Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2017
    Пораки:
    1.181
    Допаѓања:
    1.053
    Дечки да ве прашам нешто, другаркава моментално не е добра, имат 2-3 недели што се допишуват се слушаа се во ред 2-3 пати излегоја последно пред една недела ипол. И вчера и денес беше ладен а се во ред беше а тој се смена ладен е, што значи ова? Дека повеќе не е заинтересиран или си имат најдено поуба друга?

2. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.198
    Од времево му е. Му имаТ застудено и зато е ладен.

На poppie, Feminka22, lovestoneddd и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2017
    Пораки:
    1.181
    Допаѓања:
    1.053
    Хахахха во право си

4. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.463
    Допаѓања:
    22.281
    Ако не е од времево, тогаш си има најдено некоја друга, поинтересна.

На Kikiccc му/ѝ се допаѓа ова.
  5. coki35

coki35 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2018
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    1.530
    Јас мислам дека сепак е од времево нека почека да се стопли до лето :D

6. ananas158

ananas158 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2014
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    63
    епа вака ми се свиѓа многу колега од факс. Мислам дека и оне ме има заприметено мене ама не дава многу знаци, а и сега колоквиумска ни беше така да не ни беше умот тука. преф некој ден влегувам у бифе јас и ме гледаше убаво ме меркаше. Како што го гледам така многу е самоуверен, си има став и цврсто изгледа. Јас се мислам дали да го аднам на инстаграм па сега ми треба ваш совет. Многу сум срамежлива неможам да соберам храброст за да го додадам а несакам да помисли дека сум некоја лесна. Кажувајте што да правам (facepalm) Иначе мислам дека би имале заеднички интереси барем по ова што го меркам скоро година имаме слични стилови, ладни изрази на лице :lol: да го аднам или не? несакам лесна да испаднам.

7. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.136
    Kako ke ispadnesh lesna so toa shto ke go adnesh?

На Purelove92, MarigoldA, lovestoneddd и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.398
    Нема да испаднеш лесна ако го follownes |( follow го ништо не губиш

9. dfsa

dfsa Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    198
    моментално додади го, чак мој совет е кога веќе ти се бендисува и да му пишиш, па ќе видиш како стојат работите ;)

10. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.401
    Адни го или заследи го, зошто да не :) па може и убава работа ќе испадне од се ова :) ќе му дадеш знак дека сакаш да ти пристапи на некој начин :)

На Feminka22 и coki35 им се допаѓа ова.
  11. candy.cane

candy.cane Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.984
    Во иста група сте? Ако сте, факултет ви е заедничка тема и можеш многу лесно да започнеш муабет во живо, па потоа и да ги адднеш (или може он прв ќе те аддне)

12. beauty.princess

beauty.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2015
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    176
    Хеллоо на сите.. пишам со човек кој е 21 година исто како и мене, по чат се е ок и еднаш ми се јави разговаравме, од страна од страна му се допагам и сака да биде со мене гледам за деца ми зборува.. ѕаедно сме во странство тој е на пола саат далеку од мене, сакаше одма да пиеме кафе уште од кога запишавме, но јас си дадов малку време за да видам како ке биде по чат.. се беше во ред па договоривме средба.. се видовме ме изненади со тоа што тој не беше отворен како на чат, не ме ни гушна ништо седнавме немавме тема што да одговориме едноставно се изгуби малку не ме гледаше во очи, немаше теми на разговор за нас итн.. јас само го прашував тој така онака, станавме шетавме еден круг си отиде не ме ни гушна ништо само ми рече пак ке се видиме ке пиеме кафе ке одиме у шопинг за палто и тоа.. ми пиша потоа немаше за кафето муабет каков впечаток сум му оставила, дали му се допагам или не, онака малку ко 15 да е... пред да се запознаеме ми рече дека сум убава и се е тоа ок, сега кога пишам јас дека сакам да одам таму таму на одмор и тој го умножува тоа ке одаме ама јас и понатаму незнам што е тоа, трема или стварно незнам.. хелппп

13. Heartagram

Heartagram Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.782
    Од прва средба не донесувај заклучоци.Можете да договорите уште некоја кафе средба или прошетка бирај ги ти темите за кои сакаш да разговараш за да го осетиш неговиот фидбек како реагира,размислува.Секако самата ќе донесеш заклучок дали е стварно заинтересиран за тебе или само онака сака да си го троши времето. Треба исто така да направиш и јасна дистинкција дека некогаш на чет може и отворено да пишува а во живо малку да закочи отвореноста,затоа не донесувај инстант заклучоци и секако почетокот може да бидеш малку и на дистанца во дружењето а не да се залетува на теми за деца,брак или незнам што.Дај си малку време, дружба, видување и сл. па ако продолжи со ладниот однос едноставно продолжуваш понатаму, има и други момци.;)

На beauty.princess му/ѝ се допаѓа ова.
  14. beauty.princess

Се зачлени на:
    23 април 2015
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    176

фала ти многу.. ете сега ми се јави разговаравме цел саат ама немаше некои теми, се се така извртува напред назад, малку детињаст понашај.. иначе го прашав вчера викам јас и ти сега што сме, пријатели познаници се направив луда ми вика ти што сакаш тоа ке бидиме и јас сега тука што да правам си закутив како да му кажам ајде дечко ке ми бидиш, сепак он е тој што треба да го направи тој чекор, неможам јас прва да му се пуштам, срамно е

15. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.198
    Хаххахахах, дај олабави девојче. Едно што сте премали друго што премалку се знаете.
    Како бе така верувате на све и свашта?
    Два реда муабет и одма деца врагови, заеднички одмори...
    Запознајте се прво, пораснете, па после планирајте.
    И нека не те чуди понашањето негово. На 21 година денес си му ти се на светот, утре друга. И така..

На RoseRain, Feminka22 и beauty.princess им се допаѓа ова.
  16. Heartagram

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.782
    Не е правило кој ќе го направи првиот чекор бар според мене, ама ако не си сигурна во нешто и имаш сеуште дилеми затоа дали тој би бил добар партнер за тебе тогаш играј малку конзервативно без избрзувања.А такви одговори од типот што сакаш ти тоа ќе бидеме звучи незрело и глупо.Затоа два пати мери еднаш сечи.

На Feminka22 и beauty.princess им се допаѓа ова.
  17. ananas158

ananas158 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2014
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    63
    ве послушав и го додадов, сега чекам да ми врати. Фала за мотивацијата!!

На Alisa22 и Annora им се допаѓа ова.
  18. beauty.princess

Се зачлени на:
    23 април 2015
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    176

Не верувам во никого, немој да мислиш оти ако е 25 или 30 дека е зрел.. имав прилика да бидам со дечко од 29 години па накрајот се покажа дека касне со развојот едно 15 години, така да веке на годините не гледам ни малку, а фала му на Господ зрела сум многу повеке од моите години...

Последна измена: 21 ноември 2018
  19. Heartagram

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.782
    За последниот со кој се дружиш и со кој можеби ќе стапиш во врска што мислење имаш за неговиот развој (ментален) ?

20. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.252
    Допаѓања:
    39.639
    Подалеку од овој.

На poppie, MarigoldA и beauty.princess им се допаѓа ова.