Форумџика на годината

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Мистери ќе се караме што ми персираш :D ја имам 23 не 65 :) инаку смотаниов има 25 год.
    и фала на одговорите ;)[/quote]

Ако има 25, искрено, ама најисрено не ја сака доволно !!!! Може убаво му е со неа, гледа некаква иднина со неа, ама не е до толку заљубен за да не ја изневери....А од друга страна ако девојката му има покажано дека за него душа дава, ако му угодува се живо и диво, ако е тука за него во секој даден момент, овој ќе си го земе тоа здраво за готово, нема да знае да цени зашто да бидеме искрени така е кај сите, и кај машки и кај женски, за да на крај се изгуби таа хемија и таа привлечност, па он ќе бара преедизвик на друго место...

На Estelle му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    Мистери малку ме воведе во нивното резонирање ама како и да е, нешто не можам баш да го "сварам"...само ме теши тоа што сум само набљудувач, а не директно вмешана :)

3. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    Ако има 25, искрено, ама најисрено не ја сака доволно !!!! Може убаво му е со неа, гледа некаква иднина со неа, ама не е до толку заљубен за да не ја изневери....А од друга страна ако девојката му има покажано дека за него душа дава, ако му угодува се живо и диво, ако е тука за него во секој даден момент, овој ќе си го земе тоа здраво за готово, нема да знае да цени зашто да бидеме искрени така е кај сите, и кај машки и кај женски, за да на крај се изгуби таа хемија и таа привлечност, па он ќе бара преедизвик на друго место...[/quote]

е тука си во право

4. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022

Aх,штета голема се тие,ама не за џабе рекле убавите круши свињите ги јадат,не барај причина зошто нема да ја добиеш а и да ја добиеш нема да знаеш дали е таа правата вистина.
    Како и да е ке се сети еден ден.Ке му мине и задоволството нему и ке ти се врати. :)

Мене највеке ми иде на нерви нивното променливо однесување,абе како годишните времиња се менува,го нема не се јавува се лути епа аман,ми пука филм од такви лигави створења.

5. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.111
    Делот кај што ИАКО ЈА САКА запирка ИДЕ ПО ДРУГИ - не. Тоа не е сакање. Некој што го сакаш, не го изневеруваш, точка. Толку е просто. Инаку се` друго е така. :)

Не се споредувајте со рандом
    дрољи
    што се пикаат во врски и со кои машките изневериле. Секогаш се полоши, така бива тоа. Бадијала се објаснувања, не постои. Бубуљици или несредени веѓи, секогаш се некои катаклизма женски. Дури и да не се - изгледот воопшто не е битен колку што се мисли, пишав на една тема еве пак, машко не се привлекува со изглед. Можда пет посто, колку за почеток.

А инаку, маж што изневерува не заслужува да се нарече маж. ;)

На MissSpark и Estelle им се допаѓа ова.
  6. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    Го делам мислењето на Mistery, не ја сака доволно.

Во секој случај, тој си има некој план. Дали мисли дека ќе има осигурана иднина, од финансиски аспект, или пак нешто друго, само тој може да ти каже.

7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074

Леле жени :D така ви изгледа девојката затоа што ја мразите и маните и ги истакнувате и додавате работи што ги нема. Едноставно треба да прекинете да се споредувате со таа девојка, која што воопшто не е крива што дечкото ете тргнал по неа и ја избрал неа. Па неможе со сила да го натера.

На zhap4e, Phyramide и LivingGlam им се допаѓа ова.
  8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Мимс :rock:

Ептен е така, ама пусто женско, ние ќе најдеме 1.498 причини зошто би му простиле нему, а бидејќи сме страшно многу лути, епа мора некоја цел да се одреди за хејтање - и многу нормално тоа ќе биде цурата. Нема да се лутиме на чучулигата белким што не буди секое утро :D
    Муабетов - што ли гледа во неа? Очигледно нешто видел, исто како што ние гледаме во некој по нешто, а ќе се најдат уште една дузина такви кои ќе си велат - што гледа оваа во овој, нели? :)

Девојки ич не се концентрирајте на неа, најдете нешто негативно во него, и тоа хејтајте го. Начинот на кој ве третирал, како се однесувал со вас, како ве понижил, како ве натерал да се чуствувате мизерно, што јас знам, сигурно нешто ќе се најде.

Само Бога ли вам љубим не се споредувајте со девојката. Знам де у крв ни е, ама пробајте ;)
    Пробајте да и бидете благодарни на дотичната затоа што ве спасила од некој со кој не сте се погодиле или уште полошо, не ни вреди да го трошите вашето драгоцено време на него.

На ehrgeizig123, zhap4e и mims-89 им се допаѓа ова.
  9. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    130
    Не се сите исти (било машки, било женски), некои знаат толку добро да лажат додека те гледаат во очи па и да одглумат и цела врска со сите салтанати и совршено добро си се снаоѓаат во улога на "свирачи на повеќе инструменти", било да се виолини или кавали и тн. Мислам дека таквите совршено би се снашле во професија политика :lol:. Така што, според мене оттаму и мислењето "нашата врска беше совршена". Додека едната страна живеела со мисла за совршена врска, другата можеби "отсвирила" и цели симфонии, додека пеела серенади во официјалната врска. ;)

Едит: Мислењево требаше да биде како надоврзување на мислењето на Запче, ама ете сега мене не ми го покажува во темава :$ , може е само до мојот компјутер. :)

10. Kristinna92

Kristinna92 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    168
    вака сега.. тој ми е другар, односно се движиме во исто друштво, заедно излегуваме, итн.. ама меѓу нас има некоја страст.. со него сакам само секс и ништо повеќе.. дали би било во ред ако си го имам само како 'fuck buddy' .. и дали тој би имал лошо мислење за мене ?? :worried:

На pll му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    земи си го за фак бади, зашто да не....ако он сака, нема да има лошо мислење за тебе ;)

На Kristinna92 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Дали навистина работи кај машките онаа обратна психологија? Биди така кучка па да трча по тебе? Прашувам информативно :)))

13. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.111
    Тужно али да. Не е баш обратна психологија ова, но е точно. :)

Женско сум, но барем малку искрен дечко ќе ти потврди. :)

14. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Јас таа обратна психологија одамна ја користам на девојки. Пали и на двата пола.

15. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Штом си тера така, очигледно и на двете страни му е убаво, а од втората добива нешто што го нема во неговата врска и/или му е само за да ги го храни егото. Во секој случај, верувам дека ужива солиден статус меѓу неговите другари, "брат, и двете ги дерам...". Без разлика на годините, ова е резултат на тешка недокваканост и дезоирентираност. Дечкото ни сам не знае што прави и каде тргнал, а таков на ниедна не и посакувам.

И болната вистина за вас девојките е дека машките можат многу лесно да го одвојат сексот и емотивната поврзаност т.е. за многумина е "пикај го во колку што можеш повеќе, млад си за врски, да бидеш верен, зошто да бидеш само со една, од кај знаеш дали таа нема да те суреди еден ден...."

Нема никаква гаранција за стабилна врска. Кога имаш чувства во врската, сватете дека постојано сте изложени на ризик, сите ние запознаваме нови луѓе, можат да ти се допаѓаат десетици истовремено, и многу често, луѓето не удираат кочници туку се препуштаат...and someone ends up getting hurt

На CaperucitaRoja, slobodka, Victorya и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Што мислат машките за девојки со поголеми средени нокти(ипак нормална големина не како на вештерка)?Дали помислуваат уф би настрадал од тие нокти :D

17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Мисли дека си жена со борбен карактер и секако дека си ко дива мачка во кревет ;)
    Не му е толку важно дали ќе настрада од твојте мјаууу нокти ;)

18. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Кај мене не пали ама кај многу пали а кај девојки пали скоро секогаш :).

Не сакаат сите кучки и ако се претера со мафтање и играње топло ладно можеме да се „оладиме“ па да се сменат улогите а многу девојки се забораваат дека играта мачка глувче треба во еден момент да заврши а не да се тера додека на некого не му скисне па посака да излезе од игра трајно и неповратно. После доаѓа АУУУУ што направив ама веќе е касно.

Затоа и кога сте кучки треба со усул и да се знае кога да се прекине :).

Јас радо би настрадал од такви нокти ако е девојката на соодветно ниво да ги носи :D.

На easyyyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  19. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    Кај мене не.
    Има некои машки кои сакаат, ама не се многубројни, според мене. :)

Па зависи колку големи.
    Мене лично, онака малку подпораснати, џиш црвена боја ми е мноооооооогу секси :D

20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752

и си признаваш :lol:

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.