Совети од МАШКА страна за сите девојки

Discussion in 'Сингл' started by TheBunny, Sep 17, 2010.

1. Stark

Stark Форумски идол

овие типови на луѓе многу ги мразам и ме нервираат, не ти, тој. Во врска, а сепак му се сака нешто настрана. Од моја гледна точка и да те чува во иднина мислам да се скара со девојката па да биди со тебе, мислам дека и ти ќе му здосадиш по некое време, ќе си најди некоја личноста што се разбира во некоја друга работа и интересна. :D

Snowflake97 and Alisa22 like this.
  2. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Јас би била навредена да ми пишува некој 24/7 што е во врска и би се почустувала понижена доколку излезам во некој шуми , темнини, а наредниот ден ги гледам со девојка му во ресторан среќни весели.

Златна резерва или можеби дреми на телефон кога муе досадно. Не си обрврзана да му враќаш тоа што другите ќе помислат за тебе е нивни проблем.

IM.TMKQ, Tina22m, buba4e89 and 3 others like this.
  3. Pacifist

Pacifist Популарен член

Абе јаs само си кажав што посакувам ама далеку од тоа дека сум пребирлив,лесно легнувам на брашно пошто во моето срце има љубов за сите:)

4. star83

star83 Истакнат член

Devojko kratko i jasno ke ti odgovoram. Masko dokolku i pisuva na nekoja senska da znaes deka nesto saka, ili saka da te legne ili pak e nesto drugo, da receme nekoja vrska.

5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Од корист му е..верувај ми.Поготово ако ти врти некои муабети за секс.Чим збориш ради реда батали го.Чека да ,,паднеш” на него.
    А може и онака збори со тебе.Ама ако му е на некој супер во врската и е задоволен нема да збори со други.
    Не му враќај или плесни му во лице.Прашај го дали не добива доволно внимание од женска му или не му е интересна веќе па забушава.

6. BigMisterP

BigMisterP Истакнат член

Малку си контрадикторна. Несовршено тенџере не може да очекува совршено капаче, да бидеме реални.
    Туку, постави слика од некоја личност која изгледа слично на тебе(било позната или непозната), да знаеме како отприлика изгледаш, па да ти ги калибрираме стандардите за во иднина. Да знаеш со кои машки имаш поголеми шанси, зошто самата кажа не сакаш да бидеш стара мома.

Snowflake97 and The_boy like this.
  7. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

И ти каков овој претходниот да не си богот Аполон слезен на земјата?
    Да кажела како изгледала па да и пресудел дали е вредна според тоа да има некој покрај себе во животот или пак не. По кои стандарди ќе го пресудиш тоа? И еве да речеме дека според некои си твои не е убава, што да направи да се самоубие?
    Сериозно на овој подфорум треба да се ограничи правото да коментира и дели 'совети' се и сешто, форумот е да се пружи поддршка и помош а не да се пресудува кој е вреден за љубов а кој не..
    Никој не е совршен секој има маани повеќе или помалку, тајната е во тоа да се најде некој на кого тие маани ќе му бидат привлечни. Не за џабе рекле "Beauty is in the eye of the beholder".
    Па стандарди ќе и бирал според изгледот, кај кој има поголеми шанси, ми се приповрати од муабетов.

8. Crnookata

Crnookata Популарен член

A dokolku ne ti pisuva nisto?

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Одвеан е тогаш

honey.11 and Crnookata like this.
  10. lasthope

lasthope Истакнат член

Момци дали ви е важно колкав круг на пријатели би имала таа што ја сакате или сеедно ви е?
    И дали ви е важно нејзиното минато доколку била исмевана од соучениците и ја бие глас дека е осамена, навредувана и сл?

11. Stayy W

Stayy W Истакнат член

На тема секс не ни спомнал ни слично на тоа .
    На тема секс ниту спомнал или слично . Работата е тоа што кој му е проблемот што ми пишува , а гледа дека го игнорирам . Вакви типови на машки деф.. одвратни ми се .

Feminka22 likes this.
  12. Stark

Stark Форумски идол

Првин рече се допишуваш, па сега викаш дека го игнорираш и одвратен ти е?

The_boy likes this.
  13. The_boy

The_boy Активен член

Кој е тој кажи нѝ, да го искараме што воопшто ти пишува. Кај смее 'одвратен тој' да ти пишува на тебе.

14. Stark

Stark Форумски идол

Сеедно би ми било, во смисла ништо не би ми било со намера да те повреди или навреди. Ако самата си кажиш за свое минато океј, и јас би споделил за мене.

15. Crnookata

Crnookata Популарен член

Na nekoi maski I'm e bitno,ako se znaete,mojot slucaj bese vakov.

16. Dark artist

Dark artist Истакнат член

Луѓе имам проблем значи минатиот вторник ме адд бившиот во недефиниран однос шо бевме 3 ипол месеци од др. профил и не го прифатив. Го одблокирав од стариот за да видам дали го користи и требаше 48 саати да поминат за да го блокирам пак и го оставив. Ме адд од двата профила секако не прифатив. После пак ме адд од стариот и прифатив. Се допишувавме 1 ден и не знам како се дог. за кафе наредниот ден(ова е 2/3 средба). Коа се сретнавме правевме одоколу општо муабет, ми се пушташе и као гром од ведро небо типот ми вика те поканив на кафе за да те прашам дали сакаш
    да бидеш со мене во врска. А јас бев као WTF?! Мислам дека ако беше потопло дека ќе ми влезеше некоја мува у устата . Не знаев дали се зеза со мене или не и ништо не му одговорив само му реков дека е ова малку повеќе од чудно за мене. Шо сака после три месеци? Што го променило неговото мислење?! Го прашав ама не ми кажа конкретно. После тоа се допишувавме и ми вика дали сум за и ја као реков ок може. Вчера пак ме прашува абе и сеа идеме или и јас со цел памет му реков па не знам ваљда :D. Ми рече као па ти не си сериозна и му реков дека не се шалам и го прашав дали е реален и ми рече као демек ако не бил реален немало ни да ме праша и ок. Два три дена ми се јавуваше и толку. Денес јас му се јавив и ми рече као ќе ти се јавам за пола саат и толку. Ни се јави ни ништо. Ве молам кажете ми совет како да постапам? Дали да се одалечам од него? Многу ме нервира ситуацијава у која се наоѓам.

17. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Расчисти си со себе прво. Ми изгледа како да не знаеш што сакаш.

buba4e89 and Dark artist like this.
  18. taznata :(

taznata :( Истакнат член

Ако зборуваме за изглед не се сметам за грда девојка...порано можеби да ама сега мислам се имам разубавено, немам некој крив и голем нос или пак уши големи и клампави, мазно лице имам, не сум дебела.. ама имам еден голем недостаток а тоа е што сум многу висока ...и тоа ми пречи многу и во пронаоѓање на партнер поради тоа што повеќето машки се пониски..;(:worried::( и поради тоа мојата самодоверба е ниска ..

19. Dark artist

Dark artist Истакнат член

Јас сакам да бидам во врска со него ама мислам дека он се зеза со мене цело време и страв ми е да не се залетам уште на почетокот и после да не погрешам. Да у право си многу сум збунета и се нервирам, превише ги анализирам нештата. Као рече дека ќе се јави за пола саат, а не се јави 5/6 саати. Порано јас бев таа која не му обрнуваше внимание мн. и не се јавував често. Сега мислам дека ми враќа и затоа вака се понаша.

20. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Речи му дека се зезаш и об*еби го. Како имате живци за овие работи не ми е јасно? Ме аддна, не ме аддна, во врска сме, не сме... Освен ако имате по 15 години, тогаш разбирливо ми е.

Alisa22, buba4e89, RoseRain and 2 others like this.