различни смерови сме скроз така да само на паузи имаме eye contact а збор немаме изустно. Јас сум срамежлива така да неможам збор да изустам.
можно е и таа варијанта ама колку што знам јас нема девојка. А за комуникација едвај собрав храброст да го аднам на инста а камоли во живо да зборнам.
Можеби сака во живо запознавање, а не преку инста. А може и само си гледа, па не му се допаѓаш. Ја така се си глеам наоколу, па луѓето мислат нив ги глеам, а ја провидно си гледам. Да не е нешо така и ситуацијата?
Не гледа провидно тоа е очигледно дека со намера е, си ме мерка. А можеби и тоа што викаш сака во живо запознавање неќе социјални мрежи.
Zdravo.Minatata nedela izlegov na kafe so eden so koj prethodno mi bese pisal mozda 5 pati da izlezeme ama ja postojano go lazev ne znam zoso ne deka nekjev i na kraj izlegovme.Arno ama mene ne mi se dopadna uopste i posle toa mi pisa deka kje dosol vo nekoj kafic na zurka blisku do mene kaj so ziveam pa mi rece da izlezam da se vidime i ja ne prifativ toj rece zosto pocna da mi pisuva ajde seaa zoso taka i ja vikam ne ne mozam stvarno i on pisa lele dobro togas i ja go ostaviv na seen i od togas nisto.Tolku brzo gubi interes,ja sum kriva so se ponasam vaka nezainteresirano ili sto?
Ти било убаво да ти посветува внимание и сега кога го немаш тоа ти фали. Не ти се допаѓал, приметил дечкото и тоа е тоа.
Ами не ти било убаво и требало да му кажеш искрено дека било така а не да вртиш одоколу. И покрај тоа дечкото сватил дека си незаинтересирана и нормално дека не сакал да продолжи да се бламира и да чека ти да бидеш искрена. И да, повеќето машки кои држат до своето јас ќе постапат како него
Очекуваш да бидеш центар на внимание на личност која не те интересира или додека да знаеш што сакаш ти треба некој да те забавува? Лесно може да се процени нечија не/заинтресираност. Во случајов, тој е во предност што го сфатил твоето однесување.
sakam da spodelam nesto so vas, mi treba vase mislenje vo vrska so majka mi. Imase vrska od 5 godini vo koja vlozi mnogu trud, mnogu iskrena i vistinska ljubov so vistinski emocii i cuvstva... navistina taa pomina tezok period od nejziniot zivot, go pobedi rakot blagodarenie na Gospod.. Covekot so koj bese sekogas igraese so nejzinite cuvstva toplo ladno.. ednas ja saka ednas ne ja saka.. na poveke pati ja imase povreduvano i ja imase pretstavuvano kako nisto oficijalno pred drugite luge, bas taka so zborovite ''Ona ne mi e nisto oficijalno''.Taa sakase brak sto e i sosema normalno no toj ja lazese i vetuvase, no od vetuvanoto nisto ne se ispolni.. Koga taa mu kaza deka veke ne saka zivot na takov nacin toj se naluti i si zamina bez objasnuvanje. Od togas pa do sega pominaa 7 meseci, toj pred nekoe vreme i se javi i i kaza deka povtorno bi sakal da ja obnovi vrskata, no taa rece deka ne saka poveke da zivee na takov nacin vo koj povtorno ke bide istata situacija kako porano. Pred tri dena se javi da i kaze deka veke si nasol devojka i ja povreduvase so sekakvi navredni zborovi nea i celata familija, pa duri i mene. Jas odsekogas sum bila srekna koga i majka mi e srekna bidejki navistina pominavme zaedno mnogu tezok period i go prifativ kako nejzin covek i gledav vo niv idnina, no bilo zaludno. Kako da ja svatime ovaa ne stabilna situacija? Majka mi veke vo nikoj slucaj ne saka da bide so nego ama spored gore navedenoto sto mislite vie za kakov covek se raboti?
Кога партнерите имаат различни погледи и интереси порано или подоцна се разединуваат. Според постапките на мајка ти таа е сериозна и зрела личност која вложила во врската, наспроти лабилноста на партнерот. Неговата животна смисла е врска без обврска и ништо официјално.
Мислење? Дали памтат машките ако се смувале (пивнати малце поише) со девојче со кое што се меркаат подолго време...
Нема зошто да се отруеш.Не конзумирам алкохол многу и стварно незнам дали памтиш.Дека нели има ситуации каде што наредниот ден некој ништо не памти после пијанство.Пријатен ден,чао.