Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Никој не е совршен додека не се заљубиш во него !!!

Oва машкиве со нивниве барања нормално дека треба да има изглед ама сега па ни ние женскиве во грди машки не се загледуваме ама вие па многу го претерувате што ќе ми е убавец ако не знае да се понаша или ако те малтертира |( |(

2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.229
    Допаѓања:
    56.922
    Па тие не бараат 90-60-90, 175 висока и неписмена :D
    Треба и паметна да биде, и симпатична плус :D

Не стварно, ова не се баш реални пропорции. Девојка со струк 60 не може да има гради и колк 90.
    Освен

На Phyramide и MissSpark им се допаѓа ова.
  3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Базирано на долги години манијачење и разговори
    Али сериозно колку сакаш прашувајки ги мажите нема да ти одговорат во лице дека сакаат такви ке речат ти си ми најубава (ако ти е дечко ,другар) тоа е култура и плус никој неке да те повреди

али вистината е

WHAT MEN WANT

WHAT WE GET

AND WE ARE HAPPY ! 8)

4. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Happy?
    Sure about that? :?:

5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Ја сум

за други незнам а не ме ни интересира искрено ..

На Phyramide и Rock-a-Fella им се допаѓа ова.
  6. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    јас имам впечатливи гради...сите дечковци во животов, до сега, најсериозно ме сфаќале :) мислам, стварно ми звучи малку апсурдно тоа дека ако девојката има атрибути, никој не ја сфаќа сериозно...сепак мислам дека дали машките ќе сфатат една девојка сериозно или не, најмногу зависи од нејзиниот став и однесување.

На Hopeful, XMaN, Rock-a-Fella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Дали машките сакаат нарцизоидни девојки и дали повеќе сакаат да биде опуштена со нив, буквално да се глупира или да биде смирена и да разговара од дистанца? :wasntme:

На nerdy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ivanus

ivanus Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    51

Јас мислам дека пред се зависи од карактерот на машкото и од тоа колку години има, иако ние знаеме да кажеме сите машки се исти :D не е така :)

9. ivanus

ivanus Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    51
    Јас сум 20, а мојот така да го наречам дечко (бидејќи е во странство и си доаѓа на 2-3 месеци) е 27 години и се сложуваме ок сега за сега. Заедно сме околу 7-8 месеци и добро ни оди, но проблемот е што тој не сака да се врзува. Ми вели дека сакал да биде со мене, му било многу убаво, но се плашел да не ме повреди или да не се однесува како што јас не очекувам. Знам дека чувствува нешто бидејќи тоа се осеќа и многу пати ми има речено што му требало да ме сретне и да се затреска во мене :D Досега сме немале односи, бидејќи сеуште сум невина и тој тоа го сфаќа и ми вели дека јас се слушам, кога ке одлучам јас тогаш ќе биде. Но ми е страв после тоа да не ме остави дека не сака да се врзува. Не патам од тој комплекс дека ако ми е прв и после да западнам во депресија, зошто еднаш мора да се случи, а сакам да биде со него. И досега ми се има случено 2-3 пати да се занесам ама се оставам за наредниот пат :D Па ме интересира ваше мислење што да правам.

10. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    воопшто не е точно дека сите машки се исти !
    машките сакаат самоуверени девојки но не и девојки што осе глупираат и едноставно претеруваат..
    секогаш се зависи од ситуацијата.. неможеш кога некој е смирен ти да му се дереш и да се понашаш ко луда .. сепак секој со свои принципи :)

11. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    Ај да се изјаснам и јас на прашањето за големи цицки и газови :D

Нормално дека ќе ѕвериме, пошто тоа ни е во природата, да цауриме. И плус, ко ќе видиш некоја тетка со длабоооко деколте, која го фрла задникот лево-десно, you can't help but stare. Имам другарки кои буквално се лигават, а јас, здраво право машко да не гледам. Пфф...

Дефинитивно опуштена, ама во границите на нормалното. :)

12. HardSex

HardSex Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    2.425
    Физичкиот изглед е битен,карактерот е битен.Ма, се е битно.
    Ова е многу индивидуално.Работи, кои, мене ми се битни:

Физички изглед
    -----------------
    -Идеална висина 170-180 цм.
    -Девојки со малце пошироки колкови,да не е закржлавена,да е спортски активна.
    -Фино обликувана задница.Малце пополна задница,да има што да фатам,или плеснам
    нормално,но не дебела растресена(разбацана) задница.Девојка со разбацана задница
    е како тенковска единица.
    -Средно големи гради.Не сакам претерано големи гради.I'm not a boobman.
    -Премногу полни усни не.
    -Фини,долги нозе.Не претерано слаби нозе.Не, за Силјан Штркот.
    -Нега на раце и стопала кај девојката(црна боја на лак е ужас.Хорор!Слично за сина,
    и зелена боја.Црвена е ОК.Идеално со прозирна боја,врвот од ноктот со бела боја)
    -Среденост на интимните делови(пред се на нејзината пи)ка.Или е скроз депилирана,
    или има малце оставено,ама е средена во триаголна форма.Значи,немам проблем но
    среди си го тревникот.Амазонски прашуми се недозволиви!

Плус тука би додал облека+мирис

Све остало(Карактер included)
    -----------------------------------
    -Искрена,не покварена.Ако сака претерано да игра психолошки игри,и е у садо-мазо
    фазон,I'm out.Not interested.
    -Едуцирана.
    -Ако покаже разбирање за мојот свет,тогаш пола работа сме ја завршиле
    -Ако е комуникативна и отворена.Ако јас иницирам,јас зборам цело време,а она е како
    кипот на слободата во УСА,ни убавина ја пере ни ништо :)

На Hopeful, zhap4e, julie77 и 6 други им се допаѓа ова.
  13. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670

некој од бајките ќе да е овој :P
    со господ напред и да си најдеш баш ваков као шо бараш (ако го најдеш) xD

14. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    A да не претера малку со барањата??? Па човек ти бараш совршенство, а за жал тоа не постои? А дали вие машките сте се запрашале дали сте компетентни за да имате вакви со право ќе кажам страшни критеиуми!

На crazylady, Hiii и easyyyyy им се допаѓа ова.
  15. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Е од толку шо се занесват,после дури да ти е кеф така сочно да ги корпосаш ваквите :D
    Дајте ве молам да не почнам јас со критериуми 8)
    Ама нормално дека не можи да се водиме според убавината секогаш,мора да се има и карактер..
    Џабе е лепотан некој ,кога од носот подалеку ништо друго не знае...Си се мислат ако имаат пари се' можат и ќе трчаме по нив... |(

16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Хард секс според мене има сосема природни барања. Зашто совршенство? Ова не е совршенство, ако погледнете убаво секоја 3та девојка е ваква. Добро само јас ли гледам?
    Девојки дај доста се тешите, ако не сте задоволни од својот изглед работете на себе.
    Имаат право да си бираат машките, јас искрено кај и да идам сретнувам минимум 10тина девојки згодни, убави, насмеани, дотерани, миризливи (за средени незнам, ама верувам дека се, кој не се одржава денеска :^) )... Им се воодушевувам. Сега ако не се грижиме за изгледот кога?

На mysterious, HardSex, zhap4e и 5 други им се допаѓа ова.
  17. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Е баш па во Македонија идеалната висина за древојки и не е од 170-180 релани да сме барем малку. А велиш дека надворешната убавина секогаш се поклопува со внатрешната?? Не велам дека секоја убава девојка е проста и нема понашање ама тврдам дека убавината е ептен релативна работа! Да има прекрасни девојки што ни најмалку не ми е проблем дечко ми да ги погледне па чекај малку јас самата знам да му кажам погледни ја каква п**ка е :)

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    ^На прв поглед се гледа која е нафурана и оди со главата во облаци, а која е сосема природна. А и ретко кој е глупав денеска, не дека се сите надпросечно ителигентни ама барем сите се на факултети натака навака.Висината е тука некаде, рачунај штикла ова она... не се фаќај цврсто на она 170-180 нема да ја мери кога ќе ја види де :?: и бившиот мој сакаше високи девојки 175 нагоре па заглави со мене 10 сантима пониска од тоа 3 години :lol:
    Ова делува ко да го вреѓате женскиот пол девојки... како може да речете дека нема такви девојки... ооо да има и тоа многу :!:

19. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    mims -89 јас не велам дека нема такви девојки, :) ниту пак јас самата се сметам за некоја шо не е задоволна со самата себе...мене искрено ме нервира кога машкото се прави дека е тој совршен,и кога во некоја девојка очекува некои пропишани правила,да не речам строго пропишани правила....и не зборувам конкретно за мене,туку зборувам општо за девојките,не знам зошто така си го сфакате тоа :D ...бидејки имам многу другарки кои и ете да речиме не исполнуваат баш многу од овие правила,ама по карактер се супер...и зошто на пр некоја без големи колкови,да не можи да биди со некој ваков "г-дин совршен" :wasntme:

На crazylady и SOVRSENSTVO им се допаѓа ова.
  20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    А зашто толку сериозно ги сфаќате овие барања? Тој само наброил не значи дека ќе ја шутне девојката ако нема такви колкови ко што сака тој? Ти кажав и пример.
    Зар вие немате одредени критериуми? Јас имам но не се држам до нив ко слеп за стап... така ни тие.. во секој случај не е ни невозможно да најдеш таков човек како што си имаме сите зацртано... тоа не значи дека во некој друг далеку над/под поставените идеали нема да си ја најдеме среќата :)