Не се чувствуваш убаво затоа што се оптеретуваш со тоа. Фокусирај се на други работи. Не биди песимист. Излегувај почесто, дружи се, посвети си повеќе време на себе, спортувај, читај книги. Ќе процветаш верувај.
Или секој фин гест го толкуваш како флерт? Дај си време малку, те имам читано и претходно, без форсирање, сама ќе воочиш ако е заинтересиран, нема да ти избега тоа верувај.
Дечкиии ми треба совет под итноо, како да вратам некој што веќе еднаш сум му удрила корпа. Нека ми пише некое машко во ЛП, незнам што да правам искрено. немам никаква идеја, но мислам дека вреди........
Се дружиш со “погрешни”. За мене е чудно шо тие на 23 планираат бракови. Животот се живее и без партнер. Шетај, излегувај, терај кариера или шо да е што те исполнува. Не те познавам за точно да те насочам. Спортувај или шетај до сабајле и журкај се, патувај, се можеш да правиш. Искористи го максимално статусот сингл, има време за мажење.
можи е до другите проблемот не велам не,една другарка ми рече дека сме биле и стари за излегувања касно навечер ни поминало тоа време по кафичи,ноќни клубој,а што е чудно таа никогаш не ни одела бидејќи има дечко од прва на факултет и не излегуваат нигде само по дома си седат и ми набива такви комплекси како демек треба да се заозбилам и јас да најдам таков дечко
Jas deckoto sto mi se svigja go zapoznav na zimuvanje i toj bese kelner koj ne sluzese i togas zborevme malku, posle nekolku dena jas go najdov na facebook i on mi pisa od kade go najdov, sto kako i tolku bese, a jas od togas ne mozam da go izvadam od glava. I mislam kako da mu pisam ama ne znam kako a i mi e sram.
Ако сега се срамиш, утре ќе се каеш за испуштената ситуација. Собери храброст и пиши му. Но пред да стапиш во врска, доколку нели и тој сака, види убаво дали е добар за тебе, дали имал лошо минато и дали како човек е добар.
Зошто секогаш кога комуницирам со некого, таа Х личност има напади на љубомора? Лично, не сум човек што прави намерно ситуации кај што ќе нервирам или ќе направам љубомора да има..меѓутоа, ова доста кочи. Некој да ме просветли.. ?