Епа не брзај одма со врска. Држи ги конците ти. Види како ќе се однесува, ако ти докаже дека е сериозен тогаш започнете врска. Не можеш да си со некој а да не знаеш какви му се намерите и да не можеш да му веруваш.
Сум била у истава ситуација, дури на момент мислев дека ја сум пишувала rofl: Ама веруј ми и одма блокирај го залудно загубено време, ќе излезеш ќе се гледате некое време и пак се по старо ќе биде не ја прави истата грешка ко мене, џабе само сама себе ќе се измачуваш.
Нема врска твојата констатација, барем во овој случај. Девојката кажа дека ниту дечкото ја шармира, ниту флертува со неа а уште помалку разговара околу сексот , туку само онака си разговараат за секојдневни работи . Едноставно ги интересираат исти работи и затоа муабетот им оди полесно и на дечкото му е интересно . Зарем секој муабет мора да има заднина дека ете дчкото сака да буцне нешто, не дека нема и такви по интернетот ама има кои едноставно ете сакаат да запознаваат луѓе со кои можат да разговараат за исти теми. Сум имал многу познанства со девојки повеќето од онлајн игрици, со некои сум останали фејсбук пријател и едноставно си разговараме за општи работи . Таков ми изгледа и дечкото кој очигледно има вишок слободно време па го користи за интернет разговори. П.С. За девојката Stayy W : Не дечкото не сака ништо повеќе од тебе освен муабет. Не секој запознава женски на нет поради секс.
Kolku sto pamtam prasuvase zosto nikos ne ja pokanil da izlezat i slicno i dali samo onaka pisuva. Da ne se prajme na toso, ama se znae so e drugarka i slicno, ne sum od mars padnat. A ako e.kako stp vikas, nema ni potreba ovde da prasuva, ako e kakl sto velis.
Da ne zboruvame vo treto lice ne ja ooznavame dovolno, samo iznesov mislenje jas od moja licna perspektiva i taa sto imase pisano i so prasuva.
tebe moze ti e grda a mene ubava, btw ne mi e bitno mislenjeto na drug za licnosta so sakam da bide so mene
Има една жена у Кавадарци ако се нервираш многу, оди кај неа дај и 100 денара и она ќе се нервира за тебе.
Си ја запознала ли некогаш девојката? Знаеш како се однесува со нејзиниот дечко и слично? Манири, однесување, карактер? Претпоставувам не. А исто така пример јас имам таков вкус, што дома сите братучеди ми викаат или одвај е арна или не изгледа добро, ама мене ако ми е убава и ја сакам, не се побитни другите мислења.
Нели врската е од две прекрасни (секој на посебен начин го гледа својот партнер) и создавате врска за која работите и двајцата за врската да успее и да биди океј? Инаку на ова прашање за кој е поубав дали машкото или девојката, може најблиску да каже некој бисексуалец.
Не значи дека јас го пуштам мозокот на пасење. Конкретно за мојата врска, можам да кажам дека и двајцата вложуваме премногу, има премногу жртви, компромиси, оддалечени еден од друг, но сепак опстојуваме, и се трудиме секој еден проблем да го решиме заедно. Да ти кажам право, по мое мислење, моето жабче е поубаво од мене милион пати поубав е