знам што треба да правам ама немоѕам значи немоѕам, дали ми е љубов дали ми е навика потреба незнам зошто немоѕам и не. и денес прво станување одма дали ми пишал да пишам да видам со како одма таму паметот, немоѕам да престанам да комуницирам, недај боѕе да немоѕам паника.
комуницирај во зиво, сврти му муабет и уз муабет и речи види си фб нешто на шала и така не чекај фб а моше и е зафтен некој па ѕатоа не те прифаќа.
Не се опседнувај со тоа, можеби е зафатен, можеби не користи редовно фејсбук, можеби се прави мангуп, се е можно. До утре може да нагаѓаме. Прај си муабет во живо ама не се опседнувај со социјални мрежи толку.
Освен ако нема љубоморна девојка, најлогично е да не ни видел дека си го адднала. Се случува да не се појави во requests или да не седи на фб па да не ни заприметил. Не гледам зошто инаку би се поздравувал а не би те прифатил.
А зошто секогаш кога машко ќе биде напорен и и досадува на девојката феминките се бунат како да си направил најтешко дело,а кога вакво нешто ќе се случи со девојкава што го напнува со покани за пријателство на ФБ феминките молчат?
@IM.TMKQ Тргнав баш истото да го напишам @Stefan20 Има дијаметрална разлика од една пуштена понуда за пријателство до напнување со повеќе пораки, па дури и откако е јасно кажано дека е замарање. Не знам зошто воопшто ја поттикнуваш темата машки-женски, кога нема никаква врска од кој и пол да е членот, кога приказната е таа. Едноставно помири се дека ти си бил напорен и замарач, а во другата приказна нема такво нешто.
Немам зборови повеќе ... Јас еднаш му пратив покана и толку беше. А, одма нема некој а да не смрџи. Боже.
искомуницира in live со дечкото или уште чекаш на нет да му се пушташ? и повлечија поканата, мој совет ти е тоа. поздрав и секое добро
Што ви е бе луѓе, уште чекала... Не драматизирајте. Убаво кажа @GirlLove еднаш пратила но не ја прифатил, а сепак лично се во добри односи. Ни го напнала ни планира да го напнува. Оладете малку.
Zdravo sakav da prasam za sovet i mislenje, pred edna godina izleguvav so eden na koj mu se dopagjav, mi pisuvse, ama jas go gledav kako drugar samo, a toj bese zainteresiran za mene. No, jas jasno mu staviv do znaenje deka go gledam kako drugar samo i toj se oddaleci izgubivme kontakt nekoj period. No jas vo megjuvreme sfativ deka se zaljubiv vo nego i sakav povtorno da se zblizam so nego, ama togas toj ne bese zainteresiran za izleguvanje so mene, ednas me poprati do doma posle disko, ednas na tri meseci se dopisuvavme kratko na instagram, ama voglavno bese prijatelski. E sega za toj period toj izleguval so edna devojka, taa go ostavila i go razocarala i sega mi kaza deka ne saka da ima devojka, sakal odmor od vrski i devojki i deka propustal priliki za da ne gi povredi i mislam toa mi go kaza zatoa sto sfati deka jas sum zainteresirana za nego. Prasanjeto mi e dali treba da se odnesuvam kako drugarka kon nego i da cekam da mu "zavrsi odmorot" da se zblizam kako drugarka ili da se trgnam od nego. Vi blagodaram.
Едноставно ништо. Ако сметаш дека можеш да бидеш нормална другарка со него без да покажеш емоции, биди. Што не значи дека ќе го смени мислењето и ќе се заљуби пак во тебе. Ако не можеш да глумиш, тргни се од него. Немој да се понижуваш и да правиш 'стој на раце да го добиеш зошто може да има само негативен ефект.
стандард работа еден сака друг не па обратно, ништо или кажи му дирекно со тоа што големи се шансите да те откачи или тргни се скрос па види ако почне да ти пишува да сака пробај. со тоа што сметам дека само си го губиш времето. пошто да ти се свиѓал ке си се фатела од почеток. ти фали вниманието само. бркај други според мене.