Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.466
    Допаѓања:
    22.296

Мојата последна сексуална партнерка не сакаше орален, не добиваше ниту од мене. Но, сметам дека ми причинуваше задоволство да ја допирам, и да ја задоволам со рака, а веројатно и за време на чинот и зависност од позата може и истовремено двете. :)

Само едно нешто ми беше глупаво и ми се губеше сета смисла, она кога ќе ти рече некоја " јас свршив, ти до кај си"? :)

Поентата ми е можеби си имала баш таков партнер па ти оставил таков впечаток....

На Cinnamon Bun му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.780
    Има две опции: тие со кој делите флуиди се некои дибеци што појма немаат што прават или во очите на тие машки, жените не им се привлечни и затоа се сведувате на квази парење со микро свршување. Трето нема
    Значи: или до тебе е или до нив е.
    Најверојатно до нив е пошто мажите ви се тапа како и да е, али опциите се тие. Најискрено ти кажувам, читај меѓу редови.

На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.
  3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Многупати сум си го поставила прашањево.

4. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.478
    Допаѓања:
    41.180
    Мојата сегашна партнеркa скоро секогаш го надминува мојот број. Се случило и да добие орал и оргазам без секс.

Многу често сум продолжувал и откога јас ќе завршам, многу пати и они продолжувале и после тоа, па сето тоа се претворало во маратон додека и двајцата не го истрошиме и последниот атом од силата. Имало и такви на брзаница, но секс без завршница од двете страни, на прсти, на една рака се бројат.

Нема послатко нешто од тоа да ја гледаш својата партнерка задоволена и со насмевка.
    Е*ати таквиот секс каде се гледаат само своите интереси. Себичност не смее да постои во кревет.

На Cleonika, Brinetka, marlonbrando69 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Нема да ти одговорат асолно мажи, јас ќе ти кажам.
    Оти ние не мораме да го задоволуваме орално пола саат. Не не тера некој на сила (ако не тера, тогаш силување е).
    А за оргазмот, ќе си кажеш дека не свршуваш и ќе си кажеш што сакаш и како сакаш. Ако е спремен да го прави тоа, ќе има пак, ако не, нема да има.

Во превод:
    Нема лижење -нема пушење.
    Нема оргазам за мене - нема за него.

Малку поќе себичност, ич не е на одмет.
    Ако не, ќе останиме вечно незадоволени.

На Snowflake97, marlonbrando69, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  6. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.422
    Допаѓања:
    37.626
    Ја би ти рекла после такво доживување ако немаш храброст за разговор и ако нема разбирачка и еднаквост друг да си бараш.
    Инаку тоа е така затоа што ние женските не зборуваме отворено на таа тема и не сме доволно опуштени.
    Кога ќе најдеш партнер што те сака ќе се погрижи и за твоето задоволство.
    Заклучок: Мажите се себични бидејќи жените им го дозволуваат тоа.

На Snowflake97, cresa-jagoda, dayla и 4 други им се допаѓа ова.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Амин!!
    Она што го дробам на форумов, откако сум зачленета.

На Animali, candy.cane, Cinnamon Bun и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.198
    Еве јас ќе сум првата девојка која ќе ти каже дека имала неколку партнери кои се грижеле за нејзиниот оргазам.
    Ако не знаете да си поставите услови во кревет никој не ви е крив.

На Brinetka, Annora, marlonbrando69 и 7 други им се допаѓа ова.
  9. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.422
    Допаѓања:
    37.626
    Затоа ти си СуперДевојка. :D

@Cinnamon Bun Дали би имала храброст прашањево што го постави тука да му поставиш на партнерот? Ако не можеш усно, писмено. И да видиш каков одговор ќе добиеш на тоа.

Улога има и сексуалното искуство. Прв пат може срам ќе ти е да побараш лижење ама не и стотиот пат.

На WildMk, cresa-jagoda, Animali и 2 други им се допаѓа ова.
  10. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.198
    Да имала храброст ќе го прашала. Таа вика дека со сите што зборувала истото го кажале за мажите. Јас викам дека ако некоја друга девојка легне со истите тие, и им покаже што сака, дека тие ќе се понашаат ко што треба.
    Не може бе јас се да правам тој ништо. Како?

На WildMk и gjoker4e им се допаѓа ова.
  11. Cinnamon Bun

Cinnamon Bun Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2017
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    6.260
    Имам спомнато, дека лошо се чувствувам.
    Некогаш ќе речел оф извини требаше, ајде наредниот пат, немој да ме сватиш погрешно јас уживам во тоа бла бла... Друг пат ќе ме послушал. Трет пат ќе речел уф не ми е удобно вака раката ме боли. Не дека ти си се испрекршила претходно, и рака и глава, али јбг.
    Ама сум приметила дека најчесто треба како папагал да повторувам.
    И со оние што сум зборувала на оваа тема бидејки дефинитивно не ја гледам како табу, велат дека ако не повраат како папагали нема на машкиве сами да им текне.
    Зошто? Зошто кај нас не е на пример видливо таквото нагло свршување.

Не го поставив прашањево на темава за да слушнам дека партнерот очигледно не чини или дека има некој проблем. Знам дека има и дека не валја нешто тука како што треба. Јас многу многу добро го знам тоа. Секако ќе го разрешам со својот партнер.

Но бидејки гледам дека јас за жал не сум била единствена со вакви искуства, сакав чисто да видам што ви се врти воо главата како мажи, да кажете зошто не би возвратиле лично вие (затоа што знам дека барем некогаш имало ситуации кога и вие не сте возвратиле), дали можеби лично ви е језиво на некои од вас да допрете нешто влажно, пошто сачувај боже и тоа нема да ме изненади да го има.

На WildMk и gjoker4e им се допаѓа ова.
  12. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.136
    Еве јас ќе ти кажам дм и откако ќе сврши ако јас не сум свршила ,се има случено и 40 минути орално да ме задоволува .. Кога читам на форумов какви гадури мажи постојат си викам дали сум имала среќа да најдам таков дечко или јас сум се поставила така...

На WildMk, cresa-jagoda, dayla и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Milan93

Milan93 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2018
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    1.103
    Иако сум машко за жал немам одговор на ова твое прашање , и мислам дека повеќето машки на форумот не се од типот на кои им е гајле дали ќе бидат задоволени нивните партнерки па затоа и вистински одговор нема да добиеш тука. Можам само да претпоставам зошто е така ама сепак вистинскиот одговор ќе ти го даде партнерот.
    Би ти рекол да одиш на кајгана форум, да прашаш ,каде ќе налеташ најверојатно да многу членови кои го прават истото како и твојот партнер ама верувај повеќе ќе добиеш вулгарни одговори и предлози отколку искрени одговори. Затоа разговарајте си дома со партнерите и после разменети си искуства со прихјателките кои го имаат истиот проблем и најверојатно ќе дојдете до најблиското сознание зошто го прават тоа што го прават(односно не го прават)

На СуперДевојка, Animali, Stark и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.780
    @Cinnamon Bun Според мое искуство, најискрено, не сум им ја лижел на девојки кои не ми биле преслатки , иако сум добивал blow и се' , едноставно не ми се сфиѓале доволно за да им направам такво задоволство.
    Немојте сега да ме судите и погрешно да ме сфаќате. Реалноста е таква... тоа е генералниот факт.
    А има и некои БЕТА вонезејмани што им е гад да јадат вагина, тие според мене не се мажи.
    Тоа топло и влажно мене ми е секси и сакам да го јадам 24/7 али само на одредени девојки кои ми го прават филмот како што треба ; психо - физички. Се надевам појасно ти е сега?

15. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.478
    Допаѓања:
    41.180
    А зошто бе пријателе спиеш со девојки што не ти се преслатки?
    Која е логиката да бидеш со личност, од која се гадиш да ја задоволиш?
    Не биди тогаш со неа.

На ane.bella, Annora, WildMk и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Cinnamon Bun

Cinnamon Bun Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2017
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    6.260
    Не знам што толку се фати за оралниот, јас го спомнав како пример, не реков никаде дека мојот или нечиј друг му е одвратно да лижне. Еве ќе се самоцитирам што всушност ми беше прашањето.

Ама нема везе, сосема очекував коментари од типот дека девојките се сакати, дека најверојатно ја сум одваратна, итн, итн.
    Ако не сум му се свиѓала нема потреба 2 години да ме држи до себе. Слободно може да ме остаи.

На WildMk, candy.cane и Animali им се допаѓа ова.
  17. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.780
    @Cinnamon Bun можеби дојде до мало недоразбирање пошто ти беше долг постот.
    Конкретно за тоа прашање * ЗОШТО * , зашто се идиоти класични.
    Никогаш немам оставено девојка на цедило во тој контекс.
    Секогаш гледам девојката да биде задоволена ; така јас се задоволувам.

@Billy Idol Со тие девојки со кој што сум бил во врска , секако дека сме иделе на all inclusive.
    Некои девојки со кој пропатно сум имал секс , не сум имал никаква потреба да им ја лижам.
    Во суштина сме си правеле взаемна услуга и тоа е тоа. Секогаш на чисто сме си останувале.

П.С: И на слатките некогаш им горчи меѓу нозе така што не е секогаш период за лижење...

Последна измена: 12 февруари 2019
  18. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Ако типацот не сака да ја лиже таа доле, можеш комотно да му се лутиш па и го оставиш. Он очигледно сака само за него да си гледа и да си се испразни. Ако сака следен пат да се празни, нека си го стави во гз.

Ако имаш дечко што не сака да се спушти доле и да те излуди, не е за тебе :D

На ЕденЧлен, WildMk и Animali им се допаѓа ова.
  19. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.466
    Допаѓања:
    22.296
    Како што пишав претходно, секоја девојка различно. Не сум имал многу девојки во животот, ама сите биле различни, на некој начин.

Сметам дека треба да биди од типот на компензација, пример таа сака така и ти така или нешто слично.
    И евентуално да се приспособиш на потребите нејзини, на некој начин, да речам флексибилност.

20. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    А кога ќе ти го земе во уста, што не и' речеш: Имај во предвид, дека нема јас да те лижам.
    Па ако сака да продолжи после таа информација, ок... ако не сака.. пак ок.

Еден така ми издрдла: Е шубо беше погоден моментот тогаш, требаше да го..
    Му реков: Шо не ја .. ти?

Факт е дека фелациото го рачунаат сите како дел од сексот по дифолт, а кунилингусот е како 'посебна заслуга'.

И жените се криви за ова!
    Абе не пушам дури не ја лапниш и кој те е*аа!

На Notorious-B, Animali, vectra20 и 8 други им се допаѓа ова.