Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Па можеби му требало...трема имало човечето, пивнал малце, па пак осеќал трема, уште малце...пак трема...па уште малце...па уште малце.... ееееее па и ти каква си....
    Шала на страна во понормална прилика запознајте се зошто да не...

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  2. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    све више напраив све .. тој тера по негово.. и да најдобро ќе биде да го оставам неколку дена .. фалаа :worried:

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    КОНЕЧНО ја најдов темава :$
    значи вака се случуваат работите:
    тој е главниот на опшинскиот комитет на политичка целина во која сум и јас дел,френдови сме на ф.б.
    (на слики ја имам видено и неговата бивша, и неговата сегашна) и забелезав во последно време чудно почна да се однесува, особено откако јас казав дека не сум во врска на друга личност(нешто во разговор) тоа беше пред недела дена.Под чудно однесување мислам
    -ако му пишам порака тој (за состанок, активност)ке ми се јави на телефон
    -еднаш му текнало да ми титне, а јас па помислив нешто е во врска со партијата
    -кога имаше за пополнување формулари, и се изјаснив дека не ми е добро дојде до пред зграда да ги земе секако со помош на веспата, бидејки никаде не оди типот пешки
    -денес за прв пат се понуди да ми помогне нели во име на политичката целина, а јас не сакам помош од него-сакам сама да успеам(прво ме гледаше во очи, а кога се оддалечив од него почна да се допира по панталоните, и кога седнавме на кафе, испадна дека од сметката скрати 80 денари, наместо јас да платам 280 дадов 300, а ми врати 100
    -го имам фатено како се смешка кога не го гледам, додека беше ангазираноста врти-сучи неговата рака врз моите раменици, да ме допре по прсти(ко бозем поздрав)не свакам ЗОШТО така се однесува, а има девојка, и сватив дека како што е не ме привлекува ама воопшто, што ли му се случува во неговата глава размислувам ама сум збунета, па машките членови ако мозе да ми помогнат-благодарам однапред и не свакам зошто се однесува толку заштитнички како на пр. бевме само две девојчиња, другите машки, и нели да стигнеме каде тргнавме како целина и реше на неа да ме земе и мене со кола, и за вракање исто-уффф не свакам ништо , и заборавив да казам дека го одбегнувам на состаноци, анганзмани, намерно не одам-за да не бидам во негова близина, оти ме чуди неговото однесување :!:

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Јас во ова што го пиша ама баш ништо чудно не гледам, тоа ти е типично машко однесување, незнам што има тука за тумачење |(

5. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626

баш тоа што ти го кажа мимс....нема ништо чудно - на типот му допаѓаш и тоа е тоа... !!!! никаква мистерија околу однесувањето !!!

6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Мисери а по што тоа оцени дека Срцекршачка му се допаѓа на типот? :?:

7. Invisible

Invisible Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    33
    СрцекрсаЧка,а да не е обратно деЧкото да поЧнал да ти се свига тебе,па затоа така ги приметувас и гледас на тие работи? ;) :)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Karelia.93

Karelia.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Ме интересира само дали некое машко е толку способно да може да ја одглуми цела врска а притоа и да ја зачини со многу повеќе лигавења од типот:те сакам и секогаш ќе те сакам,неможам без тебе,ти се ми се и сл.(многу повеќе од девојката што е чудно) и притоа при првата разделба на одредено време (да отиде во странство) и во инбокс да и пише дека не ја сака и сака да раскинат?Објаснете ми го однесувањево ве молам ако воопшто може да се објасни.Глумел или незнае што сака?

9. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    1. користење на шанса за каков и да било физички контакт и допир
    2. специјално наоѓање изговор за да се видат
    3. сметката?
    4. грижење за неа да не остане сама
    5. смешкање, гледање, допири за време на кафе муабети

едноставно начин на однесување ;)

10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    за убав убав е и згоден, ама колку што е убав на лик, толку е одбивен по начинот на однесување
    и мислам дека нема девојка на која не би и се допаднал, ама не ми е ни тооолку привлечен штознам
    нема харизма многу е некако како да казам типично машко |(

11. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    може малку ќе забегам од темиве ама баш ме интересираше машко мислење :) имам еден другар, тој има долга врска со една девојка и навидум е се совршено....неодамна ми призна дека веќе долго време ја вара девојка му со една девојка...порано мн пати има кажано дека го привлекува девојкава ама не знаев и дека има некоја конкретна намера со неа. и му кажав дека не ми е јасно како ги одделува тие две работи (неговата девојка и таа другата)...како може толку години да биде во врска во која очигледно му е убаво зашто во спротивно би ја прекинал, а од друга страна дели интимни моменти со другата, преспива кај неа итн. некој револт ме фати зашто си помислив како он супер се понаша со девојка му и никој не би помислил дека прави нешто на страна а уствари приказната е сосема поинаква....значи ништо не може да биде гаранција за стабилна врска....па ме интересира како вие D-r Love, D-r Feelgood и остали како би го протолкувале ова од машка страна :D

да не дојде до забуни псевдонимите горе се однесуваат на Mistery, Elemental и останатите машки членови :D

12. bestrasnost123

bestrasnost123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    28
    супер естел и мене ме интересира овој одговор од машка гледна точка како ги одделуваат двете врски дали ги сакаати двете или ... :?:

13. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Мене тоа ми се случи со бившиот, навидум се совршено а всушност цела година- колку што бевме заедно си го ладел на друго место.

14. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626

како го гледаме ова од машка страна....
    Факт бр. 1- колкав е дечкото? 18? 20? 21? - епа на тие години не ни може да размисли како што треба, туку гледа да го стави некаде и на него да му е убаво...Машко ако ме прашаш мене додека не се изгори еднаш, ама така саглам горење, ќе созрее покасно...Али како и да е, околу 22 веќе почнува да му доаѓа паметот.

2). Иако ЈА САКА девојка му, заради недоволен степен на созреаност, заради љубопитност, заради задоволувње на его итн, има отидено со другата зашто Е УБАВА !!!!!! Не значи дека е емотивно сврзан со неа, туку оваа важи за риба а он има можност да ја плеска !!!!!! И пак ќе напоменам - недоволен степен на созреаност !!!!

3). Не ја сака девојка му, (како што спомнавте вие ова не е случајот но еве го и ова сценарио) - Не ја сака туку со неа е само зашто си добива редовен секс, а он меѓувреме си бара нешто што ќе го стимулира интелектуално а и емотивно...

Нема да ви се допаднат одговорите, но тоа е тоа !!! ;)

На Estelle му/ѝ се допаѓа ова.
  15. bestrasnost123

bestrasnost123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    28
    а ако е 30год здрел тогаш

16. GreenEyedBabe

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Во мојата ситуација е вака : и двајцата имаме 19 и се беше топ, се сакавме- барем љубов знам дека не може да се лажира и типката со кој он ме вараше цела година е неговата најдобра и мн стара другарка која е мн грда и дебела- не средена ептен и има 30 год.

не знам што им се случува на дел од мажите во тоа паметот

17. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    како го гледаме ова од машка страна....
    Факт бр. 1- колкав е дечкото? 18? 20? 21? - епа на тие години не ни може да размисли како што треба, туку гледа да го стави некаде и на него да му е убаво...Машко ако ме прашаш мене додека не се изгори еднаш, ама така саглам горење, ќе созрее покасно...Али како и да е, околу 22 веќе почнува да му доаѓа паметот.

2). Иако ЈА САКА девојка му, заради недоволен степен на созреаност, заради љубопитност, заради задоволувње на его итн, има отидено со другата зашто Е УБАВА !!!!!! Не значи дека е емотивно сврзан со неа, туку оваа важи за риба а он има можност да ја плеска !!!!!! И пак ќе напоменам - недоволен степен на созреаност !!!!

3). Не ја сака девојка му, (како што спомнавте вие ова не е случајот но еве го и ова сценарио) - Не ја сака туку со неа е само зашто си добива редовен секс, а он меѓувреме си бара нешто што ќе го стимулира интелектуално а и емотивно...

Нема да ви се допаднат одговорите, но тоа е тоа !!! ;)[/quote]

Мистери ќе се караме што ми персираш :D ја имам 23 не 65 :) инаку смотаниов има 25 год.
    и фала на одговорите ;)

18. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Истото и јас се прашувам,ме остави за некоја која нема стил на облекување,се облекува како тетка од 40 години,плус има бубулици и несредени веги,ама може ке му даде нешто што јас нема да му го дадам :D

19. GreenEyedBabe

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23

Не не, разбирам да беше некоја пи*кетина и да му речам браво бе брат, али ова беше срам невиден, грда ко смрт.

Што може да немаш? нешто др е проблемот, кај мене се беше ок, и сексот беше топ.

20. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    ако е 30 години - си нашол младо (сори на израз)
    пи.е
    , кое што мисли дека се што лета се јаде и ќе си го
    плеска
    фино лепо, зашто оваа ќе е лудо заљубена и ќе мисли дека е на седмо небо и 9-ти облак, додека он си го тера животот со некоја што му парира на созреаност а ќе си го тера ќефот со малата....