љубов. а јас лично во поимот љубов немам верба дека постои.
rekov deka nema da me prifati rekovvvv ...i toa sonuvav mi rekol mnogu mi si ubava i majka mi te vide rece mnou ubava si ama ne mozam sfati me
Мислaм декa пoвеќе е зaвиснoст и пoвржaнoст,a aкo имa пoчитувaње прерaснувa и вo љубoв. Некaкo е измешaнo бaрем кaј мене. Ем сум зaвиснa ем гo сaкaм. Кoгa некoј е oк сo тебе гo зaсaкувaш бидејќи зa дa се зaљубиш, зaсaкaш требa време. А дoкoлку некoј сaмo ти се дoпaѓa ( првичен впечaтoк), a немa сoглaсувaње пoнaтaкa немa ни дa гo зaсaкaш иaкo предхoднo ти се дoпaѓaл физички.
Ајде малку машките нека се вклучат во ова што ме интересира. Како да освоиш машко? Знаеме сите дека жените сакаат внимание, љубов, да ги насмеете, да ги правете среќни, а и жена како жена 250 страни има денес тоа што ја праве среќна, утре тажна ама за мажите? Како да привлечеш внимание на некое машко? Читам една книга и затоа ме заинтересира. Вели колку повеќе трчаш по него, толку повеќе бега. Сакам мислења и искуства. Како да го привлечер и да го задржиш за врска, а не за авантура од два месеца.
има мн книги со слична тематика и постои едно правило ништо не работи за сите, не постои еден калап што би ѓи собрал сите мене лично некоја да ми глуми зафатена или да избегава или да ја фатам дека лаже ме отпалува екстремно и секогаш ме снемувало после такво нешто, ретко објаснувам што/зошто само едноставно толку е размисли на кој начин ќе поларизираш ако постапуваш така/какви луѓе би биле привлечени кон некој што нема доволно време во текот на денот да се јави, или одбива првиот пат кога ќе го викнат или некрева ако му се јават порано од 3 дена, размисли дали навистина сакаш да привлечеш такви луѓе,и на крај искочи надвор и пробај го тоа што го имаш читано (rinse/repeat)
Ако сакаш да го задржиш за себе, биди тоа што си. Така ќе го задржиш, оној кој што те сака таква каква што си. Ако глумиш и правиш шеми, ќе го задржиш можеби.. ама не за тебе, туку за илузијата за тебе, и никогаш нема да можеш да бидеш своја...
искрено од таа книга шо јас ја имам прочитано во пракса е доста точно, буквално точно до точка се' шо е напишано. Мене ми помогна и затоа ја препорачувам. за жал, или среќа човекот го издаде машкиот mindset во секоја смисла.