Обично ако биле во врска и биле во некоја хемија наречена љубов, ќе му треба барем месец дена да ја преболи, инаку само може на некој начин да си го напрај кевот настрана и после пак да го фатат носталгии за бившата и да и се врати. Али ти си знаеш, пробај.
Ако де... и таа ќе си го направи ќефот. И нас ни е ќеф да имаме секс, со тие што ни е ќеф да имаме секс
Извини ама со тебе не сме на иста фреквенција и поинаку гледаме на љубовта, односно да се има врска, и да се сексам.
Каква врска има тоа, со фактот дека и жените уживаат во сексот?? Ти што мислиш? За што се е*беме со вас? За ваше задоволство?
Твојов начин на размислување не е во фреквенција со мојот и затоа не можеме да се разбереме. Ти сакаш отворена врска, а јас не. Не секој е подготвен на тоа, но со ова не ти давам комплимент или дека е нешто wow, да не ме сфатиш погрешно.
Како не ти е јасно, дека нема врска отворен брак, со тоа дали жените уживаат во сексот??? Во секаков брак уживаат жените... Што мислиш? Во затворен брак, жените не чувствуваат задоволство кога имаат секс? Не доживуваат оргазам? Нема тоа врска ни со брак, ни со поглед на светот... физичка реакција е.. Како и кај вас. Ти не разбираш што ти зборувам изгледа...
Епа еве за себе ќе зборувам бидејќи за другите момци не можам да зборувам. Мене ако ме игнорира некоја девојка тоа значи дека не ја интересирам така? Зошто јас да се трудам околу таа девојка ? И не знам дали мислеше на игнорирање од страна на девојка или од страна на машко? Ако мислеше на игнорирање од страна на машко не знам што да ти кажам, најверојатно е истата реакција за двете ситуации.
@RAF Camora Да, ама да кажеме дека веќе си со таа девојка во некаква врска и сега доаѓа до некој проблем..девојкава пробува да го реши проблемот, проблемот не се решава..и последната алтернатива е да го стави дечково на игнор за да види дали тој ќе размисли за ситуацијата? Што мислиш дали тоа стварно ќе го натера да се запраша дали некаде греши, или да поправи дел од односот?
Според мене тој да сакал да го решите проблемот ќе седне и ќе поразговара со тебе. А дека со тоа ќе го натераш да размисли чисто се сомневам во тоа. Мислам дека нема да има никаква реакција игнорирањето. Само искрен и отворен разговор е решение според мене. Можеби грешам што знам.