Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    ЕлеМентал мисли дека тоа е ТОП. Убаво средени ноктиња што знаат да грепкаат (мммммм)

2. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    ЕлеМентал мисли дека тоа е ТОП. Убаво средени ноктиња што знаат да грепкаат (мммммм)[/qu

Знаат и убаво да чешкаат али може и не сакајки да те одерат :lol:

3. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Сака да каже дека сака да те одере :lol: ете од женска страна гледано :P

4. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Само малку се пошегував но сум погрешно сватена :worried: :D

5. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Од кај па јас сериозна :) :lol:

6. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Ептен клише прашање али ајде! :)

Дали е битна фигурата на девојката?

7. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Јас ќе ти кажам :) Ци*ки и г*зе се бара :rofl:

8. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Нормално дека е битна :D
    Како и ние женските шо сакаме привлечни машки ,така и тие...
    Само ако е доволно паметен дечкото нема да е и пресудна ;)

9. GreenEyedBabe

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Еве личен мој случај, така сум по bootylicious што се вика и имам и цицка и гз и сексипил и се, али некад не пали- иако не се праам ладна кучка и не летам во облаци.

Некако не пали секогаш, не знам зошто

п.с. не сум глупава па да не знам нормален муабет да свртам :)))

10. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Не мора да си глупава,можиш да си најобразована и физички да си нај,ама во очите на тој "некој" да не си негов тип на женска... :) Можеби е заради тоа шо не се правиш "ладна кучка" и не леташ во облаци.
    Значи факт е дека колку и да се жалиме,без разлика машки или женски,не привлекуваат баш такви луѓе кои се помалку достапни,кои ако не повеќе барем малку оставаат впечаток дека не можи секој да ги има...Ова го зборувам значи во глобала,сепак има ислучоци :)

Знам случаеви кога дечкото бендисува некое девојче,излегуваат заедно ,но не му се бендисува заради тоа шо не се "крева" и не е како останатите пуфли :!: ,а не заради тоа шо не е убава ...Со самото тоа се гледа дека дечкото немал сериозни намери со девојката...Затоа,не ти е потребен таков :)

Самодовербата не треба толку лесно да даваме да ни ја паѓа некој :*

11. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    @ Hiii - некои машки сакаат болка,. што да се прави :tmi:

@ ГринАјдБејб

вака си будалишс?

апсолутно има допадливост и во тоа, само во твојот случај ти препорачувам да не се замараш со момци кои комерцијалниот свет им ги испрал мозочињата дека "права" девојка треба да изгледа вака

:puke: :puke:

12. GreenEyedBabe

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Не не одамна има сфатено дека надворе[ниот изглед и не е толку битен- иако не сум од грдите де :D
    Инаку да од тој тип на девојки сум- Ко Ким :))) Сакав да кажам дека и кога жената е со самодоверба и онака секси- грми кога оди што се вика, не пали кај машките што знаеш дека обично палело, тоа ме чудеше и мебеше неразјаснето.

13. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Jа сакате жалната вистина?

битна е И ТЕ КАКО!!!!!!!!! Прво нешто што гледа машко е колку ЗГОДНА Е ДЕВОЈКАТА, а после ЛИЦЕ!!!! Па како иначе, т.е. на која база она треба нас да не привлече првично? нема изустено ни еден збор за да речеме карактер - значи се бара фигура!!!! А она дека - ако има цицки и гз машко паѓа - НЕ Е ТОЧНО!!!! Call me perfectionist но
    донеси некоја 90-60-90 или ок ајде приближно и некоја со голем гз и цицки па ќе видиш која ќе одбере машко !!!!
    :tmi: :wasntme:

Вие може да кажувате немал сериозни намери и да го окривувате дечкото и што ти знам, ама тоа е вистината !!!!!

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Епа ако сакате совршена девојка купете си Барбика :rofl: :rofl:

15. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.111
    Ај бе па вие решете се или договорете си се, јас сум саде со мажи и машко друштво растена и ме научиле лице дека е побитно и прво се гледа (од надворешен). :D

16. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    мистери ]:) ако беше точно тоа дека вие машките повеке би избрале девојка 60-90-60,немаше 90% од машките да се ѕверат во некоја со пропорции 150-90-60 ,како да немаат женска видено. :D Можи ти си со поинакви сваќања. :wasntme: И секако не ни му блазесвам на тие таквите женски,пошто ни самите не знаат дали се перцепирани како нормално живо суштество или како обична ц*цка,сори на израз ...ама то е реалноста ;) 8)

17. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    се ѕвериме зашто е несекојдневно....ама прашај за најсериозен одговор дали би одбрале некоја послаба и со помали гради за секојдневен партнер итн или оваа со 36ка ци.ки и ќе видиш што ќе ти одговорат ... (кога базираме само на изглед)....Сосем друго е кога ќе видиш некоја со голема цицка и гз, и некоја висока, згодна женска, долга нога итн... Баш вчера седиме со другар на кафе и поминуваше стварно топ девојка, а он завртен со грб...и јас му викам - пер сврти се - и он ми вика да погодам? Висока над 175, долга нога, долга коса и штикла? иначе немаше да ми речеш да се свртам -И беше точно...да беше некоја со голема цицка не верувам дека ќе му речев да се сврти... Ок ајде може и да е до мене и до мојот вкус, па еве нека се изјасни и некој од другиве за одбирање на партнерка со цицки и гз или висока и згодна... Јипман, Најт...

18. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Нигде не спомнав дека ги меркате за сериозно таквите женски :) А воедно и ти не се изјасна,туку рече само која ќе одбере...Под то си подразбирам секојдневно одбирање :lol:

19. GreenEyedBabe

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Јас зборував за веќе делот запознавање итн :) не на прв поглед, а тоа што пали долга нога, се знае :) да не си живееме во некој свет

20. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Добро ајде вака девојката е 90-60-90 175цм и тоа пресудно е? Мене малку ми се глупи таквите мислења па луѓе бе што ќе вие украс до вас, а ако е буквално дебилна и неписмена? Да нема поншање и да е самозаљубена? Не велам дека изгледот на девојката не важен итекако е важен, но сето тоа да пропадне ако девојаката прозбори е тоа не чини. Не за џабе е речено изглед привлекува, а карактер задржува!

На Asterion, Hiii, easyyyyy и 1 друга личност им се допаѓа ова.