Совети од МАШКА страна за сите девојки

Discussion in 'Сингл' started by TheBunny, Sep 17, 2010.

1. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Зашто немаат храброст тебе да ти се пуштаат пошо си прелепотица, а сите други девојки се грди во споредба со тебе...|(:fubar:

DAngel, Mrs.Styels, MarigoldA and 8 others like this.
  2. Nevergiveup1

Nevergiveup1 Истакнат член

3. Crnookata

Crnookata Популарен член

Mozebi

4. Dark artist

Dark artist Истакнат член

Да во право си од една страна, ама од др. стр. ние никогаш не ни се обидовме да изградиме врска туку само 2 пати се видовме онака ради реда. Башка он е од др. град. Бевме пријатели само и добро функциониравме, вториот пат се зближивме малку. Потоа јас се отргнав од него бидејќи не знаев ни тогаш што сакам. Имав разни проблеми и дома и на факс и не сакав и со него да се замарам, главата ми беше каша попара затоа се отргнав. Не ми згрешил ништо дечкото туку едноставно не знам дали да му верувам и сакам да го запознаам подобро и да решам што понатаму. Као не можеш со некој да бидеш во врска одма ако не го познаваш доволно добро и ако не знаеш дали да му веруваш. Разговарав со него за ова и он се согласи за ова. Ќе видам, ќе искачам со него, ако ми одговара добро ако не чао пријатно. И секако со искрен разговор може да се реши се.
    Мислам дека проблемот е во мене(секако дека е каде би бил на др. место). Секој пат кога ќе ми се приближи некоја личност и откако ќе ми стане драга јас ја отурнувам од себе не знам зошто.

Last edited: Jan 17, 2019
    Snowflake97 likes this.
  5. Fatum nos iunget

Fatum nos iunget Активен член

Какви девојки повеќе ве привлекуваат?
    Мирни или некои што буквално ќе се согласат со секоја луда идеа?

sagittarius989 likes this.
  6. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Вторите

Snowflake97 and Fatum nos iunget like this.
  7. asdas

asdas Популарен член

Немат тука правило, зависит и од момичето и од момчето.

8. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Мирни што ќе се согласат на секоја луда идеа. ;)

Fatum nos iunget likes this.
  9. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Епа ондак пробај, ако не пробаш нема да знаеш дали вредело.
    Најверојатно бидејќи си била повредена и се плашиш да не бидеш повредена повторно.

Shmizla94 and Dark artist like this.
  10. Medicine25

Medicine25 Истакнат член

Ми треба совет.
    Пред неколку дена многу лошо постапив и тоа го налути малку. Ми постави просто прашање ама јас искомплицирав и со право ми се налути. После пробав да се извлечам и тој рече дека не е лут. Ама денес ми рече дека не сакал да ме растажи, дека тоа биле само зборови и дека уште ми е лут на некој начин. Што мислите како да ја средам ситуацијава, да го изненадам на некој начин, да направам нешто? Ама што?
    Крива сум, претерав ама навистина ми значи и сакам да ја средам ситуацијава.

11. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Најпросто и наједноставно, извини се.

Alisa22 likes this.
  12. Youknow

Youknow Популарен член

Zdravo na site.. Imam edno prasanje. Nakratko ima edno momce se gledame da recam samo ili kaj mene doma ili kaj nego.. Majkamu ja znam me zapozna togas na pocetok. Uste togas mi kaza deka saka da raboti pa da se zeni za nekoja godina. Okej se gledame taka dve godini ete, premnogu e ljubomoren i ne me ostava na raet ni edno kafe da ispiiam odma.pomisluva deka so nekoj drug sum bila a mu kazav deka ne odam, odma zosto izleze rogoj ti porastija so izleze i sl.. Mi bara pasvord od fb saka da sum pod negova kontrola ama eden den puknav i mu rekov ti so mene si samo za seks. Koga mi se naluti sto da vi kazam mi vika cim taka.mislis ne se gledaj so mene ic vaka taka.. Vo nekolku navrati mi veli kako za inaet ti ne mi si zenska.. Epa dobro ama jas ne sum smeela da odam nigde so nikoj.. Dajte sovet kako da postapam neznam veke..

13. Heartagram

Heartagram Популарен член

Штом дошло до тој степен контрола да ти врши,љубомора и притисок таков, батали го.

DAngel, buba4e89, Snowflake97 and 2 others like this.
  14. Youknow

Youknow Популарен член

Of lesno e da se kazi, bagi vreme izgubiv i mi e krivo

15. Heartagram

Heartagram Популарен член

тогаш трпај последици..

Snowflake97 and Shmizla94 like this.
  16. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Ќе ти биде уште повеќе криво ако останеш со него и ќе ти биде криво кога ќе сфатиш дека не си се ценела доволно самата себе па си дала премногу време и значење на личност што не те заслужува. Е за тоа треба вистински да ти биде криво, затоа навреме раскини. Со такво однесување, тој е погрешна личност за градење врска.

DAngel, Snowflake97, Alisa22 and 2 others like this.
  17. poenta

poenta Форумски идол

Не си изгубила ништо. Времето што го поминуваш со него е искуство од кое треба да извлечеш поука дека довербата и слободата се основа за функционална врска, освен ако сама се уверуваш дека ќе го промени однесувањето. Не очекувај такво нешто зашто никој никого не може, а и не треба да промени, туку да го прифати другиот и да умее да прави компромис.
    Се може да се преброди во поглед на личниот интерес со цврст став. Стави се себеси на примарна позиција и полесно ќе успееш. Во спротивно, ќе те обликува во негов калап до степен да го изубиш твоето јас.

18. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Ако сега не ја преќинеш врската во иднина ќе имаш многу поголеми проблеми, имам мал милион примери околу мене што со такво психопатско љубоморно однесување ѓи гушат буквално девојките, често таквите се и физички малтретирани, можеби до сега не те удрил ама во иднина веруј дека тоа те чека. Пред неколку години во мојот град еден таков си ја уби жена му баш на нова година зошто играла со колегат.

Shalitra likes this.
  19. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Нели си мислиш дека заслужуваш подобро? Нели сакаш да имаш нормална врска во која нема контрола, љубомора, опсесија?
    Сама си свесна дека вака не ти е добро, а него да го смениш не можеш.
    Прекини со време :)

Snowflake97 likes this.
  20. Aschenputtel

Aschenputtel Популарен член

Бегај подалеку. Јас изгубив две години со таков психопат, ништо нема да се смени, верувај. Си прави филмови во главата човекот. И мене ми ѕвонеше на секој саат, се му сметаше ако сум некаде без него, другарки не ми требале и други глупости. Не се трпеше и на крај со полиција завршивме, ама се спасив. Таквите не се менуваат никогаш.

dfsa, hermosa, Yeeah and 2 others like this.